icon

Dojčím a napriek tomu nechudnem. Je to normálne?

vejula
25. sep 2010

Ahojte dievčata. Takže som na tom asi tak že som počas tehu pribrala 17 kg... Všetci mi hovorili neboj budeš kojiť schudneš raz dva. No ja som porodila v porodnici som nechala len 5kg a ešte stale mam 8 navyše.. Všetky kočky okolo mna sa chvalia ako chudnu napriek tomu že jedia čo vidia a ja akosi nie a nie schudnuť. JEm tak normalne, ale vaha nejde dolu.. Je to normalne???? Ste tu ešte nejake čo su na tom podobne ako ja? Rada by som prišla na pričinu a tiež či nou nahodou nemože byť paradoxne prave dojčenie a či mam ešte nejaku nadej že niekedy schudnem

janca13
4. okt 2010

@marika1977 ona ju tiež stááášne lúbi ale ona na mne strašne lipla a tak .Každý víkend sme spávali spolu a mm v detskej.No a teraz spávam s malou a som rada ked sa aspoň trošku môžem raztiahnuť a jej chýbajú práve tieto maličkosti.Aj mi je to niekedy ľúto a raz sme skúšali všetky 3 spolu ale Ninka ked ju zbadala začala sa jašiť a bolo po spánku 😝

marika1977
4. okt 2010

@janca13 hihihi tie kofi nase 😀 😀 😀 pokym je to tak,je to dobre...

janka1874
4. okt 2010

ženy toto mi príde o chvíľu téma kto koľko sladkého zje 😀 😀 😀 😀 😀
ke´d to čítam normálne mám stále nutkanie na niečo sladké 😀 😀 😀

marika1977
4. okt 2010

@janca13 u nas je to tiez na hlavu 😀 mala ma svoju postel ale nechce spavat v detskej...pred tym sa dalo,ale teraz sa bojim ze ma kopne do brucha vnoci 😅 no zatial sa pomestime len moj trosku frfle ze sa nevyspi..ale mala potvorka ma aj na to odpoved"ocoooo ved ja ked uz zaspim tak ma odnes do mojej postielky"ale oco zaspi skor ako jeho dcerenka xixi 😀 😀

vejula
autor
4. okt 2010

@janca13 😀 😀 😀 😀 jaaaj som sa nasmiala, to je supeeeeeer 😀 😀 😀 Ja si zas pamatam ako prišiel moj mladši braško domov s tym že : Ja už som chlap, už mi smrdi pod pazuchami 😀 😀 😀 som sa smiala na nom

janca13
4. okt 2010

@marika1977 no to my máme podelené:ja s Ninkou v spálni,Lucka 1.det.izba a mm druhá det izba a tá je plná bábik tak ho občas podpichnem aby sa nezaľúbil a nefikol nejakú 😀 😀 😀 a sa smejem že máme každy svoju izbu ako Mojsejka a že len dúfam,že nepríde nachniapaný ako Branko 😀 😀 a on mi nezabudne povedať,že ked ja dostanem rozum,tak sa z toho zbláznim 😀 😀

janca13
4. okt 2010

@vejula 😀 😀 😀 😀 ale som rada,že príde aj s hlúposťami 😀

janca13
4. okt 2010

@janka1874 😀 😀 😀 balík keksov vľavo 😀 😀

vejula
autor
4. okt 2010

@vejula jasne to povzbudi ked detičky dôveruju 😵 ja by som tiež taky vzťah s detmi chcela. jooooj inač v lidli je od dnes akcia na moje oblubene kukisky čokoladova, asi neodolam a urobim tam vypad 😅

vejula
autor
4. okt 2010

@janca13 ta odpoved pred touto čo som ju poslala sama sebe mala byť pre teba 😅

janca13
4. okt 2010

@vejula ja sa obchodom už radšej vyhýbam na 100 km ja pošlem radšej muža on kúpi len to,čo mu napíšem 😝 moje dieťa sa vrátilo zo školy,idem hriať obed,páá 😉

marika1977
4. okt 2010

@janca13 😀 😀 😀 😀 😀 tak to si zijete ako krali no tie babiky a nachnapanost xixixixi to by bola riadna sranda 😀 😀 😀 😀 ...ja som teraz zozrala detom gulky do mlieka celi balik a este mame nejaky jablcnik co mama piekla tak neviem...asi neodolam 😀

zuzana923
4. okt 2010

@marika1977 no ja som chudla nielen vracaním, stále som bola ospanlivá a muž ma budieval, aby som išla na vecko, aby som jedla,pila ...umýval ma - polku tehotenstva si nepamätám ☹

okrem iného mi zlyhávali vnútorné orgány - takže mali zo mňa v nemocnici ťažkú hlavu
vraveli, že som nemala byť tehotná - ohrozila som seba aj bábanko na živote ☹
ale pred otehotnením mi nič nebolo - 10 rokov som nebola chorá-----no pri oboch tehotenstvách vysoko riziková
dlho sme boli na JIS

