icon

Dojčím a napriek tomu nechudnem. Je to normálne?

vejula
25. sep 2010

Ahojte dievčata. Takže som na tom asi tak že som počas tehu pribrala 17 kg... Všetci mi hovorili neboj budeš kojiť schudneš raz dva. No ja som porodila v porodnici som nechala len 5kg a ešte stale mam 8 navyše.. Všetky kočky okolo mna sa chvalia ako chudnu napriek tomu že jedia čo vidia a ja akosi nie a nie schudnuť. JEm tak normalne, ale vaha nejde dolu.. Je to normalne???? Ste tu ešte nejake čo su na tom podobne ako ja? Rada by som prišla na pričinu a tiež či nou nahodou nemože byť paradoxne prave dojčenie a či mam ešte nejaku nadej že niekedy schudnem

fodorka
5. okt 2010

no mi uz vieme je to druhy chlapcek🙂 ja som bola minule a som si doplatila za ultrazvuk lebo sme velmi chceli vedie tlebo zariadnujeme detsku izbicku a maleho chceme prestahovat do nej tak sme chceli vediet co to bude inak je velky idem 20.teho teraz ale dakujem🙂

vejula
autor
5. okt 2010

@fodorka takže chalanisko, tak gratulujem 😵 budeš mať doma troch chlapov aspon sa nemusiš bať, ťa ochrania 😀

fodorka
5. okt 2010

no veru ale ked si predstavim ze raz budem dvojnasobna svokra az mi je zle 😀
ale velmi sa tesime potajme to bol aj moj tip ze bude druhy chlapcek a kedze s anarodi zhruba v ten termin ako moj prvorodeny plus tyzdne tak bude mat aj vecicky po nom vsetko takz eusetrime super🙂

vejula
autor
5. okt 2010

@fodorka uhm supiš, ja si tiež myslim že bude druhy chlapček, ale moj mm chce strašne dievčatko. No čo ked bude chlapček bude sa mudieť zmieriť. MKne je to akože celkom jedno, čo bude druhe, aj ked je pravda že potom ako svokra to budem mať ťahšie ako keby som mala dcerku 😅

fodorka
5. okt 2010

inak u nas to bolo teraz pri druhom uplne jendo co to bude ale mozno sme torsicku viacej chceli znova chlapceka ze predsa dvaja bratia 2rocny vekovy rozdiel ze to bude super budu kamarati a tak...a este ktomu aj detska izba ked vyrastu bude asi lahsie ked tam budu dvaja chlani ako chaalan a baba...predsa len to by uz kazdy musel mat nejake to sukromie....

vejula
autor
5. okt 2010

@fodorka a chcete aj tretie??? JA by som chcela.

jaruska74
5. okt 2010

no s cvicenim to je dobry napad,len moznosti su obmedzene a aj casu je malo,resp. nema mi kto byt s malou 😒

vejula
autor
5. okt 2010

@jaruska74 no to poznaaaam ja som chvilku chodila na zumbu ale take nervy som vždy mala ked som musela maleho nechať len s mužom alebo u mamy, no neviem robilo mi to stresy 😒

fodorka
5. okt 2010

jaruska ja som cvicievala doma po veceroch ked uz maly zaspal ked sa chce da sa vsetko aj premoct sa ....segra tiez ma dcerku ale ta ma uz 5rokov ale mi vravela ked osm bola tehotna ze uvidis aka budes unavena ze nebude sa ti chciet civict no vzdy sa najde tych ked len zo zaciatku 15minut ....
vejula manzel by velmi chcel aj tri deti ale ja uz asi by som radsej isla potom do prace staci ze od theotenstva som doma a teraz este stale budem doma takze tretie no neviem mozno do buducna to sa uvidi ale dve som chcela urcite takze moij sen je splneny🙂

janca13
6. okt 2010

Ahojte dievčatá 😉 😎 a som tu správne???tu sa už cvičí a odopierajú sa sladkosti??asi vás vymením 😀 😀 😀 no ale k téme:ja som počas tehu pribrala 12 kg a teraz mám ešte +3kg 🙄 😠 😠 a to som sa už tiež snažila schudnúť delenou mi išlo 5 dolu za mesiac ale boli to nervy a potom boli všetci nerv.zo mňa 😝 😝 no a cvičenie:pred tehu som doma 3x do týždňa cvičila na orbitreku a tak 2x aerobik podla dvd no teraz keby začnem skákať tak si prišlapnem dieťa a ked spí tak by ju zobudil môj dupot a mám strach aby sa pod mojou váhou neporušili základy 😀 😀 😀 😝 no a orbitrek poctivo každý týždeň aj 2x poutieram od prachu a nič!!!!! 😠 😠 takže radšej nikam nechodím lebo sa hanbím a mám len 1 super tepláky lebo iné nič neoblečiem a ked si niečo kúpim tak potom sa už nato ozaj vytoto 🙄 😝 a ked som sa na dovol.vovalila do čiernych plaviek v nádejí že ma zoštihlia tak mi moje dieťa povedalo:mamina nehnevaj sa ale vypadáš ako kosatka!!!!" 😝 😀 Ale kedže je dnes tak krásne chudnúť začnem až od ..................................................................................................................................a možno aj neskôr.

