Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@sarrahmichelle jeej uplne iný človek je z teba 🙂
no teda - sánka dole. Som dokonale namotivovaná idem na to držte palce.... 😵
@14petulka88 a to si upravila aj stravu alebo si jedla vsetko zaradom? a okrem toho rotopedu si cvicila aj nejako inak alebo len to?
@sarrahmichelle waw klobuk dolu musis mat pevnu vôlu to jak si dokazala 😲
@sarrahmichelle Nemala si problem s ovisnutou kozou ked si tolko schudla?
maminky.. tu je malá motivácia.. Uvažujem že sa tiež začnem poriadne fotiť...
http://www.libise.eu/2013/01/uzasna-promena-za-...
@superego dakujem ti🙂 teba neskutočne obdivujem! wau..
čaute baby, wau, úžasne ste pochudli 😉 gratulujem 😉 ja som pár dní po kyrete, takže ešte pár dní by som nemala cvičiť....ale už sa na to chystám a teším sa.....lebo sa na seba nemôžem pozerať....potom sa nechám odfotiť a budem silno pracovať na tom, aby som do leta pridala fotku po zmene 😉 už sa mi to raz podarilo, tak pevne verím, že sa to podarí aj teraz 😉 držte sa
@zazvorka87 ďakujem.....škoda, ale už to nezmeníme....tak idem prepnúť hlavu a sústrediť sa na niečo iné 😉
@adrianaolasakova ty mna? ty si hlavny dokaz toho, ze ked sa chce tak sa da vsetko zvladnut 🙂
Ženule dnes som začala druhú seriu chudnutia 😀 po pažravom víkende som sa naštartovala. Bola som dnes hodinu na bežky a večer som cvičila dalšiu pol hodinku..dúfam že mi to vydrží...A urobila som si fotku.. Myslím že to je dosť silná motivácia ked sa človek odfotí a teší sa jak pribudne tá druhá vytuúžená fotka s výsledkom...
Ozaj ak by ste mali niektorá nejaký fajný cvik..tak tiež sem s ním..nech si trošku poradíme... Ja pridávam prvý...poooriadna makačka...
Ja zasnem uzasne babulky prosim vas nejaky jedalnicek ja teraz idem na delenej strave je to asi mesiac a mam 5kg dole ale musim prejst na normalnu stravu tak vas prosim poradte 🙂
@misik777 hej..tak to som potešená 😀 To mi ešte nik nepovedal..akurát dnes som uvažovala či nezmeniť niečo na vzhľade...tak ostanem iba pri tej zmene váhy 😀 😀 Som od prírody blond, mala som už aj ryšavé, aj červené... zatiaľ som sa akosi sekla na týchto-sú to také tmavo-tmavo hnedé...
Baby vy ste super,taketo vysledky to hadam ani nie je mozne 😀 ja sa tiez snazim schudnut,mam 1 mesiac za sebou a 2,5kg dole do leta by som chcela cca 10 kg 😢

@sarrahmichelle ako si vlastne chudla?