icon

Do leta schudnem 15 kg

kesis
11. feb 2013

Ahojte dievčatá, no kedže som zistila že chudnutie ma samú nebaví tak som sa rozhodla založiť diskusiu. Kde by sme si mohli radiť, posielať recepty, podporovať a hlavne držať jedna druhú pri chudnutí 🙂
Čiže čakám že nám to spolu pojde dobre 😀
No a ja teda ked som založila diskusiu potrebujem zhodiť 15 kg dala som si do leta a musím povedať začala som 3.1.2013 a k dnešnému dnu mám 4kg dolu 😉

Kto sa pridá? 😉

zuzulaxx
18. feb 2013

@miraska333 výborne ideš na to,,ja podobne,ked ma prepadne chut na sladke tak raz za týžden raz za dva týždne tak si dám napr..jeden alebo dva kusky z miňoniek a to mi stačí.. a určite to na vahe šarapatu neurobí.radšej si dať kocku čokolády kedy mám chut ako potom zjesť celu čokoládu naraz 😲 😲

@remr ja mám 177cm a teraz som si odmerala stehno v najhrubšej časti a mám 58,5cm... kebyže to dám na 50cm bola by som happy..ty si inak dobre chudunká bola..to red tehu,hej?? a teraz si na tom ako z mierami?

wikus2006
18. feb 2013

Ahojte tak po celom týždni stále 82 🙂 merať som sa nemerala, ale asi budem musieť. 🙂

miraska333
18. feb 2013

@remr No ja som o dva cm nizsia ako ty, ked som to uz s chudnutim v mladosti prehnala, isla som zo 63kg na 48kg, vyzerala som jak 12rocna.Nechutne chuda, cisto chalan.Ale cez zadok som nikdy nemala 80cm.Najmenej 89cm.To sa mi zda moc malo, musis mat ultrastihle boky.Pas som mala vzdy stihly, vsetko sa mi ukladalo do prs, bokov a stehien.Typicka hruska.Ked som vtedy mala nohy jak palicky to uz som si sama vsimla a zadok jak zrezany, tak som mala cez stehno 52cm.Vyzerala som ale hrozne.Potom som si drzala vahu cca na 52-54kg.Mas tu niekde fotky?Ale niekomu taka postava proste pasuje.

miraska333
18. feb 2013

remr@ To tvoje stehno malo 48cm tesne pod zadkom, alebo nizsie?Na strednej sme sa aj s babami meriavali, priemer bol zhruba 51-55cm pod zadkom.Este mam zapisky.(to vtedy som mala tu chudnucu a porovnavaciu maniu)Ale tak zavisi to aj od telesn.konstrukcie a vahe kosti.Napr.spoluziacka mala stehno 54cm, pri vyske 174cm a robila bokom modelku.Tak je to take relativne vsetko.

zuzulaxx
18. feb 2013

@miraska333 heh som sa zasmiala čo tie baby nevymyslia v tom školskom veku... boože ako my sme vystrájali na internáte a porovnávali kto má väčšie prsia a pod 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzulaxx
18. feb 2013

@wikus2006 lepšie zmerať ako vážiť.. 😉

miraska333
18. feb 2013

@zuzulaxx To si dobra, mne tiez staci malo, pr.pasik cokoladky alebo aj dva.Ale co mam nizsiu vahu nez kedysi, sladke mi skoro vobec nechyba.Vtedy som potr.denne par cokoladok, tyciniek, zakuskov. . .Teraz uz nie.Ale je to jak pises, radsej kocku coko, nez potom celu.To opravdu funguje.Dneska davali v radiu, ze robili studiu, ze clovek vydrzi priemerne drzat dietu zhruba 5tyzdnov a tusim 3dni, tak nejak.Takze, ale my to vieme, ze take diety su nanic.To len taka vsuvka.

miraska333
18. feb 2013

@zuzulaxx Veru ano, to bolo sprostosti aj umna.Vies jak som si merala prsia?Sa zasmejes.Raz mi vliezli do rozpoleneho kokosoveho orecha, co mal byt domecek pre skrecka, nech je sranda co.Boze, to boli blbiny az sa mi rozum zastavuje.

miraska333
18. feb 2013

@zuzulaxx Ach to som si mohla aj odpustit, ale co, nech je sranda.Mala som asi 14 .Este nikde nic. . .

