Dojčím a napriek tomu nechudnem. Je to normálne?
Ahojte dievčata. Takže som na tom asi tak že som počas tehu pribrala 17 kg... Všetci mi hovorili neboj budeš kojiť schudneš raz dva. No ja som porodila v porodnici som nechala len 5kg a ešte stale mam 8 navyše.. Všetky kočky okolo mna sa chvalia ako chudnu napriek tomu že jedia čo vidia a ja akosi nie a nie schudnuť. JEm tak normalne, ale vaha nejde dolu.. Je to normalne???? Ste tu ešte nejake čo su na tom podobne ako ja? Rada by som prišla na pričinu a tiež či nou nahodou nemože byť paradoxne prave dojčenie a či mam ešte nejaku nadej že niekedy schudnem
ahojte spolubojovnicky 🙂
skusila som upravit stravu, vecer nejest a ziadny vysledok, tak som sa na to vykaslala a papam tak ako predtym, je to asi tymi hormonmi a schudnem ked prestanem kojit 😅 si verim, co?
@vejula ako moja dominicek nechce papat este? tak cicik je cicik neda sa nahradit 🙂 neboj rozpapa sa , ze ani nebudes stihat varit 😉
mne dr.povedala, ze uz mam zacat skusit pomaly dat mrkvicku len za lyzicku, aby si zvykla na ine chute a od 6.mesiaca, aby zacala pekne papat, co si o tom myslite, mam uz zacat trosku jej dat mrkvy?
Ahojte baby!!!Tak som sa sem konečne dostala už som z tej Lucie na nervy to není nič iné počuť len mamíííí..........mamííí.......mamííííí 😠 ty kokooos ja to asi nevydržím tých ž týždňov ja ju asi budem voziť do školy na fúriku 😝 na aute som prestala jazdiť a nejako sa nemôžem dokopať ale asi začnem trénovať 😝
@miska1981 ahoj a vitaj v klube 😉 no je to na tebe ale ja osobne by som s tou mrkvičkou počkala ved pokiaľ máš dosť mliečka a priberá tak načo ju zaťažovať skôr.Ja som jej začala dávať až ked mala 6 mesiacov a 3 týždne a myslím že sme nič nezmeškali(predtým mala žaludočnú virozu tak mi dok.povedala aby som ju nezaťažovala a radšej počkala) ale to je len môj názor rozhodni sa sama 😉
@miska1981
@janca13 nooo tak maly je fakt nezbednik... papka pekne len kupene vyživky, ale doma urobene nechce.. Dnes som skušala znova variť a vysledok rovnaky 😒 0 bodov....
@miska1981 nooo sprav ako uznaš za vhodne... ale podla mna ked si začne aj v tom 6 mesiaci zvykať na chute a od toho 7-8 mesiaca už začne normalne papakať uplne stači... Nič by sa nestalo keby sa babo aj dlhšie leb kojilo. Tiež som počula aj take nazory že aby bolo babo pripravene na prikrm musi mať aspon jeden zubček a musi vedieť hlavkou ukazať ano nie... Moj dominka ani jedno z toho ešte nema splnene, možno ja preto ešte nepapka moc pekne.
Čo sa tyka pokusov o chudnutie, aj moje velmi rychlo zlyhali.... Je to teraz uplne marne, no čo by sem už pre tie naše dietky neobetovali
@janca13 jooj tak to maš teraz doma bojove s marodom.... Inak ja sa tiež bojim šoferovať. Nejazdila som od 18tky ako som spravila vodičak. A mam strašny strach z toho. Ked ma mm donutil si sadnuť za volant, a to len tak mimo mesta, tak po pol hodke som mala taku svalovku čo som sedela uplne jak na ihlach.. no strašne čosi... ale možnooo keby som častejšie skušala tak z toho aj schudnem 😀 😀 😀
@silviappp to všetko je síce pekné len ešte sponora pozháňať
@janca13 to nemyslíš vážne že má byť doma veď zo sádrou sa dáchodiť do školy veď tam sedí
no ženy ja si život bez auta neviem ani predstaviť takže neviem ohľadom šoférovania neporadím ja by som sa toho nevzdala pokiaľ nemusím (čo zatiaľ nemusím)
a k príkrmom tak odporúča sa začať okolo 6-teho mesiaca ale kľudne aj neskôr no ideál je 6 mesiacov vtedy sa vraj aj tak uzatvára prvý ciklus imunitného systému a aj žalúdok začína byť pripravený na inú strav a iné chute a zúbky s tým nič nemajú je vedľa detičiek čo sokoro do roka zúbok nemajú akurát že potom treba viac mixovať 😀
ženy čo ste zázračne schudli či kde ste všetky 😀 😀 😀 😀
@janka1874 nie pribrali sme a nedostaneme sa cez zárubne k pc 😀 😀 😀 no ved ja viem že so sádrou môže ísť do školy a aj pôjde aj keby ju mám fakt na tom fúriku voziť!! 😝 len prvých 10 dní má mať kľud a polohovať,ale my máme školu asi 1km od domu no a ja a šoférovanie.....ale ked sadnem do bráchovho malého pežotika tak idem ja sa bojím na našom to je trošku väčšie(teda pre mňa) ked sme mali starého renaulta tak som jazdila a teraz som ani není veľmi odkázaná lebo mám všetko asi 5 min.od domu obchody,doktorku....a ked chcem väčší nákup tak idem s mužom 😝 a čo máš nové??už bežkáte?
