Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 to uz viem ☹ juj musim ist do obchodu,nakupit si na to veci ....
dnessom mala toto :
tuniak drveny vo vl.stave a vajicko na tvrdo
biely jogurt ochuteny s kavou nesca
kuraciu sunku s vajickom ako hemendeks
moze byt? len neviem,co na veceru
dnes sa citim v celku viac hladna ako njajedena,kedze len zacinam ale snazim sa vydrzat 😝
@helenkasabinka POzor davaj na vajicka, mozes len 4 žltka za tyzden 🙂 inak super
@helenkasabinka Sprav si napriklad kuracie prsia na vode( ja zvyknem potriet stetcom s olivovym olejom, fakt len kvapku)a s bieleho jogurtu si sprav tzatziky- sol korenie, cesnak, bylinky...vcera som si na kuracie prsia spravila taku mierne oprazenu cibulku, bolo to dobre..🙂
vraj aj zavarane uhorky sa mozu
@helenkasabinka S čím si jedla tuniaka? Len tak samotného? Ja si plním žalúdok kefírom alebo si spravím tvaroh na sladko 🙂 žĺtka môžeš 2 za deň a bielka koľko chceš 🙂
Ahojte, chcela by som sa k vam tiez pridat, no najprv si zhanam potraviny vhodne na tuto dietu. V bio obchode mi poradili prirod.sladidlo-kukuricny sirup (na 100g:energia kJ/kcal 1315/314, bielkoviny 1,3g; sacharidy 95g, tuky 0,5g; zlozenie sacharidov:fruktoza 0,glukoza 29g,maltoza 44g, zlozite sacharidy 22g) Myslite, ze je toto sladidlo vhodne pri tejto diete?
@bisy Ja používam cyklamátove sladidlo a to má 0 KJ ale je v tabletkách neviem či aj tekuté. Chuťovo je lepšie ako to sacharidové.
@penelope111 A je nejake pravidlo kolko kJ, tukov, cukrov... ma jedlo max.obsahovat?
ja pouzivam toto http://www.adcc.sk/web/potravinove-doplnky/deta...
@bisy To neviem všetko čo najmenej 🙂 Cukor len umelý, tuky v mliečnych výrobkoch úplne minimum a povolené je ešte 4 - 6 g tuku v niektorých mliečnych výrobkoch.
čaute baby...hlásim sa po 3 dňoch bez netu...po sviatkoch som mala +2kg,zatiaľ zo mňa zliezlo len 0,5kg 😒
@danilienka ti drgo závidím a hlavne ak to máš bez prehreškov tak je to super aj cvičíš
@penelope111 no ja som dnes celý den na acidku ozaj može sa aj to vanilkové alebo len to biele dakujem 😀
@penelope111 aj ja mam puding s minim.cukru a ide tam len 1lyzica
@penelope111 kde si kupila to sladidlo?
@helenkasabinka biely jogurt ochutený kávou nescou ??? to "počujem " prvý krát, aké to je ? dávaš si tam aj cukor- ja pijem kávu horkú ale toto ... 😕
@miskadusko to aj ja chcem vediet ako to chuti 😀
bry vecer.Decka mne teraz isla prec navsteva a isla som umriet od hladu.Pcham do seba zavinace ciste a dufam ze mozem.Navsteva bola cele poobedie tak som nestihala navarit a teraz som ako vlk hladna
a mozte mi niekto dat tip na dobry chlebik co sa moze v prvej faze?
@zuzu188 ahoj ja na váhe nejak stojím.....ale po dnešnej zumbe a pokeci s cvičiteľkou mám takú správu že končim s dukan dietov lebo som prišla na to prečo mám nizký tlak prečo mi vypadávajú nadmerne vlasy a som stále unavená ..... tak že musím si premyslieť akú diétu si dám alebo ako vlastne budem pokračovať nechcem si dodrbať organizmus ..... tak že sa aj vlasnte lúčim s vami ..... bolo mi tu s vami super mala som sa s kým poradiť a pokecať ste tu super skupina báb držím palčeky nech vám to ide pekne dolu a hlavne aby vám to nekomplikovalo život
@ninimini Iba biele vo vanilkovom je cukor 🙂
ahojte dukanky tak same mnamky tu spominate....tak i ja sa pochvalim...obedik...kuracinka´+ladovy salatik,redkovka a mozarelka+light dressing s bylinkami.....mnam to by som jedla stale....vecera sampinony na grile s trochou light karicky+mozzarelka+paradajka....a dalo sa zjest...dnes som investovala do super grilovacej panvice,tak sa tesim na grilovacku doma za sporakom....hahah....dufam ze nevyhorime 😀 ...no tak ako pise viera22, i ja som citala kopec negativ na tuto dietu....no pravdupovediac zatial sa mi tento sposob paci a dokonca tato strava mi pripada stokrat zdravsia ako ta predosla......to co som papala predtym,same sladke jedla,minimum zeleniny a ryby fuuuj tie takmer vobec....no teraz si na ne zvykam....chyba mi akurat ten chlebik...neviete nejaky super recept na chutny nizkotucny chlebik....robila som si uz nejaky ale ten bol o nicom....dakujem
@lejja V tesku ale aj v bile ho majú je zo žltým vrchnákom 🙂
@viera22 a co ti povedala trenerka?Ja radsej nikomu niic nehovorim lebo by si okolie tukalo na celo.Jedine muz je informovany aby nedostal sok ked dojde domov z turnusu ze co mame v chladnicke
@mirkalipka aj u mna bude velky problem chlieb preto sondujem kde sa da.A vlastne prilohy mi chybaju strasne ryza,zemiaky,knedlicek a vydrzim vydrzim vydrzim (snad)

Ahojte baby, takze v utorok to budu 3 tyzdne, zatial som dala dole nejake 3 kila...pomalinky ale isto...par krat som porusila, o pondelku ani nehovorim, od vtedy si kazdy den dam trošku čokolady, ale zajtra už idem znova naplno..mozem byt rada, ze vobec nieco som zhodila, nemam to podla BMI nejak zapotreby, so 165 cm mam 56,8kg, chcem schudnut este nejakych 5kilov...som teraz nachladnuta, ale budem urcite aj cvicit- prislo mi DVD z USA, je fantasticke, tak sa neviem dockat, ale som rada, ze sa zdravo stravujem, obmedzila som sladkosti a cukor...uz len odolat tomu kusku cokolady co som si posledne 3 dni dala, zajtra si zakážem :D