icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

jakani
2. jún 2013

@tanija133 dakujem za tip, hned zajtra tam nabehnem 😵

atota
2. jún 2013

@jakani kaufland,fresh,billa-podla toho odkial si lebo vsade nie su tie obchody a este aj hypernova

atota
2. jún 2013

@alami tak ako pokracujeme?mas nieco nove?

alami
2. jún 2013

@atota ja som bola 2 dni vo Viedni, mala som to tam so stravou komplikované, nebolo času a bolo treba niečo zhltnúť, tak som musela nejaké to pečivo, tak som to, žiaľ, takto pokazila, ale zas, moc som sa nenapchávala a celý deň som bola na nohách, takže pohybu maximum. Na cm som nepribrala, ešte po cm mám dole, odvážim sa zajtra, váhu doma nemám. Ale už cítim na nohaviciach, že padajú. Ako opravu dietnej chyby si chcem dať po sebe nejaké 2-3 dni čisto bielkoviny a budem pokračko v 2.F. Dnes som mala bilkovinovo-zeleninový deň.

atota
2. jún 2013

@alami ok kludne mozes pokracovat po3 dnoch bb,no teraz si musime davat pozor lebo su vyletiky,dovolenky,opekacky a ine potvory tak drzim palce

jakani
3. jún 2013

@atota vdaka za dalsie typy...lebo v Tescu a v Jednote som hladala marne...no uz mam, nakoniec z Kauflandu 🙂 dnes mam 4 den z 1.fazy, a idem vyskusam upiect tie suchare.... 😵

lenka1108
3. jún 2013

od zajtra idem do toho kocky 🙂 len sa premoct zase jest tie otruby...
dukanku uz som raz drzala.vydrzala som mesiac a celkovo slo dole 6 kg ale 10 cm z brucha aj bokov a 9 cm cez prsia... no mam co robit 😉 tak drzte palce 😉

marys001
3. jún 2013

Baby tak od zajtra idem do toho s vami vsetkymi lebo treba my schudnut aspon 10 kg . a asi tato volba bude dobra 🙂 🙂

atota
3. jún 2013

@lenka1108 drzim palce,dufam,ze vydrzis,ved toto je najlepsia dieta,stale len jes a chudnes

atota
3. jún 2013

@marys001 drzim palce,ked budes nieco potrebovat,kludne sa pytaj,poradime posluzime,prajem co najviac kg dole

alami
4. jún 2013

@lenka1108
@marys001 držím palce, tak ako dnes? Dá sa vydržať ?

@atota mám po 3 cm dole, to som rada, od včera som začala aj s Dukanovmi cvikmi. Ty aj cvičíš? Doteraz som chodila len behať30-50min denne, ale teraz je to počasie fakt biedne, tak že aspoň cvičiť budem.

lenka1108
4. jún 2013

@alami no dnes drzim...kuracinka s bielym jogurtom a na ranajky prazenicka z bielok. Uvidime 🙂

alami
4. jún 2013

@lenka1108 super, drž sa a priebežne informuj 🙂

lauraa
4. jún 2013

dievcata mate niekto nejaky jedalnicek na prvu fazu?

atota
4. jún 2013

@alami super,budes kocka.
Ja necvicim,zo zaciatku som behala na pase asi mesiac potom nic,teraz robim v zahrade tak trosku si precvicim kosti 😵 😵 🙂 ,no to pocasie ma nici,teraz vybehavam vonku lebo mame potok pri dome a nevie ci sa nevyleje,ked bude este hodinu prsat tak sa musime ratovat.drz sa

marys001
4. jún 2013

@alami ahoj joj si zlata , ked nebudem nieco vediet budem sa pytat . Ja dnes startujem s 74kg a mam 169 cm takze chcela by som schudnut tak 10 kg uvidim ako my to pojde .A vy tu vsetci cvicite baby ? 🙂

alami
5. jún 2013

@lauraa ja na ráno väčšinou dukanovu omeletu na sucho + šunka, obed čisté mäso, potom tvaroh, niekedy koláčik dukanovský, losos na pare, vajíčka na tvrdo, hemendex na sucho... Ja nejak moc nešpekulujem, jem len toto kol do kola. Včera som si palacinky - mlieko, vajce, sušené mlieko, trochu škrobovej múčky a sladidlo. Boli strááášne riedke, ale dali sa upiecť a boli fajné.
A pozri ešte tu http://www.dukanovadieta.com/recepty/kategorie/...

