icon

Do leta schudnem 15 kg

kesis
11. feb 2013

Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉

Kto sa pridá? 😉

veronikapd
24. feb 2013

@zuzulaxx toto sa mi velmi paci urcite si zoberem inspiraciu 😝

zuzulaxx
24. feb 2013

@veronikapd lahke,rýchle a chutné,ja nesolím ale používam korenia kadejaké a najlepšie gyros a karí...mnam 😉 odporúčam 🙂

veronikapd
24. feb 2013

@zuzulaxx jasne v kolektiiivu urcite sa bude sobre chudnut...samemu urcite horsie tak sa tesiiim 😝

veronikapd
24. feb 2013

@zuzulaxx no vyskkuuuusam len dufam ze tam neni cukor lebo ten je v sade 😀

zuzulaxx
24. feb 2013

@veronikapd iba prírodný cukor v zemiakoch a pod.... tomu sa nevyhneš 😒 ale tak hadam tolko zase môžeš nie??? 😕

mimuska1115
24. feb 2013

Kočky, včera som sa prežrala m mekáči a dneska som zjedla dva rezne. Tak príjemné chudnutie nám všetkým :D

zuzulaxx
24. feb 2013

@mimuska1115 mám to brať ako inšpiráciu? 😕 nie dakujem radšej zostanem pri svojom stravovaní 😀 ale vyzeráš spokojne takže asi ťa to netrápi 😕 😅

mimuska1115
24. feb 2013

Veru ako inšpiráciu. Raz za týždeň ak porušíš, vôbec nevadí. Teda pokiaľ aj cvičíš. Lebo tvoj metabolizmus je nastavený už tak zrýchlene a spály to. 🙂 Ja si idem dneska aj zabehať ak nebude pršať. Jasné, zostať. Aj ja budem zase pokračovať alôe spravila som prehrešok :D a dobre mi je :d

zuzulaxx
24. feb 2013

@mimuska1115 vsak áno každý prehrešok sa "stratí" ked to nieje pravidelne.... jasne cvičím každý den poctivo ,a zachvilku sa beriem na prechádzku s malou takže pohybu až až.. závidím ti to behanie ,ja nemožem ako som mala uraz kolena.. ☹ a to som behávala pravidelne 4 km.... och škoda no..

mimuska1115
24. feb 2013

Juj, každý deň nieje dobré cvičiť. každý druhý. Svaly si potrebujú aj oddýchnuť. No, veru. Aj ja idem poobede aj na prechádzku. Ešte že máme tie detičky aspoň nás to prinúti sa viac hýbať 🙂

zuzulaxx
24. feb 2013

@mimuska1115 ja už som zvyknutá každý den na orbitrek.....ani by som nezaspala bez svojej dávky pohybu 😀 veru ešteže su tie deti,lebo inak zbohom 😅

remr
24. feb 2013

ahojte ani nestiham pisat dnes trojake obedy stroganov s ryzov pre rodinu malemu cuketa so zemiakmi a ja salatik s rybkou 🙂

bubu4125
24. feb 2013

ahojte kočky...tak ja som absolvovala jednu kontrolu a prišla som na veľmi zaujímavé veci...
mám skoro 14kg tuku navyše a najhoršie je, že je to vnútrobrušný a prerastá už na vnútorné orgány...tak prebehla konzultácia stravovania a následné zostavenie jedálnička...čo sa týka vápenatosti kosti, je to v poriadku...voda sa mi nikde nezadržiava...najvyššia koncentrácia tukov je v oblasti pása...a ešte veľa meraní...skutočná moja váha je 65,6kg...
a vďaka tomu krásnemu vnútornému tuku, mám zrejme dlhoročné problémy...dokonca aj tie moje dva potraty s tým mohli súvisieť...totiž mi konzultantka povedala, že ten vnútorný tuk sa nazýva aj hormonálny... 😒
takže riadna dieta nastavená pre mňa a pohyb samozrejme...

jaruska6
24. feb 2013

@zuzulaxx Vyzerá to fajne,ešte litrík vody k tomu a dá sa vydržať do olovrantu.

