Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?
Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?
@babulka82
@yakina no baby , keby to tak šlo, že by sme schudli všade okrem prs 😀 😀
Inak ja pečivo nemusím, vôbec mi nechýba... skôr ja mam problem s cukrom, no ale čo už, musím sa nejako posnažiť. Do vianoc nebudsem nič sladké (okrem ovocia samozrejme) A poctivo tu budem na seba žalovať, ak to poruším.
@lorela tu je zloženie toho ktory predavaju u nas:no osobne som ho ešte nejedla.skusim ho zajtra kupit.
Zloženie:
voda,
bielkoviny (pšeničná bielkovina, sójová bielkovina a bôbová bielkovina),
sójový šrot,
hnedé a žlté ľanové semienka,
slnečnicové semienka,
sójová múka,
pšeničná celozrnná múka,
pšeničné otruby,
jablčná vláknina,
droždie,
sezam,
soľ,
pražená jačmenná sladová múka
Baby dnes som večerala grilovanu zeleninu. Bez tuku. Myslite že je to OK každý večer ? surová sa mi už dosť hnusi . A mala som.K tomu ogrilovane prsko
@gabinka279 jasne ze lepsia aj na travenie
@gabinka279 zelenina potrebuje ako napr vzdy paar kvapiek oleja , aby sa vitaminy lepsie rozlozili , vstrebali alebo ako by som to povedala.
holky moja znama super schudla takou ozdravovacou kurou, v piatok vecer aj mala Pizza Bola, ziadna dieta. ale ja nemam cas to napisat Sem , zlepsila sa jej stolica a schudla nenormalne za mesiac, vydela som ju na pohrebe , skoro mi oci zjamok vypadli, ale mala to od svojho dietologa, ktory jej vypracal kuru na mieru. ...ale jej svagrina a este niekto kuru tiez vyskusali a tiez hodili Kila dole. ale aj tak pestry jedalnicek
@gabinka279 ja mám rada aj brokolicu na pare, a potom dusenú zeleninu-trošku vody do hrnca a podusiť, plus cesnak 😎 . Tiež ku každej zelenine dávam rôzne oleje, kedže niektoré vitamíny su rozpustné v tukoch 😉
Včera odcvičené kardio vo fitku 😎 potom na večeru čerstvá zelenina so syrom, trošku olivoveho oleja a korenie. Žiadne neresti počas dňa, bodaj by bol aj zvyšok týždňa takýto.. 😵
@yakina ja cvičím ten druhý level Jill páči sa mi to. Do fotka by som aj ja chcela len sa nedá časovo :-/
@gabinka279 podľa mňa aj Jill stačí 🙂, tam je super, že precvičíš celé telo a máš tam aj kardio 😉 Plus si to odcvičíš hocikedy, nemusíš vytiahnuť paty z domu a nič neplatíš :D
Ahojte baby 😉 Hoc do Vianoc nedám 10 kg určite dole , ale aspoň niečo by sa šiklo keďže tento rok som sa vyjedla z 50kg na 60 kg 😠 😠 😠 Najväčší problém u mňa je ten , že nemám čas chodiť cvičiť do posilky a to ako úplne naozaj a v robote tiež len sedím ... Chcem začať na orbitreku každý deň minimálne hodinu.. Schudli ste niektoré za pomoci orbitreku ? ďakujem
juj baby aj mne sa včera darilo pekne som papala 5x za den ,maličke pidi porcie a rano som sa citila uplne super a ten užasny počit bez vyčitie že sa neprežieram 😀 Trošku mi robia problem ranajky ,nejak mi nechuti hned rano jest potom mi nevychadza to jedenie 5x za den .Ja si davam rano akvu a to mi stači ,teraz som sa ale rano najedla ,musela som ranajky su vrja zaklad,tak som dala vločky ,jogurt a hrušku do toho .
@yakina
@gabinka279 baby kde ste zobrali tu jill? ktora čast je dobra? poradte . 🙂
A sú vajcia vhodné na večeru ? varené
@babulka82 ja cvičím druhý level 30ds trošku cítim kolená. Tento druhý level sa mi páči veľmi. isli dolu aj nejake cm.skus je to len pol hodka. baby a kardio ? nestačí skákať na švihadle ? 😀

@lorela čo hovoriš na tento chlieb? mysliš že je vhodny na dietku? http://www.fitnesstreneri.sk/fitness-mucniky/92...