marika1977
6. okt 2010

@janca13 😀 😀 😀 😀 😀 tvoja mala teda zapotila,musim sa smiat 😀 😀 😀 😀 ale 12kg pocas tehu to vobec nieje vela,ja som v 29tta mam na sebe tolko a este sa vytesujem ze som nepribrala vela 🙂 s babami to som mala na sebe cez 20kg tak to som sa tiez hambila sama za seba...z 55kg na 74po porode a pocas kojenia znovu na 80no vyzerala som horsie ako moja mama 60siatnicka ale v kilach som ju dobehla 😅 😅 noooo,ja som skor vyzerala ako vietnamske prasiatko...male opuchnute ocka tlste licka riadny podbradok aj chrbat....s toho obddobia ani fotky nemam,to taka hamba a depky s toho...uz take nexcem.som zvedava ako dopadnem teraz 😒
@vejula naeblaaazni 3tie?kto v dnestnej dobe xce tretie 😀 😀 😀 trafena hus zagagala co??? 😀 ver mi,mne by uplne stacili dve,a babi satit tak to je hlboko do vrecka ver mi...ale v dnestnej dobe sa da vycackat aj chlapca lebo uz aj pre nich je pekna farebna moda 😉

bojovnicka
6. okt 2010

@juliagregor ahoj,súhlasím s tebou.Dokonca som čítala,že sa neodporúča počas kojenia chudnúť.Myslím,že viac by malo mamine záležať aspoň pol roka po pôrode aby mala zdravé mliečko pre dieťa a nie sa stresovať kilami navyše. 🙂 😉

vejula
autor
6. okt 2010

jaaaj baby tak som sa nažrala, fuuuj hanba mi 😝

jaruska74
6. okt 2010

ze 74 kil a bola to hroza???? co by som ja dala za 74 kil....aspon na zaciatok by mi to stacilo 🙂

janca13
7. okt 2010

Ahojte!Kto má 74 kg ???Aj ja chcééém!! 😢 😢
@vejula Aj ja som včera šrotovala všetko čo sa predomnou nestihlo schovať! 😝 A dneska máme na obed makové gule tak ..... 😝
@marika1977 niečo mi hovor o depkách z toho ako vyzerám !!!!!! A najviac sa obavám toho,že ak neschudnem tak na vianoce ešte priberiem a potom hotovo!!!!A tie kilá už aj tak pôjdu horšie preč ako pri 1tehu.lebo mám o 10 rokov viac 😝 😝 😝

janca13
7. okt 2010

Ozaj baby ešte som zabudla toto poznáte? že aj veľká riť vie očariť 😀 😝 😅 no len neviem koho 😠 😠

marika1977
7. okt 2010

@janca13 tak to mas pravdu...starneme a s nami aj nas metabolizmus aj sme menej nabite ako volakedy...ja som veeelmi zvedava kam az porastiem a kolko toho na mne ostane,alebo este pribudne 😅 😅 uspokojila by som sa z vahou 62-65kg ved to nieje ani malo ani zas tak vela...a ja som aj tak vzdy bola tazka ako vrece zemiakov 😀 😀 😀

vejula
autor
7. okt 2010

čafte kočky ako???? akosi to tu zamrza čo???? janča chybaju mi tvoje story 😀 😀 😀 ja priebežne dojedam akciove čoko cookies... Ale tak odolaj ked su za pajesiat centi, tak sme kupili plnu kapsu, mnaaaam. Len dufam že sa ich neprejem, lebo ja to tak zvyknem ked mi niečo chuti jesť to stale dookola až sa toho prejem a už mi to nechuti. Tak to bolo ajs polomačanymi keksami aj s kokosovymi venčekmi a ešte s vela mlsotiniek

