icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
adrianaolasakova
28. jan 2013

@superego ved hej, ale ty si proste kočka riadna!🙂

adrianaolasakova
28. jan 2013

@janituska moja papaj 5 krát denne, obed v pohodičke to čo máte navarené..🙂 neprežierať sa a pôjde to🙂)) vela vody a pridaj pohyb.u.. pretože bez pohybu to nepôjde!🙂držim paluchy🙂

lucka1987
28. jan 2013

uau.. zeny.. klobuk dolu pred vami....... pacite sa mi .. vsetky 🙂

miska2311
28. jan 2013

ahojte,ja mam 11 mes .synceka.pred otehotnenim som mala 76kg..dost aj tak, po porode mi ostalo 87kg na sebe.zacala som chudnut 6mesiacov po porode a za 2mesiace sa mi podarilo zhodit na 70-71kg.potrebujem este zhodit z brucha no nejako to uz nejde dole,je pravda ze menej chodim cvicit a pridala som uz aj na sladkom a tak...musim sa obmedzit no nejako sa mi nedari dalej.posielam foto ako v tehu spolu som mala 94kg,potom mesiac po porode a posledne dve fotky 10mesiacov po porode.

yuyka28
28. jan 2013

@aredhel a kolko merias? Ja mam 54 kg, sice som nechudla cielene po porodoch, mam asi 7 kg menej ako pred tehu, ale mama ma tiez obcas zachvaty obav ze mam anorexiu... 🙂 ja zjem vsetko, len nie vela, nikdy som nebola jedak

lucka1987
28. jan 2013

ak sa pridam aj ja k vam...
pcas tehu som nabrala 23 kg.. pri vyske 164 sm vazila po porode 67 kg priblizne... na prvej fotke som 3 mes po porde. na druhej som 8 mes po porode s vahou 53,5 kg .
dnes mam 56, s tym, ze opat od 2 januara mam upraveny jedalnicek a pravidelne cvicim 😉

mirka_aa
28. jan 2013

ahojte..aj ja potrebujem schudnut takych 8kg este...motyvaciou pre mna su aj moje stare foto,a to som si pred tehotenstvom myslela ze som tucna :/ a teraz co by som dala za svoje stare telo...1.foto som este mlada zaba ked som este co to aj pocvicila asi 57kg..2. foto je z dovolenky kde som otehotnela,cca 60kg...3.foto je cca 7-8mesiac tehu?tipujem..4.foto je tesne po porode...pocas tehu som pribrala 26kg :( a posledna je najnovsia co mam z Vianoc mam 68kg ..budem rada ked sa mi podari dostat sa na povodnych 60kg aj ked tie strie na celom tele uz nezmiznu :/ dufam ze este niekedy budem moct pridat nejaku fotku ,ze nejake to kilko este zislo dole :P

vieruna
28. jan 2013

Uzasne motivacna tema. Baby ste fakt super!! Ja som sa potom ako sa narodili dvojicky vyzrala a nejakych 67 kg. A nemozem to ani zvalit na tehu, lebo tesne po porode som mala 58. Nemam fotku. Slanina sa mi drzi vzdy na zadku a stehnach, takze som vyzerala dost komicky. Prestala som sa prezierat po veceroch, a islo to pekne dole. Asi za pol roka som mala svojich 50-51. Mozno niekoho inspirujem. Na mna neplatia ziadne diety, ani nic podobne. Po chvili mi zacalo vsetko chybat a zrala som este viac. Ja musim jest vsetko v rozumnych mnozstvach a hlavne v rozumnom case. Vecer po piatej obycajne nejem, co ale neznamena, ze obcas nezhresim. Podla mojho nazoru, ked ma niekto OBCAS chut na sladke, alebo klobasu, alebo hocico aj pri redukcii hmotnosti, tak si toho trochu treba dopriat. Ja keby som si nedala, tak o tri dni spasem kilo 😀 Este by som strasne rada popracovala na mierne ovisnutej prdeli, ale na to mam alibi vek a pocet deti 🤐 😀 . Najde sa tu dobra dusa, co mi ukaze, ze sa to da? 😵

aredhel
28. jan 2013

@yuyka28 ono tie fotky su este spred tehu...vtedy som mala 55 kg a meriam 178 cm...a anorexiu som nemala ani zdaleka 🙂 to by som musela inak vyzerat ale nasi sa bali ze je to zacinajuca anorexia kedze som jedla velmi malo...teraz mam 75 kg :( ale uz sa na tom pracuje 🙂

vieruna
28. jan 2013

aaa tak nieco som nasla 🙂
Prva je tych mojich 67, druha je tehu s dvojickami v 6 mesiaci a tretia je teraz leto 2012

ijanka27
28. jan 2013

Ahojte kočky, zaujímavá téma 🙂 a ešte zaujímavejšie, keď si človek dá k sebe svoje fotky a porovnáva... Po prvom tehu som mala 80kg-foto1 strašné, úpravou stravy som šla na 62-foto2 a po druhom tehu som momentálne na 73kg-foto3. Konečne som našla v sebe odhodlanie pustiť sa znova do toho (lebo zbužňujem sladké 😀 ). Ide hlavne o pevnú vôľu a vieru v seba 😉 Držím každej jednej kočke palce, až sa jej podarí dosiahnuť vytýčený cieľ 😉 Osobne by som sa rada vrátila k 62kg. Nikdy som nedržala diétu, ale zapáčila sa mi 90dňová-je to tiež len upravená strava, tak som zvedavá, ako sa mi bude dariť. Držte palce 😉