kesis
autor
18. feb 2013

@cassidy nie že mi je velká ta vec čo som si kúpila pred nedávnom 🙂

zuzulaxx
18. feb 2013

@miraska333 presne tak.... 😉 ja diety nejak neuznávam ako skušala som dukanovu ale na moj sposob nie presne ako sa má..a zistila som že to rovno mozem jest všetko len s mierou ..tak som sa na to vykaslala...

zuzulaxx
18. feb 2013

@miraska333 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 si zabila stým orechom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

miraska333
18. feb 2013

Inak baby citala som, robili studiu, chlapom poukazovali fotky bab, jedny stihle a prsate, druhe prsia tak 1-2, sirsie boky a vyraznejsi zadok.Chlapi mali hodnotit a vyhrali to tie bokate.A ze chlapom sa pacia zeny s rozmermi bokov od 95cm do tusim 110cm.Bol to priemer vypocitany s tych vsetkych bab.Ale to je ten ich zabudovany zmysel, kde hladaju podvedome zdravu, plodnu kandidatku na materstvo.Tak to bolo vysvetlene odbornikmi.My sa chceme pacit predovsetkym sami sebe vsak?A citit sa dobre.A dopnut bez namahy gate.

miraska333
18. feb 2013

@zuzulaxx Esteze nemam fotku, by som sa dnes hanbila 😔

zuzulaxx
18. feb 2013

@miraska333 nooo ako chlapi vravia že chcu baby krv a mlieko,ale prečo poškuluju stále po kosť a koža??????????? chlapov nikdy nepochopíím 😀 😲

zuzulaxx
18. feb 2013

@miraska333 ale čo by si sa mala hanbiť,bože to bola puberta a to patrí k životu... 🙂

ematko29
18. feb 2013

ahojte,môžem sa pridať? Chcela by som do leta zhodiť 10kg.Mám len 158cm a60kg ato sa mi vôbec nepáči ☹ Ale neviem ako na to som po vianociach taká pribratá,žalúdok roztiahnutý takže je to hrozné.

zuzulaxx
18. feb 2013

@ematko29 ahoj,no pre začiatok to bude zaberák kým si žaludok zvykne na pravidelnu stravu a menšie porcie..poradila by som ti jedz zo začiatku aby si nebola hladná,zeleninu napr.. pred obedom si daj 4-5 paradajok a potom hned na to klasický obed a budeš prekvapená že ho nedokážeš zjest celý,lebo si si ho zaplnila zeleninou... proste je to taká kvázi bandáž žaludka ... to pomože a vymen biele pečivo za tmave a pod... zo začiatku musíš ist na to jemne a potom si už budeš pritvrdzovať ako ti bude vyhovovať! hlavne nehladuj,to je najväčšia blbosť na svete! 😉 a pohyyyyyb aspon hodinu každý druhý den aerobneho cvičenia a kila pojdu dolu pekne....ešte ovocie nejedz poobede ale len doobeda a vždy len jeden kus..zeleninu neobmedzene... a vypi min 2,5 l čistej vody .. 😵

miraska333
18. feb 2013

@zuzulaxx Poskulovat poskuluju, ale doma maju vacsinou krv a mlieko.Ono sa im to niektorym paci tie vyschnute, ale len tak pokukat, snad aj skusit, ale doma ako zivotnu partnerku stejne uprednostnia s peknymi tvarmi.Mne ten moj povedal, ze chudu by ma nechcel.Ako tvoj, zadok ma zena tiez mat.Vidis, v Amerike si davaju implantovat silikon do zadku, aby bol ako J.Lopez, tady stale leti skor pumpovat prsia a odsavat tie pekne zenske partie.Hm, pritom chlapi su vsade rovnaki.Aj ked mam kamarata, co chodil len s babami typu vesiak, teraz sa usadil a hadaj aku ma holku?Peknu, riadny zadok aj stehna aj boky.A povedal, ze teraz nechape, co sa mu na tych vychrtlinach pacilo.Mimochodom, s touto uz je asi 5rokov. . .

