icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
dadka232
7. okt 2013

@mayca20 vyzeráš úúúúžasne, skvelá zmena 😉 Ten jedálniček máš od MIkleho? Alebo kde si ho zakúpila? Mohla by si prosím ťa aj mne napísať? Ja som v poslednom období dosť schudla, ale to je aj tým, že som nastúpila po materskej do práce a je to dosť náročné obdobie momentálne pre mna, dosť sa hýbem, nemám moc volného času, stres a podobne, tak kilá idú dole. Nestravujem sa ukážkovo, často sa nestíham ani najesť, čo viem, že je nesprávne a uvedomujem si to a preto to chcem nejakým spôsobom napraviť. Neviem či by sa mi dal takýto jedálniček stopercentne dodržiavať, ale posnažila by som sa 😉

murkaa
7. okt 2013

@mayca20 tak to som aj ja zvedava na ten jedálniček. Ja nejem chlieb cca 2 týždne, ani prílohy. Prevažuje mäso a ryby. Cvičím min. 3x do týždna a váha nieklesá.

janulllka16
7. okt 2013

@mayca20 mozem ta aj ja poprosit o jedalnicek?Dakujem velmi pekne

besta
7. okt 2013
martina888
7. okt 2013

mayca20 aj ja by som uvitala jedalnicek do spravy ak budes taka láskava chcela by som si ho pozriet ja nepapam masko ale tak mozno by som nieco zamenila ale chcem sa inspirovat lebo tiez sa snazim drzat bielkovinovu ale uz neviem co mam jest

sabanacka
7. okt 2013

aj ja by som po 🙂 prosila ten jedálníček,,dakujem

olo2003
7. okt 2013

@mayca20 to je neskutočnéééé, úplne super, gratulujem, krásna žena aj pred tým aj teraz.vlastne to sú dve rôzne osoby. mala si presne tú veľkosť ako ja teraz 42, normálne si ma motivovala, smiem poprosiť jedálniček, príp. kontakt na toho trénera do IP? ďakujem a ešte raz gratulujem.

kamilkak
7. okt 2013

mayca20 - možem poprosiť aj ja jedálniček ? díky

batta7
8. okt 2013

@mayca20 aj ja by som chcela poprosit o jedalnicek.dakujem

mayca20
8. okt 2013

@batta7 mozem ti dat kontakt, ja ho mam na mieru 🙂

batta7
8. okt 2013

@mayca20 poprosim.dakujem

iwqa
8. okt 2013

@mayca20 ahoj, mozem sa opytat na ten jedalnicek? odkial ho mas a tak? dakujem

zuzanockamt
8. okt 2013
noemka2006
9. okt 2013

Zienky chcem Vas všetky upozornit..ze pani s nickom @mayca20 naozaj nadherne schudla..klobuk dole..,ale vsetky co ste chcli od nej radu..ako to dokazala..tak vam da kontakt na osobneho trenera..ktory Vam vyparacuje jedalny listok...nie lacny 70eur..takmer som jej naletele....az na to ze ziadny trener Radek neexistuje.teda kvazi on mozno existuje..len ona posiela za tych 70eur..jej jedalny listok..,ktory dostala vypracovany pre samu seba..cize koluje..a mila pani ma uz mozno 1000eur na ucte od nas naivnych maminiek...prihlasila som sa zo segrineho nicku..napisala som jej,ze mam zaujem o bundicku...a cuduj sa svete poslala mi to iste cislo..ako vraj pan trener Radek...MIla pani hanbite sa..takmer ste ma okradli o 70eur..HANBA VAM!!!!ostatne u mna v diskusii

janika84
9. okt 2013

@mayca20 ked chces pomoct babam co ta tu chvalia a tiez chcu schudnut preco im tu nedas ten jedalnicek pre inspiraciu?

