icon

Dojčím a napriek tomu nechudnem. Je to normálne?

vejula
25. sep 2010

Ahojte dievčata. Takže som na tom asi tak že som počas tehu pribrala 17 kg... Všetci mi hovorili neboj budeš kojiť schudneš raz dva. No ja som porodila v porodnici som nechala len 5kg a ešte stale mam 8 navyše.. Všetky kočky okolo mna sa chvalia ako chudnu napriek tomu že jedia čo vidia a ja akosi nie a nie schudnuť. JEm tak normalne, ale vaha nejde dolu.. Je to normalne???? Ste tu ešte nejake čo su na tom podobne ako ja? Rada by som prišla na pričinu a tiež či nou nahodou nemože byť paradoxne prave dojčenie a či mam ešte nejaku nadej že niekedy schudnem

janca13
13. okt 2010

@janka1874 no konečne!!! moja tiež spinka a dúfam,že si ešte 1hod. potiahne a kávu som už mala aj ked by som si ešte dala ale pijem len 2 lebo potom zle spinka a ja som stíhla stiahnuť aj 5 pred tehu tak mi dosť chýba 😝

janca13
13. okt 2010

@janka1874 no a mám po pokece tak zajtra 😀

janka1874
13. okt 2010

@janca13 no mne spí od 9-tej bežne do 12-tej niekedy aj potiahne 😀 ja mám spachtošky doma 😀 😀 😀

janca13
13. okt 2010

@janka1874 dobrááá mne už spáva iba 1x za deň tak od 10:30 do 13:30 niekedy menej ale poznám aj také deti čo spia 2x po pol hod. 😝 len mne sa v noci dosť často budí 😝 a ked bola maličká tak len 2x za noc

janka1874
13. okt 2010

@janca13 tak moja spáva 2x denne a noc prespí celú od 10mesiacov našťastie

janca13
13. okt 2010

@janka1874 tak to máš super!!!No a už mám doma aj Lucku.Vyvrtla si členok tak na krúžok neišla a zajtra môžem trieliť k dr. 😝 🙄 len dúfam,že to nebude nič vážne,ale ked ona je taká čaptavá ako aj ja 😀 😀

vejula
autor
13. okt 2010

@janca13 😀 😀 😀 tak mužovi si riadne zobrala vietor z placiet s tymi 6timi deturencami 😀 😀 .. inač moja mama je tiež kočka, dobre vyzera na svoj vek... je o tri kila ťahšia odomna ale mne sa zda že vyzera chudšie 😕

janca13
14. okt 2010

@vejula no niečo mi hovor o tom ako vyzerá moja mama!!! ty kokos ona má už 68 rokov ale málokto jej to verí 😅to ja ak sa to aj dožijem tak ....dovidenia... 😝 😝 😝už teraz mám vrásky okolo očí...a ked poviem môjmu,že budem musieť ísť na plastiku tak mi povedal,že mi namontuje vzadu na hlave jednú skrutku a aby som si priťahovala ako budem potrebovať 😝 😀 😀 😎 😠 😠 😠 no ale ja hovorím mame že ona je preto taká šik že mala tie najlepšie deti aké si človek môže priať takže to je naša vizitka 😀 😀 😀 (ale inak mala dosť ťažký život ocko nám zomrel ked mala 39 rokov a nás bolo 6 z toho 4 sme boli ešte krpci) 😔 😢

janka1874
14. okt 2010

@janca13 😀 😀 😀 ty si číslo fakt

vejula
autor
14. okt 2010

@janca13 😔 tak to muselo byť ťažke prisť tak skoro o ocina.... ale ako vidim tak životny optimizmus si nestratila 😵
a že skrutku na hlave 😀 😀 😀

janka1874
14. okt 2010

teda aby bolo jasné myslela som tú skrutku na hlave
ostatné jasné že nie je vtipné určite je to ťažké nemať jedného z rodičov a tak vyrastať

janca13
14. okt 2010

@vejula
@janka1874 baby dakujem 😉 ale ja sa nesťažujem mala som dobré detstvo super súrodencov,babku dedka .....a že som nemala tričko so Sandokanom???kašlať naňho!!možno vdaka tomu si viem vážiť to,čo mám teraz 😉 😎

janca13
14. okt 2010

@janka1874
@vejula baby ked sa tak na vás pozerám vy asi netušíte kto bol Sandokan že??? 😅 😅

janka1874
14. okt 2010

@janca13 no prepáč ja som stará škola Sandokana sme kukali pravidelne ako decká ešte poznám aj raťafáka plachtu a zlatú bránu a podobne 😀 😀 😀 to ja len na fotke som tak dobre vyzerala 😀 😀 😀

janca13
15. okt 2010

@janka1874 tak si fakt dobre vyretušovaná!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 daj kontakt na fotografa a hodím aj ja foto 😀 zlatú bránu som nemusela to bola pre mňa trapošina,ale...repete si kuknem každé ráno!!!aj si skočím 😀 😀 😀 😀 a raťafák bol dobrý aj slnce na rukavici a teraz v sobotu ráno dávajú leto s Katkou aj to kukáme s mužom 😀 😅

janka1874
15. okt 2010

@janca13 to fotil muž no ja vraj tak mlado vyzerám no čo ti ja viem ale tak mám len 33 tak nech ešte chvíľu mlado vyzerám a repete fičí aj u nás a ešte kaviareň slávia to aj baby zbožňujú 😀