janca13
8. okt 2010

@marika1977 starnuť starneme to máš pravdu 😠 a nabitá energiou momentálne som lebo včera ma vytočila Lucia!!! 😠 😠 😠 V sobotu bude mať narodky a prídu jej kámošky (9 kusov) 😝 a ona chce tortu , zmrzlinové poháre , ovocnú misu no plus niečo slané ....no a ja jej že či to není trošku veľa!!!!!!! A ona na mňa vyskočila že šak má jedenásť (to násť) zdôrazňovala ako keby jej išlo o život.Ty ja som vyletela že a ked bude mať 18 či jej zajednám sálu a objednám Kazíka alebo čo. No nervy zasran jeden.... 😠 😠 No ty si asi maličká ked chceš 62kg. 😉 To ja som najspokojnejšia ked mám 68.Ked mám menej vypadám hrozne 😝 Popis:velké vyvalené oči,pod nimi kruhy a okolo vrásky vystúpené lícne kosti a ovisnutý podbradok 😝 😝 nakresli to na balon a uvidíš tú hrôzu -to som ja pod 68kg 😅 No a teraz ten balon nafúkni a vzniknem ti ja v terajšej podobe!!! 😝 😎 Je to lepšie???? 😀 😀

vejula
autor
8. okt 2010

@janca13 😀 😀 ty maš take bohovskeeee prirovnania, sa smejem
No ta dnešna mladež.... strach a hruza 😅 To ja ked som mala prvu oslavu (mohla som byť tak stara ako tovja mala) Tak som kupila jedny chipssi a urobila som smotanovu tortu(to tu chladenu s piškotami), kupila fantu a bola oslava 😀 😀 😀

janca13
8. okt 2010

@vejula no nazdar 😀 😀 😀 😀 tak ja tiež tlačím do seba všetko čo vidím 😝 😝 😝 včera som žobronila od Lucie študentskú pečať ale nedala mi,lebo som ju nasrala 😎 a večer hovorím mužovi,že či ja nemám náhodou zväčšenú štítnu žľazu a on mi povedal že nie štítnu ale žuvaciu 😠 No ale ty sa tiež viacej motáš po paneláku ako tu 😀 😀 😀 Ja vás očumujem vždy ked nestíham večer kuknúť 😉

janka1874
8. okt 2010

@janca13 super prirovnanie 😀 😀 😀

janca13
8. okt 2010

@vejula To ja ked som mala prvú oslavu to som mala 18 kúpila som fjodor vodku dobre som sa aj s kámoškami splieskala a potom som 3 dni grňala a na 4 ked mi bolo lepšie ma mama urúúúúbala aby som nezabudla 😀 😀 😀 😅

janca13
8. okt 2010

@janka1874 ale pravdivéé 😉 😉

vejula
autor
8. okt 2010

@janca13 😀 😀 😀 super oslava... noooo potom som už aj ja mavala taketo oslavy od tej16 tky, ale to už nie doma 😅 a ked vraviš o osemnastke tak tu som oslavila s kamaratmi na stanovačke, a tiež som vyzerala paradne 😝

že žuvaciu žlazu 😀 vy ste s mm taka vtipna dvojka 😀 😀

janca13
8. okt 2010

@vejula no ved to ja som tiež išla na zábavu 😀 😎 musela som si odskočiť obložiť pizzu lebo o chvíľu mi príde hladný krk zo školy 😝 no a medzitým som stihla aj chlieb s maslom a džemom jahodovým z lidla ty kokos aj ja nakupujem väčšinou tam a že sme sa ešte nestretli 😀 😀 😀 no a veselo to u nás je to hej a niekedy až veľmi 😀 😀 😅

marika1977
8. okt 2010

@janca13 no super 😀 😀 nie som az taka malicka mam 168cm len ako 80kilova vyzeram priserne a moja norma vaha bola kedysi 55-58kg to som bola stihla ale nie vysusena,taka norma a preto by som sa vahe do 65veeeelmi potesila 😀

janka1874
8. okt 2010

@marika1977 ja síce nemá 80 ale 72 no oststné tak isto ako u teba

@janca13 to je náhodou super keď je Vám tak veselo

marika1977
8. okt 2010

@janka1874 este som tych 80nedosiahla ani ja,.....zatial....drzim sa na vahe76...tak uvidime,ale tu 80ku asi dobehnem,ved som ostala tehu s peknou vahou 65kg... 😎

alllexa
8. okt 2010

Ahojte, dnes som objavila vasu temu - rada by som sa pridala... Kojim a zatial som od porodu nic neschudla, len ten tyzden po porode.

@marika1977 - ja som na tom podobne - ma 168 cm a pred otehotnenim som mala 57 kg. V tehotenstve som pribrala na 74 kg, teda 17 kg. No a teraz mam 63. Nic z povodneho oblecenia neobleciem.
Diety nechcem drzat kvoli mlieku a cvicit by som tiez nemala, lebo vraj by sa do mlieka mohla dostat kyselina mliecna...
Tak cvicim len take lahke cviky na spevnenie, ziadne kardio. Ale s tym nic nezhodim.