Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
baby 6kg a viac za mesiac dole??? to skutočne tak funguje??? 😕
BAbychcem sa opytat,tuniak sa moze aj v oleji,manzel zacina s DD,a vcera studoval,co moze a co nie,a zevraj nie,lebo ja ho jedavam.Dakujem za odpoved, 🙂
@jenn za prvých 8 dní (1 fáza) som dala dole 5kg. a potom sa to spomalilo (2fáza). ale ide to stále dole, čo sa týka kíl.
ale veľa dukaniek malo ten problém, že prvý tyždeň šlo rapídne, potom to na 1-2tyždne sa zastavilo, a zase sa to pohlo...
ale moje pocity su super, nohavice su mi voľnejšie a volnejšie 🙂
prečítaj si na http://www.dukanovadieta.com tam je to podrobne o každej fáze, ja túto "diétu" odporúčam... nebudeš hladná, a schudneš.... 🙂
@renata32 tuniak len vo vlastnej šťave... v oleji nie...
ale ja keď som doma nemala vo vlastnej šťave, tak som si dala aj toho v oleji, ale dala som ho na sitko na cca15min, nech sa zbavim toho "tuku" 😝
ale inak je to zakazane ...
tu to je aj v tabuľke ako ZAKÁZANÉ
http://www.dukanovadieta.com/zoznam-povolenych-...
@jogobelka Gratulujem 🙂
Tak baby dnes som sa nachodila ako kôň, spotila som sa ako ťava tak som sa odvážila 78,2 kg s oblečením. Bez oblečenia nejakých 77,5 kg ale vždy sa vážim s oblečením tak budem brať tu vyššiu váhu. MS už pomaličky prichádza takže je všetko tak ako má byť 😀
@cleo02 Nechcela som reagovať, ale musím 🙂 Sčasti máš pravdu, ale keby si čítala všetky komentáre tak by si zistila, že aj keď robíme prehrešky nikto tu nepíše ako zázračne chudne. Takže nové dukanky aspoň vedia, že ak budú robiť prehrešky ako mi tak im bude váha stáť alebo im pôjde hore namiesto dole. Tak si myslím, že na tom nieje nič zlé a vlastne ostatné upozorníme na to, že ak budú robiť prehrešky nebudú chudnúť. To je môj názor 😀
@penelope111 v pohode, ja som len mala potrebu sa vyjadrit, proste pre mna toto forum stratilo efekt v tom, aby ma nabudilo, ale to je len moj postoj a teda tu chodim uz podstatne menej ako kedysi, co mi je luto lebo to bol pre mna hnaci motor, ktory uz ale oslabol a snazim sa najst si novy
@cleo02 Však ok 🙂 Ja len tak že podľa mňa je hnací motor aj to keď vidíš na druhých to, že aha oni robia prehrešky a nechudnú tak ja ich robiť nebudem a budem chudnúť. Záleží na tom ako si to vezmeš a vysvetlíš 🙂 Ináč pred MS by som zjedla aj vola a vďaka tejto diéte sa aj tak kontrolujem aj keď robím prehrešky ja znášam pred MS syndróm ako tehotenstvo a pred diétou som zjedla 10 krát toľko čo teraz a nehovorím o tom, že čipsy potom sladké a šľahačky a kopu ďalších blbostí a teraz len čokoládu 😀
kočky ako ste zvladali začiatky?... ja som dnes prvy den a mi chodia len same capiny po rozume čo by som si všetko dala 😖 ako to prekonat tu moju pažravost??? 😠 mam ešte aj pred menzesom a to som ja ako taky šrotovnik na sladke a teraz trpím 😀
vyriešila som to, dala som si žuvačku a žujem o 106 😀 😀 😀
@jenn Začiatok hlavne prvý deň bol hrozný 🙂 začala som počas MS a bola som neskutočne hladná 🙂 Potom to už bolo lepšie, ale ako to tu bolo rozoberané ja patrím medzi tie čo robia tie prehrešky tak si so mňa neber príklad 😀 Ak chceš sladké: coca cola zero, jogurt s bolerom alebo s umelým cukrom a nejakou arómou alebo kakaom, taktiež tvaroh na sladko, alebo si niečo sladké upiecť. Recepty nájdeš na tej stránke čo tu bola písaná.
@zuzu188 No čo moja čo si teda varila? To čo si písala včera?
@penelope111 hej to,čo som včera písala..som sa toho nevedela dojesť 😀
@zuzu188 Ja som práve zožrala celé údené stehno s chrenom a zo žemličkou, Dúfam, že sa to stehno môže aspoň sa mi zdá že som to niekde čítala že sa môže 😀 Ale aj tak by som si dala pečienku 😀
@penelope111 uhm, ja som tiez zvazovala, ze si dam 2/2, no zatial zostavam po starom ..dnes som si robila gyros sote s tou otrubovou plackou, bolo to bohovske ...dobra zmena 🙂
@jenn to je velmi individualne ...lahsie sa zhadzuju kila ked mas vyssiu vahu ....no ked mas nizsiu ide to tazsie ...ja som zacinala na 68kg, teraz mam nieco pod 64, nevazila som sa uz 4 dni ...DD drzim mesiac ....do ciela mi chyba mozno 1kg, no skusim este potiahnut 😀 a samoska , prisne dodrziavanie pravidiel a vela tekutin, ziadne prehresky !
@nicky182 tuniak vo vlastnej stave je povoleny. vid tabulka
http://www.dukanovadieta.com/zoznam-povolenych-...
@penelope111 ja som dnes bez prehreškov 🙂...nič sladké okrem parených buchiet doma nemáme,ale na tie nemám chuť...a nič mi nechýba 😀...večer ideme do obchodu,treba mi doplniť zásoby 😀
@zuzu188 To je najhoršie čo môže byť keď sa ide do obchodu 🙂 a s prázdnym žalúdkom ani nehovorím to sa potom toľko blbostí kúpi 😀
@nicky182 Ja už dlho uvažujem o tej tortile, ale ešte som sa do toho nepustila 🙂

@jogobelka super,gratulujem. 🙂