icon

Do leta schudnem 15 kg

kesis
11. feb 2013

Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉

Kto sa pridá? 😉

remr
5. mar 2013

@zuzulaxx mozme aj do sukromnej temy mne je jedno 🙂

lukaskam
5. mar 2013

Ahoj dievčatá. Môžem sa k vám pridať? Názov témy je môj sen dúfam že do leta naozaj zhodím 15 kíl aspoň aj 20 by sa zišlo od pôrodu mám 3 roky a vypadám akoby som práve išla. 😒 sledujem všetky témy o chudnutí takže teoretik ako hrom so mňa ale konečne som sa naštartovala a idem do toho cez mŕtvoly lebo už nechcem prežiť ďalšie leto zakomplexovane zabalená vo veľkej osuške niekde mimo dohľadu. Momentálne mám 165cm a vážim 74kg. Pred pôrodom som mala 51 kg a to som nebola spokojná!!! 😀

klaudia85
5. mar 2013

Takže mňa už aj prefúklo cestou od dr :( Ale už som doplnila tabulku, ešte odcvičiť, hodiť sprchu a znova po lekároch, nechce sa mi, ale čo už.
A aj ja som za súkromnú tému, predsalen, treba si tu dávať pozor, čo človek zverejní :/ až tak anonymne tu nie som.

zuzulaxx
5. mar 2013

babulky sukromka je vytvorená..mám tam 30členov takže dam link a kto tam je napísaný tak sa tam dostane,ak som na niekoho zabudla,treba povedat... tu je ten link ..

mamaveronika
5. mar 2013

ahojte tak ja tiež tých 15kg dole a budem happy:D som po dvoch pôrodoch a váha pred pôrodmy bola 57 teraz mám 70, ale mala som 73 už som 3kilečká dala dole...tiež som sa začala inak a pravidelnejšie stravovať a chodím tak 2,3krát za týždeň do posilky...ale ide to pomalýýýý ...ale nevadí cítim sa super...dokonca ma to začalo baviť...na kilách to tak nevidno skor na centimetroch...začala som v polke januára...tak do leta to musím dať.len na povzbudenie mala som 116cm v pase cez pupok:D teraz 96...stale katastrofa ale ked naberám manželovy jedlo na tanier aspon mu cez tanier nevysí aj moje brucho:D

jaruska6
5. mar 2013

@miraska333 Ahoj, no práve som sa doupratovala domácnosť tak som si pred spaním dala malý relaxík na MK, ale kľudne píš, rada počítam, aj odpoviem. 🙂

jaruska6
5. mar 2013

@elamaslakova Ahoj, ja síce mamička som,mám 2,5 ročného drobca, kojila som do dvoch rokov ale veru už mi 30 tiež dávnejšie nie je, takže hor sa do chudnutia 🙂 😉

jaruska6
5. mar 2013

@lucianka222 Tak to už hej, to je obeta a práve tam to začína, aj keď občas zhrešíš, treba sa znovu zaprieť a ísť na vec, cieľ je jasný 😉

jaruska6
5. mar 2013

@zuzulaxx Dobré ránko, teším sa do súkromky a ten vietor je, ale dá sa.Neboj doma ťa čaká kamoš Orbitrek nachystaný, naštartovaný, vždy verný, no čo viac si priať 😀 😀 😀

jaruska6
5. mar 2013

@lukaskam Držim palce, neboj zvládneš to, len sa treba odhodlať 😉 😉 😉

jaruska6
5. mar 2013

Ahoj kočky, ja hlásim úbytok 1,8kg, aj keď na tých centimetroch sa to až tak výrazne neprajavilo,ale aj strata hmotnosti poteší. Večer sa doplním do tabuľky.🙂

zuzulaxx
5. mar 2013
kesis
autor
5. mar 2013

@majka787 Ako to myslíš?

kesis
autor
5. mar 2013

Ahojte dievčatá dlho som sa neozvala. Takže už týžden chodím do obeda s malým 2 hod. vonku, potom chvílku v práci, jazdím 1,5 hod na koni, potom zasa chviku s malým vonku, večer cvičím- i ked váha stojí ale vidím na cm 🙂 postupne vyberám zo skrine veci ktoré som nosila pred porodom 🙂

lukaskam
5. mar 2013

@jaruska6 Ďakujem veľmi pekne ja som sa odhodlávala dlho a čo si budeme nahovárať dlho som sa vyhovárala prečo to nejde ale je to super motivácia keď viem že je niekde niekto kto sa trápi tak ako ja a odoláva všetkým pokušeniam zvláda sa to ľahšie.

