icon

Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?

gabinka279
28. okt 2015

Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?

evittam
28. nov 2015

@elisvic Ja som sa ozvala len na jedno -ak si taká odborníčka ako píšeš - tak nenapíšem volovinu v štýle, že 40 kociek rafinovaného cukru je to isté ako ovocná šťava.....To je všetko na čo som reagovala.
A ešte jedna vec a posledná - ak reagujem na niekoho ako ty, tak si najskôr prečítam čo píše a nie hneď "vyskakujem". Pekný deň a veľa šťastia v zdravom chudnutí v štýle do nového roka 10kg 😉

elisvic
28. nov 2015

@evittam viem co myslis s kaloriami. ona ale povedala, ze niektore potraviny uz ani nemohla zjest lebo jej to bolo moc. a nepocitovala unavu prave naopak.

uvidim ako to zmaknem, bo musim extra pre muza , mna , psa a malu chystat

ja tiez niesom za diätky. a pokial kojim vobec aj ked ciastocne.
ale nieco robit musim inak to bude horsie.

evittam
28. nov 2015

@elisvic Tak pokiaľ kojíš, tak max.cvičiť...Moja rada. A tomu ver, ja tu nepíšem ako nejaká neviem čo....ja mám za sebou dosť rokov všelijakých diet a podobne a sama som prišla na to, čo tu radím - úprava stravy a cvičenie - "pomaly ďalej zájdeš", ale to je na každom z nás. 😉

silvinecka
28. nov 2015

to čo to to tu jaká že hádka baby ved chudneme a to sa aj z jedov chudne
veď pohoda klídek !

elisvic
28. nov 2015

@evittam mna porazi, v tom jedalnicku je varianta 1 a 2 je jeden obed. obmienaju sa iba ranajky po tyzdni. volala som teraz s kamoskou.

elisvic
28. nov 2015

@silvinecka vsetko v pohode, len diskusia

elisvic
28. nov 2015

@elisvic k tomu jedalnicku este ako som sa este informovala , vravi kamoska, ze pri obedoch,
Varianta 1+Varianta2= jeden obed.

elisvic
28. nov 2015

@elisvic Obedy Varianta1+ Varianta2= jeden obed. 😵

klariqa241
28. nov 2015

S ktorou žienkou budeme chudnut spolu ? spolu byt v kontakte a navzajom sa podporovat ? 🙂 napis spravu

elisvic
28. nov 2015

@klariqa241 so mnou
, uz som tak nastartovana, dnes som zacala. Bola som behat 30 min

elisvic
28. nov 2015

@klariqa241 ja som dnes zacala. prave som sa odmerala :
obvod Hrudnika 103 cm
obvod Pasa 101 cm
obvod Bokov 109 cm

podotykam , ze som po porode 5,5 mesiaca a este ciastocne kojim.

klariqa241
28. nov 2015

ja som po porode 7 mesiacov ... pisem 🙂

taschenka
28. nov 2015

Caute, aj ja by som sa k Vam rada pripojila @klariqa241 a @elisvic 🙂 ja som 5 mesiacov po porode a teda nie je to co bejvaavalo

elisvic
28. nov 2015

@taschenka jasne super

klariqa241
28. nov 2015

ja som 7 mesiacov a bohuzial .. nema ma co velmi pohnut dopredu a donutit :P

taschenka
28. nov 2015

Mna pohla moja fotka spred troch rokov
.... dala som si ju ako pozadie na mobil nech sa stale pozeram ako som vyzerala:D kedze momentalne neobleciem nic okrem tehotenskych rifli!!!tak musim nieco so sebou robit :/ pred 3 rokmi 57 kg, pred otehotnenim 66 a teraz strasnych 72!!! :(

vejula
28. nov 2015

@taschenka aj ja som našla fotku ako som vyzerala po prvom pôrode asi rok a dačo 50kg.. joj aj teraz som sa odfotila nech sa poriadne naštartujem... bo som sa vypapkala na skoro 60kg 😒 a nevyzerá to moc pekne

taschenka
28. nov 2015

No, ja sa musim dopracovat spat... lebo toto je hruuuza:( hlavne to brucho:( a nohy:(

taschenka
28. nov 2015

Do noveho roku zavazok minimalne 3 kg!!!

klariqa241
28. nov 2015

zeny vy tu placete že mate 50-60 kg :D :D :D ja zomrem :D ale co mam povedat ja .. vyska 172cm ..a pred tehot. cca 70 a teraz 86 nejak takto sa mi zdá 🙂 takze klídek .. 🙂 musim na 60-65 max 🙂

taschenka
28. nov 2015

Kazdy kolko potrebuje... ja som skocila pomaly o 3 konfekcne velkosti:/ pozeram ze tu cvicia tu jill... vyzera to dost brutalne

vejula
28. nov 2015

@taschenka ty si ale asi aj vyššie lebo s babatkom vyzeraš štíhlo

@klariqa241 ale ja som drobec... mam 161cm takže trea zhodiť... Ale spolu to dáme 😎

kralovahola
28. nov 2015

caute, pridavam sa! cvicim Jill uz 2-hy krat. prvy x pred dvoma rokmi a brutalne som sa vytunovala 🙂 tiez som dodrziavala jedalnicek.... kila slo dole a telo sa uzasne spevnilo. momentalne som ale dost leniva, ale snazim sa cvicit 5x do tyzdna 🙂

vejula
28. nov 2015

@taschenka mna moc jill nechytila. skušala som to a neviem, nejak mi to nesadlo. Ja si radšej idem podla seba. Teraz robím také serie čo som si sama zostavila a tak 😵

kralovahola
28. nov 2015

@vejula co si skusala cvicit od Jill? ja mam body revolution a je to pecka... 🙂

vejula
28. nov 2015

@kralovahola jo, že ti ani neviem povedať.. viem, že je to tam tak rozdelené na mesiace.. po mesiaci sa to mení, skusim to najsť a hodiť link

taschenka
28. nov 2015

@vejula ano som vyssia 178 cm mam. No to sa len zda, nemam fotku samotnej (nastastie):D ale 20 kg navyse za 3 roky je naozaj viac nez vela:(

vejula
28. nov 2015

@taschenka jasne chapem, ale my to dáme 😉

sense
28. nov 2015

@vejula to bolo 30 day shred, to sa necvici po mesiacoch ale jeden mesiac 3 levely a kazdy desat dni...