janca13
15. okt 2010

@janka1874 no tak to fakt mlado vyzeráš to ja mám 36 no skoro37 aj vyzeráááám ale necítim sa 😎 to keby ja vyzerám na to ako sa cítim.tak behám po svete s pubertálnymi vyrážkami asi celý život!!!!(aj ked ja som ten problém našťastie nemala) 😀 😀 😀 a vy budete o chvíľu oslavovať rôčik 😉 🙂 darčeky sú už nakúpené?? A ešte variš malej zvlášť,alebo už papá to čo aj vy (ale nesolené) ja už nevarím na dvojo 😝 len nesolím a nekorením a spapká,aj ked nie veľa.Vždy sa ""dorazí""s cici ham 😀

janka1874
15. okt 2010

@janca13 no to asi ako ja ale ja už nejako starnem ničí a depka z mojej postavy keď vidím tie mladé herečky pretŕčajúce svoje vnady a ja pri nich ako slonica s pupkom fuj 😝
veru o cca 2t oslavujeme rôčik a papá už všetko čo my ona je veľmi dobrý žrútik spapá všetko čo nespapá ju 😀 😀 😀 a solenie máme tiež už tak premyslené že varím jej to čo nám akurát jej potom odoberiem a nám dochutím ale dvojmo už nevarím a my sa kojíme už len ráno a večer

janca13
15. okt 2010

@janka1874 no my sa kojíme stále!!ona nechce ani dudlík a ked jej dám čaj tak si vyplachne ústa a vypluje 😝 a ked ju vyhreším tak vykrúti pusku a už je aj pod tričkom a ja s Luckou sa idem ušúlať od smiechu aká je krásna 😅 😅

janka1874
15. okt 2010

@janca13 no tak to neviem lebo u nás sa od 10-mesiaca nekojí ani v noci a spíme celú noc a dudlík teda máme a moc radi a aj čaj aj voda celkom dobrá lahôdka pre nás tak preto sa už nekojíme tak často

janca13
15. okt 2010

@janka1874
@vejula tak baby a mám doma maroda!!! ☹ čo som písala v stredu,že Lucka prišla domov zo školy že si vyvrtla členok tak ja som jej hned ponatierala octanovou masťou a že ved to do pondelka rozchodí noooo môj muž išiel s ňou k dr. a že zlomené ☹ 😔 ja som taká trúúba!!ved môj muž mi stále hovorí že som šaman domáci ale čo je moc je moc ked mne sa ani nezdalo že ju má opuchnutú lebo ona má také bucľaté labky.Takže 4až 6 týždňov gips 😝 😝mňa asi šibne!!!

vejula
autor
15. okt 2010

@janca13 jooj to mi je luto, nech sa da rzchlo doporiadku 😔
Baby ja sa vam úposťažjem, maly vobec nechce domace varene prikrmy tak som dnes kupovala a to mi papal... beťar jeden... Teraz neviem či mu kupovať, ked mne to pripada take nie priliš zdrave... Mali ste niektora so svojim babom takuto skusenosť?

janca13
15. okt 2010

@vejula nič si z toho nerob!!! a nekupuj najlepšie je ked sa naučí na tvoju stravu mne Ninka dlllllho spapala len 2-3 lyžičky neboj on sa rozpapká .A tie kupované mne nechcela.Ona mala problém v 9.mes.spapať 1/2 pohárika aj výživu aj jogurt a nezje mi doteraz toho veľa stačí ked ti priberá.Ved skús napísať aj do tém prvé príkrmy a uvidíš,že každé bábo je iné.Jedno spapá ako kážu tabuľky a iné nie.Neboj rozpapá sa.. 😉 😉

vejula
autor
15. okt 2010

@janca13 lenže on mi domace vobec nepapa ani dve lyžičky, prehltnwe jedine tak že mu dam lyžičku a hned mu pusu zapcham prsom aby začal ťahať a tak to prehltol 😖

janka1874
15. okt 2010

@vejula a mixuješ mu to úplne na kašu? žiadna hrudka

janka1874
15. okt 2010

@janca13 len pozor na tie gipsy lebo lekáry niekedy radi dávajú do sádry aj to čo nemusia ako napr. u môjho muža ešte teraz mal mať gips a hlavná vec že už dávno behá po svojich

vejula
autor
15. okt 2010

@janka1874 pasirujem to cez sitko, myslim že hrydky tam niesu

janka1874
16. okt 2010

@vejula tak potom fakt neviem ale viem o tom že deti sú také ale ja neporadím lebo keď som začínala ja som s tým nemala problém ale teraz ma napadlo skús to pomiešať t.j. príkrm s tým čo ty uvaríš a potom pomer príkrmu zmenšuj iné ma nenapadá ja mám totiž deti čo zjedja všetk čo nezje ich aspoň tak to bolo aj u staršej tá začína vymíšľať až teraz 😀

janca13
16. okt 2010

@vejula alebo skús to zmiešať trošku s tvojim mliečkom a ešte skús sa spýtať aj báb v téme dakujem annag tam su super baby aj annag tam má zaujímavé články aj čo sa príkrmov týka a jedna z nich je aj dok. tuším strapco tak skús a držím palčeky

janka1874
16. okt 2010

@janca13 áno áno strapco je doktorka ona je aj v našej téme novembroviek