bubu4125
6. mar 2013

ahojte, tak sa hlásim po dlhom mlčaní...
u mňa strašné...dva týždne som krásne cvičila, no potom sa stala jedna vec...môj starý otec má 93 rokov, mal menšiu nehodu, ležal v nemocnici a teraz je u nás...po nociach zle spáva, tým pádom aj my, cez deň je to ako malé dieťa, dokonca potrebuje asi viac starostlivosti ako moja dcéra...nestíham cvičiť vôbec, tak sa aspoň stravujem normálne...tak som dala dole za mesiac 3-4kilá...toto bude trvať možno ešte mesiac aby sa dal do poriadku a potom pôjde domov...tak sa všetko vráti do starých koľají a ja budem m§cť konečne cvičiť....asi mi to aj chýba...

cassidy
6. mar 2013

@bubu4125 precitaj si prispevok od zuzulaxx o 13 sprav vyssie ...
tato tema sa coskoro uzavrie

mimka97777
6. mar 2013

🙂 🙂 🙂 🙂 Odporúčam Vám ísť na stránku: http://schudni-nitra-sk8.webnode.sk/ Ak máte neaké otázky neváhajte a napíšte 😉 🙂 😉

turistka
7. mar 2013

bebenky mna by zaujimalo, ako zvyknete cvicit - mysli tym ci len beziaci pas, orbitrek..., alebo aj nejake posilnovanie

turistka
7. mar 2013

a este som vyhrabala doma staru rotanu, viem ze sa to uz niekto pytal, ale nemozem najst odpoved, ze ako sa ma na tom spravne cvicit

dena10
7. mar 2013

@cassidy Nedá sa mi dopísať do tabuľky ☹

anw
7. mar 2013

ahojte baby ...mozem sa pridat?

cassidy
7. mar 2013

@dena10 prosim ta, precitaj si 17tu spravu odkonca na tejto strane.

PRE VSETKYCH, KTORI NECITAJU VSETKO: v tejto teme sa uz nepokracuje, cakame len na @kesis, kedy ju uzavrie. link na tabulku je nefunkcny. @zuzulaxx zalozila sukromnu temu (link k nej je na tejto strane), v ktorej je nova tabulka (resp stara s novym linkom). ak nemate pristup, skuste napisat zuzulaxx, aby vas tam pridala.

kesis
autor
7. mar 2013

Ja som nenašla ako mam uzavrieť skupinu :-/

dena10
7. mar 2013

@cassidy Ja som to čítala - len ma to hodilo (ten odkaz) na prvú stranu a ja som chcela otvoriť tabuľku v záložkách 😉 už je to O.K.

katka0210
29. mar 2013

@zuzulaxx
@kesis aj ja by som sa chcela pridať do súkromnej, ďakujem 🙂

hanik90
31. mar 2013

@zuzulaxx Ahoj, prosím ťa nepridali by ste ma tiež do skupiny? Mám po pôrode 4 mesiace a tiež sa snažím zhodiť a chcem to skúsiť s vami, lebo takto sama mám vždy chuť po dvoch týždnoch skončiť a takto do leta neschudnem. Vopred dakujem.

veronka27
3. apr 2013

Ahojte aj ja sa pridávam lebo leto sa nezadržateľne blíži.
Ja začínam dnesnym dňom,meriam 168cm a mám 76kg,do dcérkiných 1.narodenín chcem schudnúť 10kg
To by sa malo dať keďže rôčik bude mať 11.7.,,držte mi palce a vy čo ste začali skôr ako ste na tom?

zuzulaxx
3. apr 2013

@dena10
@katka0210
@hanik90
@veronka27 baby nehnevajte sa ale v sukromke je nás už dosť veľa a kedže už bojujeme s kilečkami nejaký ten čas nejdeme zase narušať naše sukromie novými osobami,možte kludne pokračovať tu v teme alebo sa nazbierajte a založte si novu sukromku,dakujem za pochopenie a veľa zdaru v chudnutí prajem 🙂 😉

cukricek20
3. apr 2013

@veronka27 ahojky,mozem sa k tebe pridat?aj ja potrebujem nieco zhodit ☹