yuyka28
29. jan 2013

@aredhel woow tak to si bola riadne tenka super, ja mam 174 cm, no ked mam pod 53 kg citim sa tak nejako bez sily, moc tenko alebo co... 😀 skor by sa mi zisli nejake svaly na chrbte, ramenach, kostnata hrud...ale netusim ako ich prave tam nabrat...rit nohy a boky su ok 😝

miskakyska
29. jan 2013

@ijanka27 😉 aj ja fíčím momentálne na 9Odňovke 🙂

aredhel
29. jan 2013

@yuyka28 no ja som mala 55 (uz som mala podvahu) a nestacilo mi to :D chcela som ist na 50...ale tiez som mala ten problem ze som bola velmi slaba a nic som nevladala...vkuse som bola unavena...no a potom som otehotnela a vaha sla rapidne hore :(
a na ten chrbat a ramena najdes cviky na internete...ja som vcera hladala na brucho a boky a nasla som super cviky 🙂 na youtube 🙂 tak skus pohladat 🙂

patka1979
29. jan 2013

@jasmika krasne..😀

paela
29. jan 2013

dievčatá, ste super, nemôžem sa na tie fotky vynadívať. asi sa ku vám pridávam 🙂 mám 174 cm, pred pôrodom som vážila 59 kg, rodila som v neuveriteľných 107 kg, malá má momentálne 2 a pol roka a ja vážim 90 kg. mojím cieľom je 65 kg. držte palce. potom hodím foto.

matahary25
29. jan 2013

@superego
WoW úúúplná párada musím povedať, že tvoje fotky ma nakopli ešte viac. Aj ja som začala pred 2mesiacmi no medzitým boli Vianoce ale od januára už šlapem naplno. Vážila som 70,4 kg momentalne 68,6 kg . Ale po tvojej nepriamej motivácii dúfam, že dosiahnem aspoň 62kg ty si mi ukázala, že sa to dá super gratulujem ti inak

matahary25
29. jan 2013

@stephanie14
To máš uplne super 2,5 kg . Netreba sa ponáhľať. Pomaly ale natrvallo

superego
29. jan 2013

@matahary25 drzim palce 🙂 aj mne uz to ide dolu a tiez som sa rozhodla pre 62.. takze nech nam to vyjde

hope28
29. jan 2013

@kingstonka waw! klobúk dolu... úplne iný človek z teba 🙂 ja tiež usilovne chudnem od 7.1.2013 lebo som po pôrode ako sloník tak dúfam, že do leta dám dolu 15kg 🙂 aby som mala cca 65kg 🙂

hope28
29. jan 2013

waw..baby, klobúk dolu 🙂 ja som pred rokom a pol schudla 13kg to som mala 168cm/64kg 🙂 potom nasledovala svadba prvé tehu-potrat :( , druhé tehu-pôrod 🙂 a teraz 2 a pol. mesiaca po pôrode mám 80kg a do leta chcem mať 65 kg 🙂 držte palce

ijanka27
29. jan 2013

@miskakyska Áno? A ako dlho, darí sa? 😉 Ja dnes 2.deň len 😵

miskakyska
29. jan 2013

@ijanka27 pozajtra mám prvú vodu 😎 zatiaľ som spokojná 😉

turistka
29. jan 2013

@ijanka27
@miskakyska baby je pravda, ze po 90 dnovke schudnete, ale ked ju prestanete drzat, aj spät priberiete, ja som schudla 4 kg a potom som naspät nabrala 4+3, takze dohromady 7 kg.

miskakyska
29. jan 2013

@turistka ja som ju držala minuly rok v marci..schudla som 12kg 😉 a dlllllllllllllho,predlhooooo sa ani deko nevrátilo 😅 no len prišli Vianoce,obžžžžžerstvo a čo to sa pribralo 😎 a teraz po novom roku som sa chcela dať trošku do formy a siahla som zas po 90dňovke 😵 😵 ono to ale u každého ináč "funguje"každí má iny metabolizmus...ale hovorím za seba 😉..............to si schudla 4kg za tri mesiace,či si ju prerušila???........lebo zmena toho metabolizmu nastáva až po tých troch mesiacoch...ináč to nemá význam🙂)

11moncsike44
29. jan 2013

@superego Ahoj mozem sa opytat ako si si zmenila stravu? v com si sa obmedzovala? dakujem 😀

hviezdicka13j
29. jan 2013

Ahojte, pridavam aj ja foto.. rok 2009 a potom 2010. Teraz som 2 r po porode a snazim sa este zhodit, zatial som na 65kg .. 🙂

superego
29. jan 2013

@11moncsike44 ahoj, ja som stravu nemenila 🙂 jedla som co bolo doma.. teraz koncim s chlebom, ale inak nic radikalne.. Akurat sa vyhybam sladkostiam, ale ak mam chut tiez si dam.. Nemam rada diety a obmedzovanie sa v strave a ani ine diktovane potraviny, preto sa radsej venujem cviceniu.. Okrem toho telo lepsie vyzera.. V klude jedz vsetko len v mesich davkach a hlavne je dolezita pravidelnost!!

adinka77
29. jan 2013

@hviezdicka13j super 🙂 poradíš,ako si schudla ty?tipujem,že si aj cvičila,podľa fotky🙂 klobúk dole...

hviezdicka13j
29. jan 2013

@adinka77 tak budes prekvapena... schudla som velmi nezdravo a to velkym stresom a problemami, uplne bez cvicenia 😖
potom som hned otehotnela, pribrala 14kg, vacsina po porode odisla, este mam ale 4kg z tehu.... teraz sa skor obmedzujem v mnozstve ale jem vsetko a ide to.... hlavne vecer nezerem ako kedysi 😲

na tej druhej foto mam 62 kg, takze rozdiel nejakych 15 kg tam je 🙂