@janca13 no huráááá aspoň niekto prerazil zárubňu 😉
aha na to som aj zabudla že prvé dni musí byť doma no veselo máš že?
jo jo u nás sa už 2 týždne bežká a mne sa to tak páči chodí ako keby som jej nejakú pálenku namiesto mliečka dávala taká je zlatááá ja bežne vyrovnávam s ňou 😀 😀 😀
ja našťastie nepriberám ale obávam sa a tiež som už skoro rok po pôrode
@janka1874 ved som včera čítala čo by už ročné bábo malo dokázať a tam bolo tiež písané že ho treba nechať vykladať nákup a myslím že je to celkom dobrá zábavka mne je inak ľúto že ma Lucka nožičku polámanú ale ona to zneužíva 😠 ja som mala tiež nohu v sádre a do rána som tancovala na zábave alebo som bola na krčové žily a obe nohy a na druhý deň som fungovala no a ja ked mám stres ja priberám lebo žerem ako kyselina ale rozmýšľam že nahodím delenú stravu 😝
@janca13 ináč o návrete k delenej uvažujem aj ja ale ja to nevydržím to je môj problém
no ono verím to nepoteší taká zlomenina ale teaz sa celkovo deti radi ľutujú neviem ako by som ja niečo také riešila
a fakt je to zábavka taký nákup mala tam 3 veci a len prekladala ukladala no zlatá bola ale to vzniklo nejako náhodou to nie naschval som jej dala za to že má rok 😀
@janka1874 ja som ju tiež držala pred dovolenkou a tiež som schudla nedáme sa na ňu spolu??poznám baby čo ju držia dlhodobo a vyzerajú lepšie ako za slobodna sviňuchy!!No ten článok:my sme dostávali po pôrode všeliaké reklamné balíčky a tam boli aj také brožúrky s radami napr.čo pri chorobách,prvé príkrmy rastové tabuľky dojčenie......
čafte kočky tak sa to tu oživilo ako dobre.... 🙂 ja tiež nechudnem... Držim si stalu vahu aj ked sa snažim menej jesť je to na figu. Raz si poviem kašlem na to a ladujem sa blbosťami, potom čosi skrsne v hlave že idem s tym čosi robiť, vydržim tyžden vidim že to nema žiadny efekt tak zas na to kašlem 😖 Asi je najlepšie prestať sa s tym uplne zaoberať, a začať až ked dokojim.
@janca13 ja tak podobne ako ty tiež večer som sa ladovala potom v posteli s plnym bruchom, že zajtra už idem chudnuť 😀 😀 teraz som dva tyždne skušala menej jesť a prt z toho, tak načo sa trapiť. Teraz sa budem pachtiť mesiac s jednym kilom a nahodou s tym prasknem a za tyžden budu hore dve 😠 😖

V mojom prípade som si povedala, že budem chudnúť až keď ukončím dojčenie a tak aj bolo, riešila som to, keď mal drobec rok aj 3 mesiace.
Teraz pracujem ako manažérka v regeneračnom štúdiu na formovanie postavy a relax, gro našich klientov tvoria ľudia, ktorí chcú schudnúť a nemajú chuť chodiť do fitka, keďže v tom najbližšom chodia väčšinou chlapi...prípadne sa žienky snažia chudnúť a nevedia prečo sa im to stále nedarí....
Zvyčajne prídeme na problém, akonáhle ide klient/-ka na diagnostický prístroj, kde nám v priebehu 2 minút vyjde vyhodnotenie koľko % /a kg/ má v tele TUKU, SVALOV a VODY. Problém býva najčastejšie v zavodnenom organizme, vtedy doporučujeme detoxikovať organizmus pomocou LYMFODRENÁŽE alebo suchého uhličitého zábalu. To prvé spomínané nie je vhodné pre dámy s kŕčovými žilami /pri začínajúcich je to naopak veľmi vhodné/, to druhé - zábal s CO2 môžu takmer všetci. Mali sme nedávno klientku, ktorá len vďaka CO2 zábalu za 2 mesiace schudla 7kg, potom sa pustila do spaľovania tukov na prístrojoch a šlo dole ďalších 7kg. Okrem spomínaného odvodnenia a detoxikácie organizmu má lymfodrenáž oveľa viac blahodárnych účinkov /nevyíimájúc celulitídu/.
Túto procedúru nájdete vo väčšine kúpelov alebo regeneračných centier...stačí si to vygúgliť.
Držím všetkým mamičkám palce, s.