Držali ste 35 dňovú hladovku?
Je tu niekto kto dodrzal podobny casovy usek?
Nejake skusenosti ako ste sa citili atd...
P.s komenty typu zomres a podobne si nechajte, vdaka
Poznám osobne ženu, ktorá to urobila párkrát, vraj boli a stavy únavy, že nevládala vstať z postele, od hladu, ale vraj to treba prekonať. Schudla cca 3o kg ale vždy po čase nabrala naspäť, + navyše.
Ja som za racionálne chudnutie, kde treba vydržať a mať pevnú vôľu. Osobné som pred pár dňami vysadila cukor, viac pohybu a už cítim výsledky
35 dni nie a ani neplanujem, ale pravidelne mam 10 a 14 dni a citim sa dobre, zo zaciatku si davam suchy post 3 dni.. o klystire tu radsej ani pisat nebudem 😀
Takže chemoterapia a radioterapia sú zbytočné 🤔. Stačí nechať onko pacientov vyhladoviet a uzdravia sa 🤦♀️🤔?
Držala som trosky inu, tak že iba šťavy z uhorky cvikle mrkvy 12 dní. V pohode. A energie bolo dosť. Je pravda, že pila som ešte čaj s medom
@nykkushka otoč si otázku naopak - koľko onko pacientom pomôže chemoterapia a radioterapia - všetci sa uzdravia? Ja zastávam názor, že je to v hlave - ak veríš že ťa hladovka vylieči, tak máš naozaj veľkú šancu (a ver že ich nie je málo). Ak veríš iným spôsobom, tiež ok a tiež máš veľkú šancu. Ale prečo hneď zavrhovať všetko čo nejde s prúdom? ❤
@carra ja to nezavrhujem, len som ešte nepočula /nečítala o prípade, že sa napríklad nikto s CA pankreasu alebo prsníka "vyliečil" tak, že bol 35 dní bez stravy 🤔.
Človek s rakovinou sam o sebe chudne, chradne slabne, aj keď prijíma potravu, neviem ako by vyzeral, keby je len na vode /tekutinach 🤷♀️
@nykkushka ja poznám osobne jednu pani čo mala rakovinu krčka, posledné štádium. Lekári jej navrhli už len paliatívnu liečbu. No a ona to dala - nie s hladovkou, ale so šťavami. Je tomu už 20 rokov a stále je tu , živá a zdravá 🙂 Takže pre niekoho môže byť cesta aj hladovka ak skutočne uverí, že ho to vylieči. Určite to však nie je cesta pre všetkých chorých 😉
@horalka1986 🤦máš naštudované dosť fakt ...asi nie ...hladovka nieje o chudnutí 😉!!! Prvá vec ktorú si si zle prečítala tak nabudúce možno treba čítať inde ako stĺpček v novon čase 🤪😊
Mno, mňa vďaka dlhodobejšiemu pôstu (čiže režimu výhradne o vode) opustili alergia a nábeh na astmu.
Nejdem radšej spomínať, koľko dní to bolo, ani ten klystír pre istotu nezmieňujem 😋 - len toľko, že som furt tu: živá, zdravá, mentálne ani fyzicky nepostihnutá... (@limetka69, @trema —> 😉)
Napis Jankovskej, ta si vyskusala hladovku nedavno... ;)
@miscellaneous kolko dni si dala? A ako si to zvladala?
@diewcatqoo presne aj mne toto napadlo pri titulke 😉
@lubik87 neviem teda, veľa ľudí liečbu neberie žiadnu, maximalne analgetiká a chradnu tak isto. Je to o uhle pohľadu. Ja som zdravotník a zatiaľ na 90% verím medicíne, pretože ma zatiaľ nesklamala 😉
@carra skôr mám pocit, aj z tejto diskusie (nemyslim nas dve), že pôst/hladovka je len pre "vyvolených" a kto to neuznáva, nezvládne, musí byť odkázaný na "ble" medicínu. Ale tak to ma asi byť, nemôžeme všetci so všetkým súhlasiť, to by bol ten svet nudný 🤭😊
@0silvia0 Info v súkromnej správe - ad 1 to zďaleka nebolo 35 dní (ale zase zblízka rozhodne viac ako týždeň 🙂), ad 2 si viem predstaviť aj krajšiu virtuálnu smrť než ukameňovanie za kacírstvo na Modrom mihahákovi. 😇
@miscellaneous diky🥰
@nykkushka ale to je už asi postupujuca choroba samozrejme to nepasuje na každé telo tak ako ani chemo a liečba na každé nezaberie....ale fakt je ten že sa má zmeniť životospráva má sa prijímať veľa veľa ovocia a zeleniny má sa držať aj prísna diéta v niektorých prípadoch ..ale aj to určite vieš 🙂 napr mne sa prejavila psoriáza v 22 jediné čo konpomaha je nejeste žiaden tuk a cukor pokiaľ si ho dám tak sa u mňa objaví znova ....lieky u mňa vyvolali úplne opačný efekt ..samozrejme do tyzdna nádherná jemná čistá pleť a po vysadení liečby som sa supala ako kapor.🤦😁😁 Ale po vysadení veci ktoré nám to zhoršujú s po hladovke sa už neobjavila dlho proste ju nekrmim tak to je aj s.inou chorobou ...môj názor 🙂 samozrejme má kaDy ten svoj 🙂
@lubik87 nabuduce si precitaj celu diskusiu. Nepisala som len o chudnuti.
@lubik87 ale úprava životosprávy a vyradenie z jedálnička jedla, ktoré nám škodia je úplne niečo iné ako 35 držať hladovku. Nemyslím, že hladovka (pod tým rozumiem len voda, možno čaj) môže niekomu pomôcť a teraz nemyslim schudnúť 🤷♀️
Akože prepacte, je xy krajín, kde ľudia nedobrovoľne hladuju a tu sa rozmáha trend hladovky 🤦♀️🤔.
@nykkushka nerozmaha je to tu roky..ja nepodporujem mesačne hladovky ale poznám xy ľudí bretarianov a žijú 😁ja myslim skôr taká hladovka do 7 dní alebo pravidelne týždenne jeden deň 🙂nedá sa porovnávať hladovanie s hladovkou je veľký rozdiel keď niekto chce jesť ale nemôže a niekto si chce očistiť telo ..ono by asi bolo fajn keby ste si o Tom niečo prečítala 🙂

@bluka2 toto nie je celkom pravda, po západe slnka sa môžu najesť a mizu jesť až do východu slnka. A je aj dosť výnimiek kto všetko nemusí mat pôst