chvalabohu sme v poriadku 😀

zuzana923
4. okt 2010

@marika1977 a tvoj malý Radko - bude Radovan? Lebo tak sa volá môj malý, každý nám vraví aké má pekné meno. 😀

janka1874
4. okt 2010

no ženy pri Vás sa chudnúť fakt nedá 😀 😀 😀 ale je s Vami zábava 😀

vejula
autor
4. okt 2010

haloooo baby kde ste? Zasa v chladniče????? 😀 😀 😀

marika1977
5. okt 2010

@zuzana923 on bude po otcovi radoslav 😀 ja som nad inym chlapcenskym menom ani neuvazovala..aj rado suhlasil,tak ze maleho meno bolo rozhodnute uz davno.ak by sme zas cakali dievcatko,bola bi to asi ema...mne sa pacia kratke mena a ema by sa k mojim dvom babam hodila 😀

marika1977
5. okt 2010

@zuzana923 no vidis a stastne si vynosila...ktovie cim to je..ja mam 2kamosky co boli velmi rizikove..jedna ma vysoku cukrovku,3xdenne picha inzulin a maleho ma zdraveho ako repa a druha ma vzacnu chorobu krvi,brala lieky ale teraz ako je tehotna sa jej hodnoty zazrakom upravili na normal,aj lekari krutia nad tym hlavi.ale ze vraj ak porodi vrati sa jej to spat.je v20tt a su uplne zdravi 😀 😀 😀 😀

jaruska74
5. okt 2010

ahojte, som jedna z tych "postihnutych" co koja a koja NIC, je pravda ze lepsie nic ako priberat, ale ja by som radsej schudla, dobrych 10 poporodnych kil si so sebpu nesiem a mala uz bude mat 7 mesiacov a ja som stale jak skrina, co robit???? :(

janka1874
5. okt 2010

@jaruska74 tak toto by sme chceli vedieť viaceré

vejula
autor
5. okt 2010

@jaruska74 vitaj na podobne 😖 ale všetky dufame že ked dokojime kila pojdu dolu 😉

sunea
5. okt 2010

Kto chce schudnut, musi denne spat minimalne 7-8 hodin v kuse bez prerusenia, co je u vacsiny matiek sci-fi a preto chudnutie ide tazko alebo vobec...

janka1874
5. okt 2010

@sunea no teda neviem moje dieti prespia celú noc a stejne nechudnem ☹

jaruska74
5. okt 2010

ja som vylucila sladkosti, som zvedava ci tato obed prinesie svoje ovocie, ked nie, zacnem ich jest znova.......davam tomu maximalne mesiac, a ked nepojdu viac ako dve kila dole, povazume experiment za neruspesny

fodorka
5. okt 2010

no ja som za prve tehu pribrala vyse 20kg a musim povedat ze kojila som 13mesiacov a priznam ze kojenim zo mna neodislo ani POL KILA!!!co kazdy vravel ze kojenim schudnem no velky prd musela som na sebe makat ako blazon-cvicit a tak sa mi podarilo zhoodit a teraz som uz druhy krat tehu no davma si pozor aby som neprbiala tak vela lebo je to riadne na hovno potom zhadzovat..

vejula
autor
5. okt 2010

@sunea hmmm tak potom už viem kde je pes zakopany 😖 musim malemu dať napiť makoveho odvaru 😀 😀 😀 alebo si lognuť zo dve piva a bude aj vlak syty aj ovca cela 😀

@jaruska74 tak držime palceeee 🙂 ja sa sladkeho vzdať nemožem, to som už vzdala, proste ho potrebujem 😅

@fodorka a išlo ti chudnutie lepšie ked si prestala kojiť?

fodorka
5. okt 2010

nie ja som civcila pocas kojenia uz mesia cpo pordoe som zacala s bruskami potom stepper chodila som na danc eaerobis a tak islo dole a ked som prestala kojit tak sme s auz zacali snazit o babetko druhe ale za ten cas sice kratky ale tiez nic nezislo a ani sa netreba nato spoliehat...aj teraz uz som v 5mesiaci ale som naprogramovana ze po porode dam tomu mesiac a idem zasa civcit...ale tak zlahka nasjkor samozrejme...🙂

vejula
autor
5. okt 2010

@fodorka asi to ma fakt každy inak niekto schudne počas kojenia niekto po kojeni niekomu sa nedari vobec, som zvedava či to po kojeni pojde lahšie, lebo teraz to nejde vobec 😖

fodorka
5. okt 2010

vejula je to horzne ja ten pocit poznam ale kedze som sa nepacila sama sebe aka som bola tak som s tym musela nieco robit a cakat ze schudnem neschudnem nato som fakt nemala....a tak pribrala som vyse 20kil teraz som v 19tt ci 20tt ani neviem a mam 4kila navrch...tak dufam ze to zvladnem podrzat do tych 15...

vejula
autor
5. okt 2010

@fodorka tak ti držim palce nech to tu 15 neprekroči, ale hlavne nech je to zdrave babatko. Teraz niekedy maš aj velky ultrazvuk, že? Chceš vedieť čo to bude či sa nechaš prekvapiť?