icon

Do Nového roka o 10 kilogramov menej. Pridáte sa?

gabinka279
28. okt 2015

Ahojte dievčatá. konečne som na správnej ceste V chudnuti. Nejem pečivo ani sladkosti. Neviem či váha ide dolu lebo nemám váhu ale cítim sa lepšie. Cvičím Jill. Pridáte sa ku mne?

taty
1. dec 2015

@kaja73 ved som pisala ze treba pozriet sa aj na stavbu tela ,ja sa napriklad nevazim a teda ti moju aktualnu vahu povedat neviem kedze ju nik u nas nevyzaduje a nie je ani pre nic potrebna;teda pokial nepojdem niekedy pod narkozu ze ano. To ze mnohe zeny sa stazuju ze sa im rozchadzaju brusne svaly to bohuzial je ze sa nestarali o svoje telo,cize kazda tehotna si povie vsak teraz nemusim a po porode nemozem tak a sval jednoducho ochabne,cim dlhsie tak tym viac, ale keby sa venovali aspon nejakej aktivite tak to nemas aj keby si pribrala 20kg. Takze zvalovat toto na tehotenstvo a to ze po porode nemozes je chyba zien a nie tehotenstva.

kaja73
1. dec 2015

@taty nemas pravdu..ja cvicim cely zivot...a do posilky chodim15 rokov..a aj tak ma druhe tehu v 36 rokoch odpalilo..proste sa svaly rozisli a konec..aj ked som predtym intzivne cvicla--aj brusaky,hrala tensis,chodila na aikido,do fitka,vela plavem....nepomohlo to tomu predist..ani brusny pas ktory som nosila....bud rada ze ta to obislo,ale neposudzuj podla teba inych. Kamoska nikdy necvicila je ochabnuta totalne-nespravi jediny zhyb,neprebehne viac ako kilak,nezaplave takmer nic.....ja zhybujem beham aj cez 10km za hodinu,plavem cez 3 km v kuse..... a jej brusne svaly nerozisli.

taty
1. dec 2015

@kaja73 ja som nepisala ze sa to nemoze stat,ale to ze to ma kazda druha ako si pisala tak mozem s kludom povedat ze 98% si za toto moze sama.

kaja73
1. dec 2015

@taty nesuhlasim s tebou...percento je skor naopak...cvicenim si totiz ak sa to to stane nepomozes-len operacia na to zabera...velmi merne to vies ovplyvnit pohybom a strava na to tiez nema vplyv..to nie je podkozny ani vnutorbrusny tuk...proste babo roztiahne svaly a niekomm sa spat nevratia...po prvom tehu sa mi same do 3m vratili spat a ani som sa nenamhala s tym nieco robit.
a ja som nepisal ze kazda druha to ma..ale ze mnohe...za velkm bruchom nie je vzdy diasteza..to je ofice dagnoza..vacsina zien ho ma proste vypasene stravou a necinnostou..to mas pravdu vtedy s tymi precentami..ja ale pisem o diagnoze diasteza.

taty
1. dec 2015

@kaja73 bohuzial to ze si cvicila sklapacky ,ci hrala tenis to je to co by sa nemalo,prave v tehotenstve a po si sa mala zamerat na sikme brusne svaly a spevnenie panvoveho dna + dychove cvicenia, pozor mnohe sa daju na yogu ale aj tam si treba davat velky pozor ,no a nezabudat aj na pas ked uz vies ze si mala tento problem v prvom tehu ,preco si potom pas nepouzival ci uz v tehu alebo po? plus pridat Tuplerovej cvicenie a nestazovala by si sa ze vypijes vodu a tak velmi vypukle brusko.

kaja73
1. dec 2015

@taty nemala som ten probleme po prvom tehu..to ma kazda cistocne rozidene tesne po porode-aj ty si urcite mala a si si to mozno ani nevsimla- na to je taky test s prstami......a je to normlane reakcia zenskeho tela na tehu...ale zvacsa sa svaly same vratia aj spat do par mesiacov..to je bezna vec.
A tenis a sklapacky,fitko... to som predsa necvicila pri tehu ani tesne po tehu..... je to moj konicek robim to uz roky....a info ako na to..sikme brusne svaly,dychove cvic,pas ..su zaklady ktore som dodrzala..pas som nosila pri oboch tehu...ale asi je ti to zbytocne vysvetlovat..si presvdcea ze ked sa to nestalo tebe tak proste si ine zeny za to mozu same....

