icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
22lucinka22
4. nov 2013

@prekvapenie ahoj. Dakujem pekne. Ja meriam 167cm a ty?

prekvapenie
4. nov 2013

@22lucinka22 No aj ja meriam 167 cm 🙂 . Ty mi pripadáš chudšia na tej fotke ako som ja 😒 . Nevadí aj tak som rada že som sa nato dala, pretože už som si pripadala ako veľryba aj s vlnobitím 😀 . Ja mám miery prsia 97 cm, pod prsiami 81 cm, boky 96 cm, okolo zadku 101 cm, stehno 6O cm.

22lucinka22
4. nov 2013

@prekvapenie no to sme potom natom rovnako. Ale ja si tiez nepripadam tak chudo ako na fotke. Viem ako si sa citila ja som tiez mohla ist na sumo 🙂

prekvapenie
4. nov 2013

@22lucinka22 Rada by som schudla ešte 5 kg. To budem spokojná. Porúšam večerné dzobkanie, takže už to nejakú chvílu stojí ale chcem sa nakopnúť a večer nedzobať. Mám tu vždy pri sebe troch papkáčov, takže je to ťažké.

daniela40
4. nov 2013

kráásne..

daniela40
4. nov 2013

@22lucinka22 akoby ináá žena,pekná zmena 🙂

22lucinka22
5. nov 2013

@daniela40 dakujem

kukucg
5. nov 2013

@ewka23 ahoj, mohla by som aj ja poprosit o jedalnicek? Vdaka 😉

legantiss
7. nov 2013

Takže posielam ďalšiu fotku 🙂 môj cieľ je ešte zhodiť 2 kg a začať rysovať bruško 😀

marys001
7. nov 2013

@legantiss wau to je krasna zmena ako dlho ti to trvalo ? a co si robila ze si tak krasne schudla ? ale teda este raz velka poklona 🙂

luci137
7. nov 2013

@legantiss super 🙂 spomínala si že užívaš vlákninu,dávaš aj večer? o kolkej? dakujem.

legantiss
7. nov 2013

dakujem 🙂 Vlakninu uz asi mesiac neberiem , no o take 2 tyzdne zacnem znovu. 🙂 davala som ju rano na lacno a vecer pred spanim

luccyx
7. nov 2013

@legantiss mozem sa opytat,na rano ked beries vlakninu zapija sa vodou,ale na vecer?ako to riesis na noc?ake to ma ucinky v noci?dakujem

kamonika
7. nov 2013

@legantiss parada,ze 4 mesiace -19kg,to ako si dala?porad :(((( aj ja chcem

legantiss
7. nov 2013

Ked som si kupila vlakninu tak na krabicke bolo davkovanie Rano a Vecer 2 cajove lyzicky rozrobit v 2dcl vody a zapit 3 dcl cistej vody. Ked si dam vlakninu aj vecer rano nie som hladna . Staci sa zdravo stravovat a chodit pravidelni cvicit, nic viac 😉

luccyx
7. nov 2013

@legantiss cize rano neranajkujes?

zuzulienka301
7. nov 2013

tak baby práve ste mamotivovali aby som sa prestala vyhovárať že som po pôrode a nevadí že mi ostali kilá navyše už som vo fáze že som znechutená pri pohlade do zrkadla a kupovania vačších velkostí potichučky sa na mna nalepilo 15 kg 🙄 dúfam že mi to teraz výde držte mi palce 😵

legantiss
7. nov 2013

Samozrejme , ze ranajkujem. Pravidelna strava je zaklad uspechu. Jem kazde 2 hodiny ! Doobeda 3ks ovocia / napr. mandrarinka , 1/2 jablka, 1/2 pomaranca, hrst hrozna , 1/2 hrusky, broskynu. Co mam momentalne doma. Obed je zelenina a kuracie maso , Poobede uz len zeleninu a tuniaka vo vlastnej stave. Cize za den som jedla 6x . Raz za cas som si dala na obed ku masu vareny zemiak alebo trosku ryze. Teraz ked uz chcem vyrysovat svaly mam protein , na rano mam vlocky alebo tvaroh atd. 🙂

hocy79
7. nov 2013

@legantiss vyzeráš užasne!gratulujem a držim palce.

luccyx
7. nov 2013

@legantiss dakujem a inac klobuk dolu vyzeras super....ja mam zatial 6kg dole,uvidim ako to pojde dalej...pekny vecer

sonia2010
7. nov 2013

@legantiss môžem povedať len WAW!!!

lili_mia
7. nov 2013

@legantiss To je krása. Ja sa udržiavam delenou stravou, cvičím pilates a občas nejaké behačky, skákačky. No občas sú týždne, kedy večeriam čokoládu a ráno stukám ako mi je zle 😀 😀 😀 Chce to cvik a pevnú vôľu, telo sa nám odmení v neskoršom veku 😉
Čiže je už len také tri kilečká potrebujem a postupne pridávam bielkoviny na rysovanie svalov.

vitacalcin
10. nov 2013

@legantiss ahoj, prosim ta mohla by si mi napisat, ako sa ti podarilo za taky kratky cas schudnut tolko kil, co si cvicila, a kolko si jedla? dakujem
super ZMENA, vyzeras suprovo

ciarka
10. nov 2013

kolko vody vypijes denne? a ake jedla papas cely den? napis mi prosim ta ranajky, desiata, obed,olovrant, vecera.
A vlaknina je dobra pri chudnuti? kolko krat tyzdenne cvicis? Krasnu mas postavu.

ciarka
10. nov 2013

@ewka23 - aj ja by som ta mohla poprosit o jedalnicek?Dakujem. Som 5 mesiacov po porode a este chcem dat dolu 10kg a akosi sa to zastavilo.

ssisska
10. nov 2013

@ciarka
Ja som schudla 15 kg ,rano som jedla ovocnu misku s pokrajanym bananom,mandarinky,1/4 melona,2 kiwi.
Na obed a na veceru indicky salat s curry omackou.

ciarka
10. nov 2013

@ssisska - a stale sa tak stravujes?

martaf
10. nov 2013

@superego Tak to už áno, riadna kočka 🙂

ssisska
10. nov 2013

No posledne tri dni : rano ovocna misa ,potom zmrzlinka,potom salat,potom zmzlina z Mc donaldu a nakoniec salat.Trochu to teraz pokulhava s tou mojou pevnou vôlou,ale nakoniec to citim ,ze moje telo potrebuje aj sladke,doslova si to vypyta a ja musim posluchnut. 🙂))

bvladka
10. nov 2013

@legantiss Ako si dosiahla aby sa ti takto pekne stiahlo bruško a nemyslím tým práve tuk, ale tú roztiahnutú kožu po pôrode? ... koľko brušákov denne urobíš? Aj piješ pred každým jedlom veľa vodu? ď. V. 🙂