icon

Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?

gabinka279
28. okt 2015

Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?

babulka82
23. nov 2015

@lorela čo hovoriš na tento chlieb? mysliš že je vhodny na dietku? http://www.fitnesstreneri.sk/fitness-mucniky/92...

babulka82
23. nov 2015

@yakina ved toto ,realita u deti je uplne mimo ked sa začne zavadzat do praxe 😀 😀 😀 A k tym cici asi nieje každy chlap zataženy na cici no moj určite . 😉

vejula
23. nov 2015

@babulka82
@yakina no baby , keby to tak šlo, že by sme schudli všade okrem prs 😀 😀
Inak ja pečivo nemusím, vôbec mi nechýba... skôr ja mam problem s cukrom, no ale čo už, musím sa nejako posnažiť. Do vianoc nebudsem nič sladké (okrem ovocia samozrejme) A poctivo tu budem na seba žalovať, ak to poruším.

vejula
23. nov 2015

@babulka82 určite ano, bieklkovinový chlieb je vhodný, ak ti robí problem vzdať sa pečiva 😉

lorela
23. nov 2015

@babulka82 Áno.
Bielkovinové chleby môžu byť. Už ich je veľa na trhu, rôzne, treba si radšej prečítať zloženie.

babulka82
23. nov 2015

@vejula ja zase viem že to pečivo mi nerobi dobre a jem ho 😠 k polievke napr. nemusim ale na ranajky. A čo take ješ večer alebo rano ked by si si dala nejaku pomazanku alebo parok?

babulka82
23. nov 2015

@lorela tu je zloženie toho ktory predavaju u nas:no osobne som ho ešte nejedla.skusim ho zajtra kupit.
Zloženie:

voda,
bielkoviny (pšeničná bielkovina, sójová bielkovina a bôbová bielkovina),
sójový šrot,
hnedé a žlté ľanové semienka,
slnečnicové semienka,
sójová múka,
pšeničná celozrnná múka,
pšeničné otruby,
jablčná vláknina,
droždie,
sezam,
soľ,
pražená jačmenná sladová múka

lorela
23. nov 2015

@babulka82 Ale áno, celkom fajn 🙂

vejula
23. nov 2015

@babulka82 no ja pečivo nemam problem nahradiť zeleninou 🙂 kludne aj šunku, parky... Dnes som si robila praženicu s postruhanou cviklou obložené šunkou a činskou kapustou

elisvic
23. nov 2015

@adeli79 ahoj mozes mi popisat o com to je? clean 9dakujem

gabinka279
autor
23. nov 2015

Baby dnes som večerala grilovanu zeleninu. Bez tuku. Myslite že je to OK každý večer ? surová sa mi už dosť hnusi . A mala som.K tomu ogrilovane prsko

jarhal
23. nov 2015

@gabinka279 jasne ze lepsia aj na travenie

elisvic
23. nov 2015

@gabinka279 zelenina potrebuje ako napr vzdy paar kvapiek oleja , aby sa vitaminy lepsie rozlozili , vstrebali alebo ako by som to povedala.

gabinka279
autor
23. nov 2015

@jarhal och super som rada 😉
@elisvic Ánoooo olivový olej som.už nemala ale kúpila som už tak zajtra kúsok pokvapkám 😉

elisvic
23. nov 2015

holky moja znama super schudla takou ozdravovacou kurou, v piatok vecer aj mala Pizza Bola, ziadna dieta. ale ja nemam cas to napisat Sem , zlepsila sa jej stolica a schudla nenormalne za mesiac, vydela som ju na pohrebe , skoro mi oci zjamok vypadli, ale mala to od svojho dietologa, ktory jej vypracal kuru na mieru. ...ale jej svagrina a este niekto kuru tiez vyskusali a tiez hodili Kila dole. ale aj tak pestry jedalnicek

yakina
24. nov 2015

@gabinka279 ja mám rada aj brokolicu na pare, a potom dusenú zeleninu-trošku vody do hrnca a podusiť, plus cesnak 😎 . Tiež ku každej zelenine dávam rôzne oleje, kedže niektoré vitamíny su rozpustné v tukoch 😉

