icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

alen24
22. jan 2013

ahojte babulky ako vam to ide je tu nejak mrtvo....co dnes fajne papate na obedik???ja rybku na bylinkach pecenu v alobale...dajte typ na zajtra 😉

alen24
22. jan 2013

@mimikas ja knihu nemam,recepty beriem z netu alebo si vymyslam a prisposobujem sebe...a tusim vz.jedalnicek najdes aj na stranke dukabna 🙂

mucher
22. jan 2013

Baby robila som bábovku a spľasla mi, kde soudruzi udelali chybu 😀 ?...úplne mi padla 😝

macekova
22. jan 2013

Ahojte, možno to niekomu pomôže 😉 : http://uloz.to/xCvo5rf/dukanova-dieta-ve-350-re...

inulain
22. jan 2013

Ahojte ja chcem tiez zacat od buduceho pondelku.Ale chcem sa spytat je potrebne aj kazdy den cvicit alebo stacia len 30 min.prechadzky?A este kde sa daju kupit tie cestoviny Shirataki?

mima1983
23. jan 2013

Dobre ránko žienky! Idem sa pochváliť .) 3 týždne dukanky za mnou a -8kg 🙂 2.2. je presne mesiac čo dukankujem a vtedy sa idem pomerať, som zvedava, ale urcite isli nejake centimetre dole, lebo to citim najma na zimnej bunde 🙂 inak nosim obtiahnute oblecko, takze tam to velmi nepozorujem, ale ked si to uz aj manzel vsimol, tak to asi bude vidno 🙂
Dnes chcem vyskusat Tuniakovy salat so zeleninou, našla som si recept v jednej mojej knihe Šaláty, tak uvidime 🙂 ide tam vsetko co mozeme .) potom dam vediet

miiishka
23. jan 2013

Ahojteee 😉 Ak nevadí, prikmotrím sa, začala som od dnes 🙂 Skúšala som 90 dňovku a mne nešlapala, aj keď kamoška na nej schudla 12 kg 🙂 Tak idem skúsiť Dukana. Našťastie moja zodpovedná polovička ide do toho so mnou, takže to budem mať o to jednoduchšie... takže som rovno skúsila upiecť Dukanov chlebík, šlahla som to do pekárničky a kupodivu je výborný 🙂)) takže dnes ráno chlieb so šunkou, na obed mám dusené kuracie prsia na karí s jog. dressinom.
Včera som nerobila nič iné len lúskala web stránku a recepty 😉 ja milujem varenie a hlavne skúšať nové jedlá, tak sa na to teším. Vám aj sebe držím, palce aby nám to šlo 🙂 ja už nechcem byť mastodont! 😀

miiishka
23. jan 2013

@inulain http://www.shirataki.eu/shirataki/ aleboooo www.dukanovadieta-eshop.com/sk/ cestoviny milujem, takže ja osobne som to objednala ako prvé odtiaľ 🙂 keď mi dôjdu, chcem skúsiť aj tú slim ryžu, princíp by mal byť rovnaký a aspoň by som mohla v 2.fáze urobiť rizoto 🙂

monicenka123456
23. jan 2013

aj som premyslala ze ju skusim ale neviem ci mozem ked kojim este 3 mesacne dieta 🙂
tam som sa to nedocitala vie mi niekto poradit? 😀 😀

alen24
23. jan 2013

@monicenka123456 este by som pockala je to este malinke babtko ktore len kojis..ked zacnes prikrmovat tak potom zacni ale s 3 f.

yidaky
23. jan 2013

Ahojte baby, poznam 2 ludi v mojom okoli, ktori super schudli pomocou dukanky. Ja nad nou tiez uvazujem. Zacina tu tiez niekto tento tyzden? 🙂

miiishka
23. jan 2013

@yidaky ja som začala dnes 🙂)) pod do toho 🙂 🙂

alen24
23. jan 2013

@macekova ahoj nevies ci sa mozu zavinace?

macekova
23. jan 2013

@alen24 Ahoj, môžu ( teda viem že to baby normálne jedia 😉 ) .... ale do mňa by to nikto nedostal ani keby mi dal 100 eur 😀

haniar
23. jan 2013

@alen24 v Lidli maju take bez cukru. ja som si kupila tie. a su celkom dobre.

ninimini
23. jan 2013

@monicenka123456 ked kojíš tak nie počkaj ked skončíš je to istejšie

alen24
23. jan 2013

@macekova mne to sem tam tak za rok 2 krat pride na chut ...ale chcem skusit tresku z toho so zeleninkou...

alen24
23. jan 2013

@haniar ja ani neviem ake som kupila ci maju cukor alebo nie ale ved tolko ho tam az nebude keby aj bol 🙂

k_martina
23. jan 2013

Ahojte, ja tiez zvazujem dietu 🙂 Kde by som nasla rozpis co sa moze v ktorej faze? alebo mi to moze niekto v kratkosti napisat? Viem, ze v prvej faze len bielkoviny,ale nasla som vzorovy jedalnicek a bol tam aj chlieb...Ja by som potrebovala schudnut cca.15-20 kg ☹(

ewicka223
23. jan 2013

Caute dukanky. Aky mate nazor na dia džem ??

marne10
23. jan 2013

@ewicka223 Ahoj ovocie az v 3-faze ale trosku do jogurtu 😉

marne10
23. jan 2013

@k_martina Ahoj,najlepsia je kniha.je tam napisane aj to co som na nete nenasla 🙂 ale vela info som cerpala aj z dieta-protal.sk

marne10
23. jan 2013

@macekova Dakujem 🙂

marne10
23. jan 2013

dukanovky z Malaciek,v Bille maju syr Pierko,super 🙂

marne10
23. jan 2013

@mima1983 dodavam ze v akomkolvek case a mnozstve ale DENNOM case 😉 😀 😀 aspon v knihe to tak je o nocnom case tam nebolo nic 😕

ewicka223
24. jan 2013

@marne10 dala som trosku na kolac.... dokopy ani nie 2čl pre 4 osoby... 😉

sandri
24. jan 2013

tak dievcata, ja som domrchovala a vaha stale stoji... 😖 a najhorsie je, ze dnes som bola u doktorky, tak som sa tam odvazila a zistila som, ze moja domaca vaha vazi o 2 kg menej... cize nie 3 kila ale 5 kil musim este schudnut. Ach jaj... 😠

alen24
24. jan 2013

@sandri no ale ked si sa doma odvazila na zaciatku duk.diety tak sa riad svojou vahou co mas doma

sandri
24. jan 2013

@alen24 to sice ano, ale ja sa chcem dostat na konkretne cislo na vahe... je sice pravda, ze po -4 kg sa konecne obleciem do nohavic, co stali rok v skrini, ale chcem sa dostat na vahu, ako som mala cca 3 roky dozadu. Cize pokial moja domaca vaha (ktoru som pred 3 rokmi nemala) skresluje vysledok, musim sa riadit vahou u doktorky. Teda ak tolko vobec vydrzim dukanovat 😎

alen24
24. jan 2013

@sandri skus sa odvazit este niekde inde ...a uvidis