vernost
24. feb 2013

@kesis ja mam tiež 182 a vážim 82kg a potrebovala by som schudnuť 10kg za mesiac do veľkej noci

jaruska6
24. feb 2013

@bubu4125 Tú pneumatiku okolo pása, mám aj ja,všade som ako tak po pärode schudla, ale pneumatika sa zmenšila najmenej a to som cvičila brušáky,nič nepomohlo, tak som to nechala tak.Kedže som sa nejak za pár mesiacov vypapala a prubudlo mi neželaných 8 kg, tak to riešim podľa rád kočiek najprv kardio a potom brušáky, pravidelná, zdravá strava, v malých porciách, piť veľa vody.Takže držím palce, nech sa nám darí. 🙂

bubu4125
24. feb 2013

@jaruska6 verím aj ja....teda do leta by som veľmi chcela....do 1.10.2013 sa musím dať do tej formy ako chcem....moja najdrahšia polovička bude mať krásnych 30rokov...ja pár dní pred tým 25r.....takže dáme väčšiu oslavu...a ja som si kúpila jedny sexi šaty na tú príležitosť a sú pre mňa inšpiráciou...

sjuz
24. feb 2013

@bubu4125 neboj, podari sa. drzim palce. daj fotku siat 🙂 som velmi zvedava ...

zuzulaxx
25. feb 2013

@bubu4125 ooo pekná motivácia aj ja chcem foto šatočiek 😵

dobré ránko 🙂

saska697
25. feb 2013

Ahojte;) Aj ja by som sa rada pridala. Meriam 174cm a bohuzial vazim 69. Rada by som sa vratila na svoju vahu 55kg. Len doma mame sintrika neposedneho. Cez den sa mu spinkat nechce a vecer zaspinka az o 23;( . Neviem kde berie tooko energie. Takze na cvicenie casu niet a popri tom ako kazda maminka domacnost. Takze aj ja by som dala rada do leta tych 15kg. Len ako?;((((

zuzulaxx
25. feb 2013

@saska697 no to máš riadneho šintíka 😕 mňa by piclo asi 😅 🤐 a stravuješ sa ako? nerobíš nejaké chyby,sladkosti,slané somarinky a pod?? a dôležitý je aj pitný režim 😕

jaruska6
25. feb 2013

@bubu4125 Určite sa podarí, tá inšpirácia a motivácia je úplne super.Ja by som potrebovala byť fit do 1 júna idem bratovi na svadbu, som prvá družička, takže slaniny by som nerada pretŕčala.Ale ja verím, že to dáme. 🙂

veronikapd
25. feb 2013

dobre ranko tak urcite saty su dobrou motivacou pri chudnuti...aj ja by som si nieco take mala zaobstarat 😉

veronikapd
25. feb 2013

@zuzulaxx zuzi vsak ty uz mas aj kupene satocky a si v nich kocka 😝

jaruska6
25. feb 2013

@saska697 Tak s tým šintríkom neposedným to poznám, mne na šťastie zaspával okolo 21.00-21.30.A to som ešte do 24.00 žehlila, upratovala, niekedy aj varila, takže mne sa skôr darilo chudnúť pri takomto štýle.Ale zas každá z nás je iná, treba si uvedomiť, čo papáme, kedy papáme a popremýšľať, čo by sa dalo zmeniť.Ale určite držím palce 🙂

zuzulaxx
25. feb 2013

@veronikapd no hej a mám ešte jedny velkost M ale su mi tesne na trupe a na bruchu zadok v pohode aj nohy ale štve ma telo do pol pása 😠

veronikapd
25. feb 2013

@zuzulaxx ale neboj sa aj to zachvilku oblecies ked sa ti tak dpbre dariii 😝

zuzulaxx
25. feb 2013

@veronikapd ako obliecť ich oblečiem aj prsia do nich nasukam ale nieje to ono...ešte zatial 😀 si zlatá dakujem..no ja verim že mi ešte aj volné budu 😝

remr
25. feb 2013

ahojte ja vam ani nestiham prispievat musim sa hrat a hrat 🙂 prazdniny 🙂 ale zajtra sa vazime a merame som zvedava :-P

katka444
25. feb 2013

tak ja by som chcela aspoň 7 kg schudnúť. skúšam si rozdeliť jedlá na viac chodov denne. naberám si len na dezertný tanierik. asi 5x denne. prehreškov je ale stále dosť. chýba pevná vôľa. nevarím tučné a vyprážané. a inak strava ostala klasická. tak snáď sa nám to podarí 🙂