icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

sandrus2
11. apr 2012

ďakujem krásne a to masko budete papať samé či si môžem aj dáky šalátik zeleninkový k tomu urobiť? A môžu sa aj polievky ?

bianca
11. apr 2012

@sandrus2 no prave ze nie.Len maso ktore je povolene.Ziadna zelenina,ovocie,prilohy v prvej faze proste nic. http://www.dukanovadieta.com/a4-fazy-dukanovej-... .Tu si trosku pocitaj.Mas tam aj povolene potraviny lebo je ich menej ako zakazanych 😀

penelope111
11. apr 2012

@bianca Vločky sa nemôžu iba otruby ovsené alebo pšeničné. Ovsené su lepšie.

bianca
11. apr 2012

@penelope111 dakujem.Uz som sa niekde docitala ze je to vlastne zrno a zrno je zle,zrno je nepriatel :D idem zajtra mrknut do DM.Verim im a vkladam dovore ze budu mat

miskadusko
11. apr 2012

@bianca ja som ich nkdy v DM-ke nezohnala. iba v bio obchodoch, tak ty budeš mať možno viac šťastia. 😉

sandrus2
11. apr 2012

Ďakujem krásne aj za stránku , kukla som už len vydržať 🙂))

bianca
11. apr 2012

@miskadusko dakujem za info.U nas na konci sveta skusim zajtra najprv speci obchod.Mame az 2 😀

@sandrus2 sak to 😀 ja budem tu dietu drzat asi 4 roky hlavne tu poslednu fazu 😀

lejja
11. apr 2012

@bianca ja som kupila v DM psenicne otruby.pojdes zajtra do DM?ak by mali aj ovsenne napis mi 😉 prosim

penelope111
11. apr 2012

@bianca Daj prosím ťa potom vedieť či mali v tej DM tie otruby. Dík 🙂

sandrus2
11. apr 2012

@miskadusko veď toto ale dáko vydržíme teda dúfam lebo to potrebujem ako soľ 🙂

lejja
11. apr 2012

ja som kupila psenicne,nejak som sa pomylila 😉

bianca
11. apr 2012

@penelope111
@lejja kocky uvidim kam ma to zajtra zaveje lebo este vaham ci pojdem do DM alebo rovno do zdravej vyzivy.Su totiz na opacnom konci mesta ale ze ste to vy tak si dam okruh :D

penelope111
11. apr 2012

@bianca Tak nemusíš kvôli nám keď to máš ďaleko. Ja sa chystám do DM v piatok takže ten jeden deň vydržím 🙂

bianca
11. apr 2012

@penelope111 uvidim podla pocasia.Ked bude hnusne tak neporiesim nic :-/

kikusik88
12. apr 2012

ahojte som tu nova. mam za sebou 1 fazu jeden tyzden a od pondelka som v druhej faze. dolu mam len 2,5 kila 😒 dost ci malo??? dakujem

cleo02
12. apr 2012

Tak a je to tu, prave som zacala dietnymi ranajkami, 1. faza 1. den 69,3 kg obvod bokov 104 cm.....som zvedava ako to pojde dole 🙂

bianca
12. apr 2012

ranko

ja som zacala fitnes jogurtom a je to bleeeee.Nahradne sladidla 😝 musim inu znacku kupit

@kikusik88 no vsetko zalezi podla toho kolko vazis teraz.Ked mas 65 kg tak nemozes ocakavta 7 kg ubytku ako u 110 kg cloveka.

@cleo02 ja chem tvoju terazjsiu vahu.Joooooooooooooooooooooooooj keb som sa tam dostala.Ja som tiez zacala dnes.Pojdeme spolu? Inak ja svoju vahu nepisem lebo no hanbim sa .Budem pisat len kolko pojde dole

cleo02
12. apr 2012

@bianca suhlasim, podme na to spolu 🙂 podpora urcite pomoze, hlavne mi ide o cm na bokoch a zadku, zakze drzme si palce 🙂. Ja som mala na ranajky hamendex - par platkov sunky a dve bielka, pri sebe mam 1,5 litra vody a spravene dva caje.....hruza kym si zvyknem, jedla som pred pol hodinou a aj tak mam pocit ze som hladna 😀

bianca
12. apr 2012

@cleo02 ja polku jogurt 😀 mna namotivoval kamos.Za tyzden dal 7 kg dole ale on je podobne ako ja silnejsia vaha.Ja som sa bola prave pomerat,povazit a idem zhanat otruby a jogurty 😀 aspon sa prejdem .Inak ja pod slovom dieta mam v hlave fakt len jogurty a ty take krasne ranajocky.Kurna mam sa od teba co ucit bo ja by som fakt bola schopna zit na acidku a jogurte.Idem a pridem.Drz sa poo zhodnotime 😀

lejja
12. apr 2012

Ahojte 🙂

cleo02
12. apr 2012

@bianca popozeraj si stranky k tejto diete, tam najdes strasne vela receptov - chlebik, kolac, palacinky, pizza...ja by som z jogurotov zomrela od hladu

penelope111
12. apr 2012

Takže ešte 0,2 kg dať dole zo sviatkov a hor sa do boja dať dole ďalších 20 kg 😀 Ale už mám úspech pás - 3 cm, boky - 2 cm a stehná - 2 cm 🙂

cleo02
12. apr 2012

@penelope111 aj ja chcem taketo ubytky centimetrov 🙂

penelope111
12. apr 2012

@cleo02 Budú budú 🙂 Mne to išlo dole v cm až po dvoch týždňoch 🙂 a to som mala dva týždne v utorok 🙂

lejja
12. apr 2012

co dnes budete jest? 😉cottage jahodovy sa moze,ci len cisty?

cleo02
12. apr 2012

@lejja ja mam na desiatu kavu s mliekom, na obed kuracie prsia, olovrant jogurt a 1/3 kopkoveho kolaca a na veceru talianky chlieb so sunkou

lejja
12. apr 2012

@cleo02 chlebik si pecies sama?

cencula
12. apr 2012

skúste stránky dukanovadieta.com, dieta - protal - k tomu je aj forum a vela vela receptov

cleo02
12. apr 2012

@lejja ano vcera som piekla prvykrat, podla receptu z internetu, k tomu cottage jahodovemu - ovocie je zakazane a asi to obsahuje aj cukor ze? ak ano, tak radsej by som ho nejedla

penelope111
12. apr 2012

@lejja Ovocie by sa nemalo vôbec tak asi všetko len čisté 🙂