taty
1. dec 2015

@kaja73 ale nie som vobec o tom presvedcena o tom ze ked sa to mne nestalo tak preto to nemoze mat ziadna,u nas ked uz doktor v tehotenstve zbada toto na zaciatku posle ta na rehabilitaciu hned takze uz v zaciatku je to podchytene,kedze sa u nas nevysetruje vaginalne tak doktor to fakt zbada a riesi v zaciatku toto je velke plus. Po porode mas tiez specialne rehabilatacie a preto fakt som presvedcena ze ked sa to da rieist takto vo Francuzsku,Holandsku ci Belgicku tak by to slo aj na SK. To je cele;

kaja73
1. dec 2015

@taty v tehu zistovat diastezu?--ved svaly sa musia v tehu rozist..ved brusko rastie a tym sa svaly prirodzene vzdaluju od seba a koza napina........co ako riesit pocas tehu so svalmi? nie je co..musia sa rozist...neviem ci kazda nehovrime o inom. A po porode nemas u nas ziadne specielne rehabilitacie na diastezu...ak sa spontane nenapravi-- co sa vacsinou aj udeje.....tak na napravu treba operaciu a to velmi narocnu a bolestivu.

gabinka279
autor
1. dec 2015

Už ma nebaví sem.ani chodiť nahliadnuť... kde ste baby ? @yakina
@silvinecka

babulka82
1. dec 2015

@gabinka279 aj ti pomohla Jill v chudnuti ? vidim že cvičiš dlhšie ,schudla si? 🙂

taty
1. dec 2015

@kaja73 najprv si to prestuduj a potom mozeme pisat ale uz sukromne lebo fakt sa necudujem gabinke ze ju tu nebavi ked to tu spamujeme.A tymto sa chcem vam dievcata ospravdlnit ze som sa nechala uniest a zaspamovala som vam to tu trosku zas. Noazaj sa ospravedlnujem . Pekne si chudnite,nezabudnite na kazde jedno jedlo pocas dna a ono to do noveho roka este date ,len to netreba vzdat. 😉

elisvic
1. dec 2015

@kaja73 ved mne tiez oci zjamok povyskakovali, ked som si to precitala 😀 😀 😀 😀

elisvic
1. dec 2015

@olivertobias no slintam, jaky detox? ale kamoska co drzala tu kuru Bola tlstejsia ako ty na Foto ale potom taka chuda ako ty teraz. super gratulujem, 😉

olivertobias
1. dec 2015

@elisvic ďakujem 😉 je to macingova kúra, prešla som 28 dňový detox a teraz sa idem stravovať podľa semaforu. Nebolo to jednoduché nedať si nič sladké, ale zvládli som to. Teraz mám veľa energie a môžem sa venovať drobcom. Nevýhoda je tá že musím každý deň variť 😖

kaja73
1. dec 2015

@taty prestudovane mam dost,kedze sa ma to tyka..ale fakt tu spamujeme ...takze tuto temu aj ja uzatvaram. 😉

elisvic
1. dec 2015

@taty ja som mala vzdy prsia , boky brucho ovalnejsie. kedze mam malu postvau 165 cm ani driek nemam. to je len , napijem sa vody a brucho je vonku.ked sa na mna pozres z boku tak vidis hned prsia brucho a hned aj zadok. strasne.
ako 18-tka som mala vahu 56 kg, aaah, to bolo super. ale Bola som na Disco kazdy piatok , sobota , do rana tancovala. 😀
teraz sa pozriem na rezepty v knihe, a uz ked citam, hrubo vytlacenym , tak priberam, 😀

