Do leta schudnem 15 kg
Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉
Kto sa pridá? 😉
@lucijja ja som upravou stravy a obcasnym ,,cvicenim,, (ak sa to tak da nazvat, lebo to trva tak max. 10 min 😀 ) isla za 4 mesiace z 80 na momentalnych 70 (vyska 180 cm) . Tak som sa rozhodla pre zumbu, pretoze sila kolektivu je o niecom inom ako doma 😀 😀 . Ja som bola teraz este len tretikrat, ale urcite planujem chodit pravidelne. Zatial mam ciel 65 kg ale verim ze ked to dosiahnem budem chciet ist este nizsie. Ja som mala pred troma rokmi 67, a potom sa vyzrala na 83 😲 .
Moje aktualne stravovanie : rano pijem vlakninu,niekedy este ranajkujem niekedy az desiata. Jem 5 x denne a snazim sa vypit aspon 2 litre vody,aj viac. Nejem ryzu,zemiaky ani pecivo. miesto peciva si davam polystyren.
hmm, takze nieco take ako ja...akurat si rano davam sojovy proteinovy napoj miesto ranajok... 🙂
@kesis ...drzim palce, aj ja som na tom podobne 😉 ...mám 165 cm a zacala som v novembri váhou 76,5 kg. Schudla som doteraz 4,5 kg len zmenou stravy. A co je hlavne - vidiet to, aj v páse som tento tyzden merala -5 cm!!! Neide to moc rýchlo (a medzitym boli aj Vianoce - cas maskrtenia) ...ale od januára konecne chodim aj do fitka, a uz sa tesim na dalsiu hodinku. Nikdy som nedrzala diety, ale som sa posl. rok necítila dobre vo svojej kozi. Más pravdu, kto drzi dietu nemoze hladovat, skor jest 5x denne, veeela tekutin (nie kávu a cierny caj) a veeela ryby a zeleniny hlavne poobede a vecer. 🙂
@kesis , ja mám 54kg a 164cm.
Chcem schudnúť na 44kg aspoň. Rýchlo. Rozhodla som sa že nebudem jesť ale ja neviem prestať hneď ale musím postupne ale stále keď za týždeň neschudnem aspoň 3kg tak sa na to vykašlem. Chcem schudnúť a cítim sa úplne tučná. Čiže čo keby sme najprv obmedzili sladkosti a pečivo. Stsčí, že zjeme banán jablko a pár suchárov na deň.
ahojte,ak smiem pridam sa . ja mam 170cm a vazim 63kg do leta by som xcela mat 58 aj 56 by nebolo odveci. pocas tehu som pribrala 22 kil a postupne som dala dole na 63 nejedením po piatej. ale uz sa teraz nejako neviem nakopnut a v podstate ani nechcem. chcem normalne papat 5x decnne takze som sa rozhodla jest zdravo. co zvyknete papat na veceru?
.
Ahojte baby rozhodla som sa od včera chudnúťa niečo robiť s mojou postavou som 3 mesiace po porode a vyzera to katastrofa mm172cm a 70kg ked som išla rodiť 79kg takže ešte nejakých 5-6 kg dole 🙂 od včera cvičím žiadne sladkosti aj keď veľmi chýbajú ale vydržím 😉 🙂
Ahojte baby ktore by ste chceli chudnut a chceli by ste aby ste chudli s niekym s kym vam to pojde lahsie ja by som sa rada pridala ja potrebujemzhodit surne 7kil aspon do mesiaca mam 67kilogramov a vysku 174cm vaha pred porodom 89kil a po porode 78kilogramov a odvtedy sa mi podarilo schudnut na 67 len som stale neni spokojna a chcem este schudnut pridajte sa
@micha7 ani nie,pretože má malu výšku,záleži aj ,ako to má rozložené,ale určite je lepšie formovať postavu,než pozerať na kilečká
napríklad moja svokruš je malinká ,vážila 45 kg a cez zimu 48kg a nebola to veru žiadná anorektička ,bola taká akurát 😉
ja som tiez chudla a podarilo sa mi na 47 a to my vsetci hovorilii ze uz to nie je pekne aj priatel stale do toho rypal ze uz staci tak som trochu pribrala tak teraz mam 51 a citim sa dobre ale musim zase cvicit lebo my ochablo svalstvo
Babenky poraďte mi. Od marca cvičím - teda už 7 dní necvičím - Jill Michaells a nič. Ani kilečko ani cm dole. Teraz som sa rozhodla, že musím zmeniť stravu. Vylúčila som biele pečivo, celozrnné len na raňajky, vylúčila som sladkosti a samozrejme pijem veľa vody- asi tak 2,5 litra denne. Čo jedávate na večeru? Kedy sa jedia jogurty? Obedy si dávam normálne ako moje deti, len jem viac polievky, aby son "nežrala" tak veľa druhého jedla. Ako obmedziť chuť na sladké?
@kesis ahoj tak koľko si už dala dole ? Dari sa ti ? Aj ja potrebujem dať 15 kg dole začala som pred 7 dňami ;)
@maria42893 Prosim ta,kto myslis,ze ti skoci na taku hlupost?! Reklamu si zaplat niekde inde.
@maria42893 tabletky? No, neviem, preco tolko ludi na planete zapasi s obezitkou...
No bez cvicenia sice clovek hladovanim schudne, ale telo ostane mlandrave, odide kopec svalov... treba si zaobstarat digi vahu s meranim tuku a uvidite... ;) necvicenim som schudla cca 6kg, a ked som sa hodila na vahu mala som iba viac % tuku nakoniec... cize u mna figu schudnem jedlom, treba cvicit 🙂)) A vynechat sladkosti, vecerne vyjedacky 🙂
@evittam to plati iba pre tych, kt. Sa pred cvicenim vobec nehybali- pokial je clovek aktivny, ma urcite sportove navyky ( vytvorenu svalovu hmotu) a aj napriek tomu ma kila naviac - nie, neschudne - musi upravit hlavne stravu, Sport sa odporuca az v udrziavacej faze, nie chudnucej... 🙂

pridala som si 2x do tyzdna zumbu, tak snad aj to zaberie 😎