icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
aredhel
27. jan 2013

@sarrahmichelle ako si vlastne chudla?

aredhel
27. jan 2013

@p_etrisha ono to bolo este pred tehu...teraz vyzeram ako polovicny medvedik ale mam v plane to zhodit a vyzerat znovu ako na tej dolnej foto 🙂 no a ako som chudla som opisala uz na strane 7 🙂 tam je cely navod :D

sjuz
28. jan 2013

@lara19 tak to je parada a ako sa ti za 4 mesiace podarilo schudnut tak vela?

vejula
28. jan 2013

@libad ja viem, že je to tema o chudnuti, ale ak mam byť uprimna, mne sa zdaš teraz krajšia ako ked si bola taka chuda. Najmä v tvári si taka ženskejšia. Ale je to len môj nazor

vejula
28. jan 2013

@sarrahmichelle jeej uplne iný človek je z teba 🙂

libad
28. jan 2013

@vejula ano ja viem to mi kazdy hovoril len ked ja chudnem tak hned z tvare 😠 a ta prva fotka tam som schudla 25kg som mala 83 ked som bola este pred tehu len neviem najst taku fotku.

vejula
28. jan 2013

@libad a kolko meriaš? Inak teraz vyzeraš mladšie ako na tej prvej foto, hadam aj o 5 - 10 rokov

libad
28. jan 2013

@vejula 177cm.ta fotka je robena 2011.

celicka
28. jan 2013

no teda - sánka dole. Som dokonale namotivovaná idem na to držte palce.... 😵

aredhel
28. jan 2013

@14petulka88 a to si upravila aj stravu alebo si jedla vsetko zaradom? a okrem toho rotopedu si cvicila aj nejako inak alebo len to?

fordikford
28. jan 2013

@sarrahmichelle waw klobuk dolu musis mat pevnu vôlu to jak si dokazala 😲

blondyblond
28. jan 2013

@sarrahmichelle Nemala si problem s ovisnutou kozou ked si tolko schudla?

jasmika
autor
28. jan 2013

maminky.. tu je malá motivácia.. Uvažujem že sa tiež začnem poriadne fotiť...
http://www.libise.eu/2013/01/uzasna-promena-za-...

adrianaolasakova
28. jan 2013

@superego dakujem ti🙂 teba neskutočne obdivujem! wau..

lara19
28. jan 2013

@sjuz upravila som stravu,jedla som do piatej a kazdy vecer som cvicila aspon pol hodiny.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
kikaneu
28. jan 2013

čaute baby, wau, úžasne ste pochudli 😉 gratulujem 😉 ja som pár dní po kyrete, takže ešte pár dní by som nemala cvičiť....ale už sa na to chystám a teším sa.....lebo sa na seba nemôžem pozerať....potom sa nechám odfotiť a budem silno pracovať na tom, aby som do leta pridala fotku po zmene 😉 už sa mi to raz podarilo, tak pevne verím, že sa to podarí aj teraz 😉 držte sa

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
kikaneu
28. jan 2013

@zazvorka87 ďakujem.....škoda, ale už to nezmeníme....tak idem prepnúť hlavu a sústrediť sa na niečo iné 😉

superego
28. jan 2013

@adrianaolasakova ty mna? ty si hlavny dokaz toho, ze ked sa chce tak sa da vsetko zvladnut 🙂

superego
28. jan 2013

@kikaneu aj ja sa pripajam a zelam rychle vyzdravenie a zelam, aby sa ti splnil ten najvacsi sen 🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
kikaneu
28. jan 2013

@superego ďakujem 😉

vejula
28. jan 2013

@superego prosim ťa ako si to urobila, že aj po schudnuti maš také pekne prsia?

jasmika
autor
28. jan 2013

Ženule dnes som začala druhú seriu chudnutia 😀 po pažravom víkende som sa naštartovala. Bola som dnes hodinu na bežky a večer som cvičila dalšiu pol hodinku..dúfam že mi to vydrží...A urobila som si fotku.. Myslím že to je dosť silná motivácia ked sa človek odfotí a teší sa jak pribudne tá druhá vytuúžená fotka s výsledkom...

Ozaj ak by ste mali niektorá nejaký fajný cvik..tak tiež sem s ním..nech si trošku poradíme... Ja pridávam prvý...poooriadna makačka...

https://www.youtube.com/watch?v=gB49oimv-0Q
misik777
28. jan 2013

@jasmika blahozelam, uzasna premena, velmi si opeknela a nenormalne ti svedcia cierne vlasy, urcite nemen!🙂🙂🙂

janituska
28. jan 2013

Ja zasnem uzasne babulky prosim vas nejaky jedalnicek ja teraz idem na delenej strave je to asi mesiac a mam 5kg dole ale musim prejst na normalnu stravu tak vas prosim poradte 🙂

superego
28. jan 2013

@vejula :D diky, ale som stale kojaca matka, tak bude asi tym a samozrejme vela urobi spravna podprsenka

jasmika
autor
28. jan 2013

@misik777 hej..tak to som potešená 😀 To mi ešte nik nepovedal..akurát dnes som uvažovala či nezmeniť niečo na vzhľade...tak ostanem iba pri tej zmene váhy 😀 😀 Som od prírody blond, mala som už aj ryšavé, aj červené... zatiaľ som sa akosi sekla na týchto-sú to také tmavo-tmavo hnedé...

stephanie14
28. jan 2013

Baby vy ste super,taketo vysledky to hadam ani nie je mozne 😀 ja sa tiez snazim schudnut,mam 1 mesiac za sebou a 2,5kg dole do leta by som chcela cca 10 kg 😢