Tak som sa dnes vážila, už mám 4kg dole 🙂

mathis001
10. jún 2013

ahoj ja som ju drzala 2 tyzdne a ani tuk,tak som sa na to vybodla,ale teraz drzim 90 dnovu a schudla som 6 kg za mesiac,Dukan je drastak a kilecka sa vratia... pokazis si zaludok..

trogir
13. jún 2013

ahojte, chcem sa opytat, ci mozem pri dukanovej diete v prvej faze colu light, zuvacky bez cukru a cottage syr. dakujem

alami
13. jún 2013

@trogir colu a žuvačky áno, cottage si myslím, že nie. Ten nie je celkom bez tuku, pozri na obal, koľko ho obsahuje.

trogir
13. jún 2013

@alami, dakujem, dukanovu velmi nepoznam, len som si to v kratkosti nastudovala vcera na nete. Zajtra ju asi nasadim, potrebujem zhodit 3 kg, tak dufam, ze sa nebudem musiet dlho trapit a pojde to rychlo dole. Inac je to princip ako pri Atkinsonovi, len male obmeny. Ale dietu som ziadnu nikdy nedrzala, vo fitnes sme akurat pri rysovani boli cisto na proteinoch. Mozno este poprosim o radu, ked s tym zacnem. Dakujem.

alami
13. jún 2013

@trogir ja som zhodila 3kg za prvých 5 dní. Dôležité je nezhrašiť a hlavne tie prvé dni naozaj nedať do úst nič okrem dovolených potravín. Máš kúpené ovsené otruby? Tie treba denne.

trogir
13. jún 2013

@alami, zajtra rano idem do bio predajne, kamaratka mi ich odlozila. Bezne som ranajkovala ovsene vlocky s jogurtom, tak ich dam do nejakeho bieleho netucneho jogurtu a osladim skoricou a umelym sladidlom.

marost
17. jún 2013

Vyskúšajte Cambridge diet..

ivuska40
17. jún 2013

ahojte...potrebovala by som poradit s dukanovou dietou...chcela by som zacat....

ivuska40
17. jún 2013

ahojte chcem zacat s dukanovou dietou...ktora mi viete baby poradit ako zacat? dakujeeeem

alami
17. jún 2013

@ivuska40 kúp si knihu 🙂 to je asi najlepšia rada.

alami
17. jún 2013

@ivuska40 ak by si predsa len nechcela investovať do knihy, tak si preštuduj čo ako tu http://www.dukanovadieta.com/principy
ale myslím si, že ak chceš seriózne držať dukanku, kniha je vľký pomocník 🙂

radkanika
17. jún 2013

Juj baby, ako vam zavidim...ja zatial len priberam a priberam, aj ked jasne, ze kvoli babatku, cize mi to tak nevadi. Chcem vas len povzbudit. Ja som mala 74 kg kvoli hormonalnej liecbe (za pol roka som sla z 60 na 74) a dlho, asi dva roky som to nevedela dat dolu. Az dukanova dieta mi pomohla, dodrziavala som da sa povedat poctivo, hlavne prve dva tyzdne, dalsie dva uz som sem tam aj zhresila, no organizmus si zvykol a zacalo mi to aj chutit 🙂))) za mesiac som dala dolu cca. 8 kg a potom som uz bola aj ako tak spokojna, tak som sa uz na to vykaslala a napriek tomu som dala dolu este asi 5 kg. Ludia, co ma nevideli fakt ze len mesiac, neverili 🙂)) takze drzim prstiky, ta dieta stoji za to a neskor sa na nu urcite znovu supnem aj ja.

alami
17. jún 2013

@radkanika super 🙂 ja držím dukanku necelý mesiac a mám dolu 6kg. Som spokojná, vidno na mne,že som schudla a všetky nohavice mi letia, musela som vymeniť za tie, čo už pár rokov neoblečiem 😅 😵