zuzulaxx
18. feb 2013

@miraska333 no vsak ale to je super! mne sa nepáčia tie vychrtnuté kosti a to som baba! ale tak zdravo pekná aby aj podprda bola plná,a aby aj rit bola k svetu v tangáčoch!..tak si to predstavujem 😀 😎

miraska333
18. feb 2013

@ematko29 Vitaj, ked sa obujem, moja vyska, vaha ako ja.Ze je to najviac vidno na bokoch a zadku?Inak zuzulaxx radi super.A ma pravdu.Suhlasim s nou.

ematko29
18. feb 2013

@zuzulaxx jééj,si zlatá ako si mi to pekne vysvetlila.Super stou zeleninou pred jedlom určite tak spravím.Dakujem aspon mám predstavu ako začať 🙂

zuzulaxx
18. feb 2013

@ematko29 v pohode,na to sme tu aby sme si radili a ja som v tom už dosť zbehlá nakolko chudnem od mája.. 😅

ematko29
18. feb 2013

@miraska333 No ja mám najviac problém s bruchom čo mi ostalo po pôrodoch také fajné faldy,Amyslím,že aj ramená mam nejaké širšie,to sa bojím aj na to svičiť aby som nebola nejaká svalnatá ako na to?A áno
@zuzulaxx mi to super vysvetlila

miraska333
18. feb 2013

@zuzulaxx Super super, moj nazor, mozno tu podaktorym zdvihneme sebavedomie a nebudu to prehanat.Baba ma byt baba, hotovo a nie chalan vo vyvine.Si super.A kocka.Inak obdiv aj co sa deti tyka.Pozrela som vcera fotky.

ematko29
18. feb 2013

@zuzulaxx Tak to naozaj si 🙂 Dúfam,že aj mne to vydrží ale potrebujem oporu ,tak dufam,že to spolu zvládneme. 🙂

dorekapa
18. feb 2013

@zuzulaxx Ahoj,aj ja som sa dala naboj s tukmi..Uz som parkrat dobre schudla na 90dnovej diete,ale stale mam pochbnosti,ci to jedenie ovocia doobeda nie je drasticke..lebo kedze vstavam do prace o 6 rano tak do 12 som uz taka hladna..aj tu kavu chcem vypit a na prazdny zaludok to je zle..Neviem..zase som sa do nej pustila,ale urcite s vynechanim ovocnych dni..v podstate mam delenu stravu s tym ze 12 ovocie len a to neviem ci nezmenim..a nedam si ran oaspon jogurt,alebo cerealny suchar..predsa len vyhladujem s do 12 a som unavena,malatna bez energie

miraska333
18. feb 2013

@ematko29 Ano, ma vo vsetkom pravdu.Mohla by robit profi poradkynu.Tiez sa tejto teme vyzivy, sportu a chudnutia venujem, uz od 17, zaujima ma to, lebo sa mna to zas tyka a ona vsetko vidi realne a hlavne radi efektivne.S bruchom som tiez mala kedysi problem, nebola to pneumatika len vpredu, ale aj po stranach.Taka riadna michelinka.Teraz som mala brucho, ale iba vpredu, to uz je skoro dole, asi za dva tyzdne, takze este hlavne boky no.Ale vsetko ide.U mna to je podruhykrat chudnutie.Lenze uz neblbnem jak kedysi.Ako zuzula, proste rozumne.

miraska333
18. feb 2013

@ematko29 Nemusis sa bat cvicit ramena, oni sice spociatku naoko sa budu zdat vacsie, ale to len preto, lebo spevnie svalstvo, vdaka ktoremu sa bude lepsie spalovat ten tuk.Budu proste potrebovat pri cviceni viac energie.Laicky vysvetlene.Super su zavazia, na zaciatku stacia dve pollitrovky vody do ruk, potom mozes zataz postupne zvysovat.A na ramena je super taky natahovaci pas.Na brucho cvicim na rotane a bezne doma na podlozke cviky.Ale to uz mam skoro dole.U mna ide najprv dole.

ematko29
18. feb 2013

@miraska333 umna je zas problém vydržať.Chcela by som to dotiahnuť na 50kg alebo aspon na 52.ale ja ked mám 56stým seknem,lebo som pohodlnejšia nejako.zdá sa mi,že už to neni tak hrozné,apritom už stačí len tak málo.Potom sa zas vrátim späť na 60kg 😒