yakina
24. nov 2015

Včera odcvičené kardio vo fitku 😎 potom na večeru čerstvá zelenina so syrom, trošku olivoveho oleja a korenie. Žiadne neresti počas dňa, bodaj by bol aj zvyšok týždňa takýto.. 😵

gabinka279
autor
24. nov 2015

@yakina ja cvičím ten druhý level Jill páči sa mi to. Do fotka by som aj ja chcela len sa nedá časovo :-/

yakina
24. nov 2015

@gabinka279 podľa mňa aj Jill stačí 🙂, tam je super, že precvičíš celé telo a máš tam aj kardio 😉 Plus si to odcvičíš hocikedy, nemusíš vytiahnuť paty z domu a nič neplatíš :D

raduska12
24. nov 2015

Ahojte baby 😉 Hoc do Vianoc nedám 10 kg určite dole , ale aspoň niečo by sa šiklo keďže tento rok som sa vyjedla z 50kg na 60 kg 😠 😠 😠 Najväčší problém u mňa je ten , že nemám čas chodiť cvičiť do posilky a to ako úplne naozaj a v robote tiež len sedím ... Chcem začať na orbitreku každý deň minimálne hodinu.. Schudli ste niektoré za pomoci orbitreku ? ďakujem

babulka82
24. nov 2015

juj baby aj mne sa včera darilo pekne som papala 5x za den ,maličke pidi porcie a rano som sa citila uplne super a ten užasny počit bez vyčitie že sa neprežieram 😀 Trošku mi robia problem ranajky ,nejak mi nechuti hned rano jest potom mi nevychadza to jedenie 5x za den .Ja si davam rano akvu a to mi stači ,teraz som sa ale rano najedla ,musela som ranajky su vrja zaklad,tak som dala vločky ,jogurt a hrušku do toho .

@yakina
@gabinka279 baby kde ste zobrali tu jill? ktora čast je dobra? poradte . 🙂

babulka82
24. nov 2015

@raduska12 aj ja z 51 na 60 kg 😠 a kolko meriaš?

raduska12
24. nov 2015

@babulka82 164 cm, krpaňa ☹ Ale hlavne mi to ide do zadku a dole 😠 😠 Dnes som sa videla v zrkadle čírou náhodou / inak keď idem okolo zrkadla sa sťahujem a vystieram 😀 😀 / a ostalo mi blbo zo seba ..

yakina
24. nov 2015

@raduska12 mne ostávaju už len nejaké 2-3kg, záleží ako sa mi bude páčiť výsledok 🙂 Mám 168cm a idem zo 61 na 52-53. Boky a zadok su môj najväčší nedostatok 😖
@babulka82 ja som ju cvičila tak, že som si našla videá na youtube, 30days shred, tri videa, každé na 10 dni. ale ani som to nedokončila :D

raduska12
24. nov 2015

@yakina Tak to je super a koľko už cvičíš ? Aj stravu si menila ? Ale ako čítam ty si cvičila Jill ... Ja skúsim ten orbitrek a keď nepomôže tak Jill

yakina
24. nov 2015

@raduska12 včera som bola po pol roku vo fitku :D inak som cez leto chodila behať a na turistiku, toď vše. Jasné, že aj orbitrek je super 😉 mne pri chudnutí nepomáha žiadny pohyb, vždy musím praviť aj stravu a jednoducho menej žrať 😀

raduska12
24. nov 2015

@yakina My sme v lete prerábali tak som jedla po nociach , potom mesiac bez kuchyne tak len pečivo som zas jedla ... no otras ale teba to ide krásne dole 😎 Držím palce a snáď sa aj ja raz pochválim ,že 10 išlo dole 😵 😵 😵

gabinka279
autor
24. nov 2015

A sú vajcia vhodné na večeru ? varené

gabinka279
autor
24. nov 2015

@babulka82 ja cvičím druhý level 30ds trošku cítim kolená. Tento druhý level sa mi páči veľmi. isli dolu aj nejake cm.skus je to len pol hodka. baby a kardio ? nestačí skákať na švihadle ? 😀