Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Dobre ranko vsetkym, dnes po troch dnoch 1. fazy zacinam fazu druhu, neskutocne sa tesim na zeleninku 🙂 Za tie tri dni mam zatial 2,1 kg dole a na bokoch uvodny ubytok 1 cm. Cielom je dat dole este aspon dalsie 3-4 kg a aspon 4 cm na bokoch. Dnesny jedalnicek je: ranajky - zelenina s 1/2 chlebika, desiata tvaroh, obed pecene kurca s kyslou kapustou, olovrant zeleninova polievka, vecera losos. A kedze je uz druha faza, moze sa aj kukuricky skrob, takze dnes to vidim na puding 🙂 Krasnu nedelu prajem 🙂
Ahojte tak po 2 dňoch prvej fázy 1,4 kg dolu tak dúfam že to pôjde takto pekne dolu aj naďalej 🙂
@mandylion dakujem 😉 no zatial sa drzim 😉
@penelope111 tuniaka som jedla s cottage cheese syrom 😉 mne to celkom chutilo a k tomu jedno vajicko na tvrdo 😉
@miskadusko ano do kavy som si dala len nescu kavu a zamiesala bez cukru,je to velmi horke ale ja samotny biely jogurt nemozem ,napina a z neho 😝
baby ake syry papate? lebo mne syry chybaju a milujem ich .... a acidko predpokladam,ze sa moze jest len biele?
@bianca mozeme v 1.faze pit mlieko?
ja otruby neviem zohnat ☹ nejem ich a uz 3.den som nebola na wc 😒
@helenkasabinka ahoj,vcera mi kamos poradil,ze ich maju v jednom obchode N Centre v NR...ja si ich idem dnes kupit a od zajtra aj s manzelikom zaciname.... 😉 🙂
@klauduska aha uz viem asi v akom,je tam taky obchodik so zdravou vyzivou vsak? no behnem tam aj ja 😉 tak zacinas aj s manzelom? jeeeeeeej drzim palceky 😉
@helenkasabinka ja otruby jem a tiez som na wc nebola uz asi 4 dni
@cleo02 fuha no pekne 😒
dnes na obed kuracie mäsko s jogurtovou omáčkou a zajtra chcem robiť segedín
@helenkasabinka podla mna je upne jdno ci pijes acidko alebo nizkotucne mlieko.Vseko je to iste rovankeho povodu ci jogurt alebo tvaroh
@cleo02 no skusala som upiect v rure v muf.kosickoch a je to lepsie teda.Dala som sezam lebo som sa docitala ze je tolerovany ale i ked asi az v druhej faze no rizskla som lebo bez toho je to skou huba na umyvanie ako chleba na jedenie.Musim este vycibrit pomer surovin asi
@zuzu188 ja sa strasne tesim na druhu fazu uz iba koli kapuste.
inak decka mam veci co mi ostali po bezlepkovej a vsetko je skoro s kukur.muky a kukur.skrobu tak si doprajem v druhej aj spagety 😝 uz len tyzden a 😀
a este kocky.V predajni CBA maju odtucnene acidofilne a je uzasne.
Ahojte,mne sa nejak nedari a neviem co mam jest,pecivo mi nechuti to nedokazem zjest ☹ Asi skoncim s touto dietou 😒
@cleo02 ahoj. Sme na tom s váhou skoro rovnako 🙂 ja mám 68 a boky 102 :-/ chcela by som sa k tebe pridať. Ja začínam až zajtra. mala som v pláne vo štvrtok ale akosi nevyšlo. stále to odkladám. Koľko by so chcela schudnúť?? ja aspoň 13kg. Na tých 55. Výšku mám 165cm. Pred tehu som mala 64. Inak kúpila som v DM pšeničné otruby no neviem či ich môžem použiť miesto ovsených.
@bianca Ahoj. Ja som si kúpila nízkotučný jogurt rajo v takom modrom obale. Ale neviem či môžem len biely alebo aj ovocné??
@ninimini Konečne som tu 🙂 Oslava dopadla dobre 🙂 čo sa týka toho schudnutia tak sa vyjadrovali tak že som pribrala a to mám dole 4,5 kg no to som dopadla 🙂 Zase som zhrešila aj vínko, šampanské, guláš, torta, chlebíčky 🙂 Myslela som si že ráno ked sa postavím na váhu tak tam bude + 2 kg a bola som milo prekvapená bolo to - 0,4 kg 🙂 Takže všetko to dopadlo dobre som spokojná 🙂
@cleo02 tak chod do lekarne a chod is kupit ricinovy olej..... a na zachod zarucene pojdes je to rirodne prehanadlo a je odporucane aj dukanom v pripade zapchy.. 😉
@iwky Ahoj, ja by som rada zisla na tych 63 kg a na bokoch by bol ideal tych 97 cm ale neviem ci sa dostanem az tam. idealne su ovsene otruby, ja ich kupujem v bio obchodoch,neviem odkial si si mas k nim pristup. hlavne si dopredu nakup nejake tie povolene potraviny,aby si mala aj v pripade krizy co zobkat. Ja som bola prve dva dni dost unavena a bolela ma poobede hlava (nenechaj sa tym odradit), ale teraz je to uz fajn, dokonca dnes ked uz mozem aj zeleninu tak som normalne ze nabudena energiou a to som doteraz len ranajky mala 🙂
@erikasadek ked ja sa tych prehanadiel bojim, skusm si dat acidko este - nepisla som ho este odkedy dietujem, lebo velmi tieto veci nemusim ale vyskusam ci nepomoze. Ak nie tak potom na to pojdem po drastickejsie 🙂
@zuzu188 ja predpokladam ze ked su robene s kuk.skrobu a vajicka ze sa mozu ked je mozne pridavat kuk.skrob v druhej faze
inak decka ja asi koncim.Mne to nejde dole gagorom.Asi sa od zajtra vrhnem zasa na Sipeky stravovanie a bude.Chlieb co som na x ty pokus upiekla je ako huba a smrdi mi.Kludne by sm vydrzala na acidku ale potom mi to pride nezdrave chudnutie.Radsej si dam k plaku sunky priesvitny platok celozrneho chleba a dolejem sa zihlav.cajom ako 10 dk cistej sunky.Ale velka pravda je ze som pochopila preco je moje decko take chude ked je iba maso s masom.Ziadne prilohy nechce nic len maso a mliecne vyrobky
@cleo02 som z ružomberka a veru n eviem či tu taký obchod je??niekedy bol ale myslím že už ho zrušili. No skúsim nájsť. Zatiaľ použijem aj tie pšenčn. Inak som si teraz pozerala recepty a v yzerajú niektoré super. Dokonca sa rýchli chlebík z mikrovlnky. ja dúfam že dám dole minimálne 10 lebo sa cítim takto hrozne.

uz aj tu v Kosiciach zacina byt s otrubami problem, mam nastastie jeden balickek v zasobe a je tu jeden bio obchod, kde sa daju objednat, som sa bavila s predavacom, tak ze asi 4 mesiace je po nich takyto dopyt 🙂 vedela som ze Dukan je popularny, ale ze az tak 😀