Držali ste 35 dňovú hladovku?
Je tu niekto kto dodrzal podobny casovy usek?
Nejake skusenosti ako ste sa citili atd...
P.s komenty typu zomres a podobne si nechajte, vdaka
@leuchtturm tiež som to tu chcela dať. Tiež som to videla a je to zaujímavé.
Avšak 30 dní je pre začiatok veeelmi dlho.
Sú tam presne postupy ako začať.
Autorka by si mohla veľmi ublížiť, ak to robí na vlastnu päsť a z nejakého "jesitneho" dôvodu ..
Niekedy si telo same naordinuje hladovku pocas choroby. Ale my sme uz tak spohodlneli, ze ledva pocuvame nase tela. Ja si davam maximalne dvojdnove hladovky, ked sa "rozozerem". A naozaj, potom nemam chut na sladkosti a podobne kravinky. Aj nachladnutia zvladam lepsie s hladovkou ako bez hladovky. Ad Muslimovia....to, co oni praktizuju, to sa da oznacit ako prerusovana sucha hladovka...akurat ked po zapade slnka organizuju velku zranicu, ozdravny ucinok to straca.
Našťastie obdobie pred výplatou nikdy netrvá 35 dní takže nie nedržal som. Ale v zamestnaniach kde nebola možnosť záloh som zvykol hladovať 5-10 dní. Pil som len vodu z vodovodu a najedol som sa maximálne len keď situácia dopriala že ma ponúkli na návšteve alebo rodičia pozvali na nedelný obed a tak... Ale ostatné dni full len na čistej vode. Chudnutie išlo veľmi rýchlo dal som dole aj 5-6 kíl za ten čas ale potom po výplate už prišiel jojoefekt a viac som pribral ako schudol. Možno keby som prišiel o prácu tak budem mať aj tých 35 dní ale nebudem lebo ešte aj podpora chodí každých 30 dní, takže asi toto nebudem mať možnosť vyskúšať nikdy. Pointa je že mi nebolo nič. Aj napriek tomu že robím ťažkú fyzickú prácu, a často mi škvrkalo v bruchu ale okrem toho som necítil nič, žiadne slabosti, či horší spánok, nie nič. Normálne som fungoval... Ale ináč akurát prednedávnom bola v TV na talkshow tá Adela čo robí doktorku v extrémnych premenách a pýtali sa jej aj na hladovanie a vravela že hladovať môžete aj 60 dní, dôležité je piť! To som aj robil lebo z vodovodu voda tečie aj keď práve ste švorc pred výplatou...
Raz za týždeň som pila len vodu a bolo mi dobre , prestala ma páliť záha , moja dcéra absolvovala suchu hladovku 7 dní a vyliečila si alergiu . Suchú hladovku som i ja robila 2 dni a v zime som vôbec neochorel na chrípku . Veľa ľudí sa boji hladovať kôli bolesti hlavy či žalúdka . Ale ak to vydržíte ,vaše telo si oddýchne a začne odbúravať choré bunky a hlavne žalúdok si oddýchne od prace a neustáleho trávenia potravi.Robim to pre svoje telo a zdravie.

kto chce, moze si kuknut dokument o hladovke tu:
https://www.youtube.com/watch?v=6pcAdz00hsgHladovku pravidelne drzia zvierata v prirode, pokusy na zvieratach ukazuju, ze hladovka je pre telo propesna a aj u ludi. Moja svokra mala nariadene hladovky medzi chemoterapiami a pomohlo jej to dost.