icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

lejja
12. apr 2012

Dakujem 🙂

lejja
12. apr 2012

Ja som piekla zemlicky,aj keksy,ale mne to vobec nechuti,nedokazem to zjest 😒

cleo02
12. apr 2012

@lejja ja som ten chlieb ani kolac este neochutnala 😀 😀 😀 takze som zvedava ako to pojde mne dole krkom

lejja
12. apr 2012

@cleo02 mozno tebe to bude chutit,ved su tu dievcata,ktore jedia pecivo,ktore si upecu.Neviem co jest,lebo pecivo uz ani neskusam upiect a len samotne jogurty...jem este kysle ryby,makrelu,kasu si varim,kuracie mäso,cottage a to je asi vsetko 😒

ninimini
12. apr 2012

@penelope111 ahoj tak už som doma radšej som sa nevážila som chorá a to tak že ani o sebe neviem a najhoršie je že aj malý tak po chorobe uvidíme čo bude teraz sa skúsim stravovat len bielkovinovo ale neviem či to zvládnem:(

lejja
12. apr 2012

ninimini,skore uzdravenie prajem🙂 🙂

penelope111
12. apr 2012

@ninimini Skoro sa uzdrav a mala by si si dať BZ deň aby si mala vitamíny. To je lepšie keď sa nevážiš aspoň ťa to tak nebude sra. 🙂

penelope111
12. apr 2012

@lejja Akú kašu si varíš?

lejja
12. apr 2012

@penelope111 300ml nizkot.mlieka,2PL otrub,1PL pudingu bez cukru a sladidlo,to uvarit

penelope111
12. apr 2012

@lejja A aké je to chuťovo? Lebo ja tiež neviem čo mám jesť 🙂

lejja
12. apr 2012

@penelope111 ta kasa mi celkom chuti,kedze nejem pecivo tak aspon tam si dam tie otruby. 🙂 aj dnes si ju uvarim 😉

penelope111
12. apr 2012

@lejja Musím skúsiť 🙂 A k čomu to ješ? Alebo len tak samotné?

lejja
12. apr 2012

@penelope111len samu ju jem,ked mam chut na sladke 🙂

bianca
12. apr 2012

cafte
dnes som zistila ze cely okres drzi Dukanovu.Vsade otruby vypredane a v lekarnach zaznamenali zvyseny zaujem.Dnes som koli otrubam nabehala 2,5 hodiny cisteho casu a nezohnala.V DM mali len psenicne a uz som vzala aj tie lebo sa mi zdalo ze lepsie jak nic.Skoda len ze som radsej nevzala v inom obchode pohankove.Tie by boli asi vhodnejsie

viera22
12. apr 2012

ahojte pánečku ale ste sa rozpísali normálne nestíham za vami tak ja som si dala opäť prvú fázu na dva dni aby som tie dva dni čo som jedla nepovolené nejak zhodila a dám sa na druhú fázu ..... dnes idem prvýkrát na zumbu tak to bude makačka som sa smiala s manželom že keď nedôjdem do určitej hodiny nech dôjde po mňa lebo nebudem schopná chodiť heh tak dva roky žiaden pohyb len okolo malej a ešte tie hrozné kilá no uvidím ako to dopadne

penelope111
12. apr 2012

@lejja Neskúšala si ju na slano? žeby k mäsu 🙂

cleo02
12. apr 2012

@lejja ja sa spolieham na pudingy, dost som citala ze si baby robia zlaty klas ked maju chut na sladke, ale tusim kukuricky skrob sa az od druhej fazy moze, najma ma laka kvoli tomu ze tam nie su otruby a tak si ich mozem dat radsej vo forme chleba aby som dennu davku neprekrocila

penelope111
12. apr 2012

@bianca No pekne 🙂 Takže ich asi ani ja nezoženiem. Ja ešte trochu mám ale už po biednejšie ale pšeničné mám 3 balíky 🙂

penelope111
12. apr 2012

@cleo02 Ja som si kúpila kakaový puding z minimom tukov a umelým cukrom 🙂

bianca
12. apr 2012

@penelope111 pytala som sa a v DM ich vobec nemaju v ponuke a ani nedostavaju tak predpokladam ze to bude celoplosne.Ja idem buduci tyzden zasa na lov ale prvu fazu budem musiet hold dotiahnut na psenici lebo som sa dobre nakopla a uz to nechcem odkladat.Dala som si to do jogurtu a div sa svete celkom je to jedle

cleo02
12. apr 2012

@penelope111 vidim ze sa musim ist predzasobit, lebo to je asi jedina spasa jedla z otrub 😀

penelope111
12. apr 2012

@bianca Tak to neviem kde ich zoženiem lebo predtým som ich kupovala mimo domova ☹

klauduska
12. apr 2012

Ahojte,

chcem sa Vas spytat na tie otruby,neviem ich nikde zohnat,objavila som len psenicne a pohankove,mylsite ze by som mohla pouit aj tie?alebo ovsene vlocky radsej?poradte.dik. 😉

penelope111
12. apr 2012

@klauduska Pohánkové neviem, pšeničné sa môžu, ovsené vločky sa nesmú 🙂

danilienka
12. apr 2012

@klauduska daj si do googla ovsene otruby a hned tam najdes kde ich kupis a vyber ake chces podla ceny.
Ale ked ides na DD mala by si radsej ovsene otruby a nic ine, teda ziadnu nahradu ako psenicne ci spaldove...alebo ine.
A hned si objednaj viac aj 6 balikov, a aj viac....
Ja uz som na DD 4 mesiace a som -19,5kg, tak asi tak... 😀

klauduska
12. apr 2012

@danilienka ja som zatial pozerala len tu u nas v malom meste,ale bud ked pojdeme do NR,mrknem a ked nie,pozriem na nete a asi to aj s mm skusime.... 🙂

@penelope111 vdaka...

danilienka
12. apr 2012

@klauduska no u nas vacsinou nemaju nikde, tak rovno objednavam cez net, alebo ked maju, tak nevedia co za to pytat...No ja mam doma riadnu zasobu spolu hadam aj 6kg...cha 🙂

helenkasabinka
12. apr 2012

ahojte ja od dnes zacinam s touto dietkou....motivovala ma kamoska,ktora ju drzi necely mesiac a schudla uz krasnych 10 kil 🙂

helenkasabinka
12. apr 2012

@penelope111 nesmu sa vlocky? ☹ ja mam len tie doma☹

penelope111
12. apr 2012

@helenkasabinka Vločky sa nesmú iba otruby.