Taty a co poradis mi ako si vahu udrzat, ci budes si tajomstvo drzat sama pre seba? 😉

elisvic
1. dec 2015

@olivertobias kde zozeniem macingovu kuru? a co je semafor?? 😀

gabinka279
autor
1. dec 2015

@babulka82 ešte cvičím stále 30DS ale vidím už nejaké vysledky. mala som nejaké prestávky. Aj teraz som cvičila A ku koncu sa len ťahám poo zemi 😀
@taty hahhaha V pohode len sa to tu nejak zvrhlo 😀

taty
1. dec 2015

@elisvic tak nestuduj v kucharskej knihe ale pusti muzicku doma a davaj s muzom do rana krepci 😀 a prsia tak ak by si bola taka laskava tak kludne posli ku mne adresu ti napisem ak bude treba ,ja by som si kusok zobrala a moja susedka tiez ,lebo ako mi v nedelu povedala ze uz do fitka nepojde lebo jej tam nejaky nabuchanec prsia ukradol 😀 tak my sa podelime. Ale teraz vazne bohuzial prsia vzdy odchadzaju ako prve 😖 a ja som nikdy ani nejak velke nemala coz moj muz o velkych len snivat moze 😀 vysku ako pozeram mame rovnaku,tak nevzdavaj ked sa chce tak to pojde len si prekop ten jedalnicek trosku pohybu si tam pridaj a uvidis aka budes ,este aj na tie utekajuce prsia sa budes potom stazovat ,ti to pripomeniem potom dobre? 😉

olivertobias
1. dec 2015

@elisvic kup si knihu Nejedzte sa do štíhlosti 1 od Antonie Mačingovej alebo sa dá stiahnuť. Veľmi dobré čítanie a stravujem sa podľa krvnej skupiny. 🙂

yakina
1. dec 2015

@gabinka279 haha neviem a nechcem sa zapájať do takýchto debát 😀 Ako ti ide redukcia váhy? Ja sa neviem pohnúť z miesta, ale nie že by som sa snažila a ono to nešlo, skôr sa nesnažím :-\

yakina
1. dec 2015

@olivertobias kráááááásne, och si ma naštartovala!!! Akurát som tu sedela a ľutovala samu seba, ako sa neviem ďalej pohnuť a potom tvoje fotky! No hned ma človek motiváciu!!!!!!! 😀 palec hore 🙂

yakina
1. dec 2015

Inak baby nie že tu zase začnete nadávať na Mačingovej detox... 🙄 Aj ja som ho kedysi skúsila, obľúbila som si niektoré veci a nezomrela som, aj ked som ho nedodržiavala uuuplne, ale základ tam bol 😎 A prvý krát som ochutnala zelenú fazuľku s cesnakom... no mňáááám 😀

iam24
1. dec 2015

Dievčatá ja odkedy cvičím a menej jem som nič neschudla. Stále sa držím na rovnakej váhe. A už mi pomaly začínajú zápočty a skúšky tak to budú čokolády :D :D :D :D :D :D :D

yakina
1. dec 2015

@iam24 hm to je naozaj čudne, ale pamatam si, že si tu spominala parené buchty a tak, či to nie je tým 😀 😀 😀

emilyemi
1. dec 2015

Baby, co zvyknete jest na olovrant a veceru pri chudnuti? S tym mam problem, lebo poobede si uz nechcem davat pecivo.

taty
1. dec 2015

@yakina neboj uz budem ticho ,a hlavne si teraz vychutnavam horucu cokoladu ked u nas ta fuci takze ma teraz nerozhadze nic a nik ;len si pekne chrumkaj mrkvicku ja nic proti mrkvicke nemam aj ked .... no ticho som 😀

olivertobias
1. dec 2015

@yakina ďakujem 😉 macingova beriem už 3 krát a vždy úspešne, ale teraz chcem pokračovať ďalej a hlavne sa zdravo stravovať. Už nechcem naspäť 60 kg. Mnaaaam fazulove lusky 😀

yakina
1. dec 2015

@taty čokoladu závidím 😉 haha a veru taká mrkvička na chrumkanie k telke je celkom fajn 😀

elisvic
1. dec 2015

@taty no poviem ti , ze mam velke prsia ale velmi malo mlieka, skoda, väcsina zien mi ich zavidi dufam ze v dobrom, ale ja by som radsej mensie prsia, a viac mlieka. inak holky ide to na krize.