estachova
9. okt 2013

@noemka2006 , tá istá pani má problém aj na bazári, skúša na mamičky aby jej darovali to,to, to, riadne vypočítavá podvodníčka, už je prekukli 😠 😠 😠

noemka2006
9. okt 2013

@janika84 lebo by na nom nezarobila..🙂a nemohla ist opat v lete ku moru za nase prachy..: 😀 😀 😀

janika84
9. okt 2013

@noemka2006 to mi je jasne 🙂 a ak ma aspon trocha charakteru tak ho sem snad da.pisali jej tu aj vcera tak aspon pre tie
@mayca20

noemka2006
9. okt 2013

nema charakter🙂 😀 😀 ..lebo toto clovek ,ktory ho ma nedokaze. 😝

janika84
9. okt 2013

@noemka2006 no je to trapne ,chore... co spravila.kazda jedna si zasluzi ospravelnenie a vratenie penazi.........@mayca20 a este k tomu vsetkemu je ubohe teraz nereagovat a tvarit sa ze ja som tu neni 😝

lucula73
9. okt 2013

@janika84 presne to ma napadlo,že prčo to sem nenapísala.............mne odpísala v Ip,že jedla iba bielkoviny a niečo k tomu,nič viac a toto isté odpísala aj kamoške.............som si pomyslela svoje,to vieme všetky,že bielkoviny sú vhodné na chudnutie............ale takéto rozuzlenie som nečakala 😝

janika84
9. okt 2013

@lucula73 ja keby sa tu takto verejne pochvalim ako som schudla a mam na to recept tak by mi nerobilo problem to tu dat a ukazat ze to ozaj ide.takto to je ocividne ze pre nieco to sem dat nechcela.

lucula73
9. okt 2013

@janika84 však áno,je to smutné,ja sem síce neprispievam,ale čítam každý deň,je to pre mňa veľmi motivujúce,bo tiež sa trápim s kg navyše a každú z nás poteší,ak sem niekto pridá foto pred a po,ale takto to zneužiť,je veľká hanba 😔

daqa4216
9. okt 2013

no, pekne sa to rozuzlilo..... Tiez ma tato stranka motivuje a tesi sa z kazdej pridanej fotky. Ale spravit si z toho biznis ?
Nemam slov je to naozaj hanha!!!!!!!!!!!!!!!!

petka55555
9. okt 2013

Mne sa hlavne zdalo nerealne aby za necele 3 mesiace schudla viac ako 30 kg....keby mala pociatocnu vahu 130 kg tak to hej, ale ona isla zo 79 kg na 46 kg...ak to aj dokazala za taky kratky cas, tak je to absolutne nezdrave...a pritom tvrdila ze teraz je vsetko a ze vobec necvicila.

Neverim...a nechapem ako moze dospela zena takto podvadzat...

daniela40
9. okt 2013

Tak taak...podobne pisala aj mne do IP,len ja som si dala este cas na rozmyslenie a ze sa tento tyzden ozvem a uvidim ci jej poslem prachy 😉 ale ked som si toto precitala ako nas dostala tak ufff,som rada ze som jej nic neposlala 🙂

marlene
9. okt 2013

ja som sa jej pytala na dost veci,chcela som podrobnosti,ci s nim bola v osobnom kontakte ,kto to je,ci ma nejaku web stranku a uz prva veta ,ze nie,ze s nim bola v kontakte len mailom,kedze jej manzel je velmi ziarlivy a nikam ju nepusti a nema kam dat malu ,sa mi zdalo divne a to,ze jej vypracoval jedlanicek na jej postavu 😀

nevestickka
9. okt 2013

Maminy je tu niekto, kto jej naletel? Zvazujem trestne oznamenie 😠

dadka232
9. okt 2013

Ja som si s nou tiež vymenila len ip, ešte včera mi písala! Hned sa mi na tom niečo nepozdávalo, ked nechcela dať žiadne informácie takto verejne, všetko len cez ip...bolo to divné. Myslí si, že je chytrá, ked si tak promptne zmazala fotoblog, pritom aj na pokeci figuruje pod nickom mayca20, má tam aj fotku. Stačí ked si dáte jej nick do google a vyhodí vám všetko možné o nej, aj fotky, aj témy, do ktorých prispievala, ktoré zakladala. Mimochodom, je z Košíc, takže určite ju niekto spozná a bude vedieť aj meno, takže tento podvod jej len tak neprejde. Figurovala dosť dlhú dobu aj na bazári, ktorý tiež zmazala, takže vlastne mamičky ktoré s nou obchodovali majú aj jej adresu.