Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Ahojte, chcem sa spýtať čí mi nevie niekto poradiť nejakú dobrú dietu. Počas tehotenstva som pribrala 20kg, po porode mi ostalo 10 kg, cítim sa strašne. Maly ma 3 meisace, všeci mi hovoria že kojením schudnem,ale u mna to asi neplatí. Ďakujem za radu 😉
@manucao
@ajka20 baby žiadne diéty nemá to zmysel .. u mna to šlo tak ze som upravila stravu .. obmedzila pečivo, dávam si iba ráno a to celozrnne... k mäsu si väčšinou dávam zeleninku miesto prílohy .. obmedzila som sladke a pijem vela vody a nesladene čaje .. k tomu cvičenie s Jillian a ešte aj na rotane .. a ešte nočné vstávanie k malej 😀
@bombulka200 neviem kto je Jilien a nepozanm jej cviky..Chodila som roky aktivne kazdy den na aerobik..tak poznam dobre cviky kt. zaberaju na brucho..tak budem cvicit doma tie a potom pridam stepper..Dcerka je prvafcka na zakladnej skole..tak casovo mi to nevychadza chodit na aerobik..ja verim ze sa mi podari schudnut..budem spokojna nad mieru so 60 kilmi.-.Dakujem ti...ake su tie cviky podla Jilien?? dik
Ahojte babule @janka7177
@godyna
@bobulaaa
@24marica @keenfan
tak ďalší deň za nami ako sa Vám darilo ??? Ja celkom v pohode, len som sa nedokopala k cvičeniu 😔 ach jaj nakopte ma niekto do tej prdele ja by som ptrebovala mať pri sebe niekoho kto by ma deptal za výzor. Lebo inak sa neviem k tomu donútiť ani moje otrasné fotky nepomáhajú 😅 😅
@manucao ja cvičim konkretne toto ...
ale má viac cvikov.. toto je na spalovanie tukov ale má videá aj na spevnovanie
@superego wauu
Ste úžasné! Idem na to aj ja nech len nezávidím ale aby som sa mohla aj pochváliť- všetkým bojovníčkam gratulujem a dakujem
@idris Ahoj, ja som hneď začala cvičiť, trvalo to 40 minút. Na druhý deň som mala trochu svalovku, hlavne v oblasti bruš.svalov.Včera sme boli celý deň so psami v lese, tak som sa riadne nachodila.Čo sa stravovania týka, tak sa pomaly dostávam do normálu a v chladničke mám opäť zdravšie veci. 😀 Dnes pokračujem v cvičení. Chudnutiu zdar! 😀
@bombulka200 A kedy cvicis..Jasom teaz doma, tak mozem hocikedy pocas dna..ale ak nastupim po marodke do prace, ta to bude skor k veceru..Robim iba denne a domov prichdzam o 16stej..poucim sa s dcerkou..a potom..Ja by som chodila rada behat, ale ja mamtak nachylne mandle ze hned budu zapalene..Vies, mysa snazime aj o babo..uz to budu dva roky co sa snazime..ta sa aj bojim ci nahodou ak by som pocala..svicenim brusakov nemozem potratit
Ahojte žienky, tak aj ja by som sa rada pridala k Vám, našla som tu veľa inšpirácii. Vždy som bola chuda, moja váha 48kg pri 172 cm, od základnej až po prvý pôrod. Aktívne som vždy športovala, volejbal, basketbal .. Po prvom pôrode mi ostalo 5kg, nejako som neriešila, v kratkej dobe ďalšie tehu a domov som prišla ako 59 kg 😖 strašne, kojim ale vôbec to nejde dole. Pomaly som zišla na 53 kg. No ale sadlo na bruchu ostalo 😖 😖 😖 😖 Takže už týžden cvičim, uplne som vynechala sladke, jem polovične porcie, pravidelene 5x denne, po siedmej hodine nejem. Chcela by som sa dostať na 50 kg, čiže dať dole tuk, a nabrať svalovu hmotu, max vaha do 55 kg. Zatiaľ cvičim doma, ale maly trocha podrastie a určite navštivim aj fitko . Ak by som mohla rada pôjdem do sukromnej, aj ked nechcem schudnuť veľa. môžem??
@minnie55
@epsonka45 ahoj, môžem aj ja do súkromky? vďaka 🙂
@idris no ja vcera som prehreskovala, nie vela, ale dneska sa snazim krotit, budem sa hlavne nalievat cajmi a vodou...Dokonca som sa dnes prehovorila na korculko po asi sto rokoch so synom... 😕 tazke ohreblo, ale udrzala som sa na lade 😀 A nehovorim ze to bolo dake brut cvicenie, ale aj som sa spotila tak snad dake kj som spalila 😀
Inak baby ta voda, to je fakt pravda pravduca. Ja to aj na sebe vidim ze ked pijem vela vody menej jem, a opacne. Ved sa vravi ze hlad je len prezleceny smad, nie? No ale nie ze zase nikto nebudete nic jest 😕 😲 Vsak viete ako to myslim...🙂
Drzim nam palce, u mna su vikendy(muz-labuznik doma) vzdy skuskou, tak snad to nepo...
epsonka45 aj ja poprosim pridat do sukronky 🙂 dakujem
@lalinka323 no ja by som chcela ísť na 55 kg a ty ? 🙂
@manucao ja tiez k večeru cvičím .. okolo 16-17stej ... no neviem ved ked náhodou otehotnieš tak prestaneš cvičiť respektíve len nejake lahšie cviky môžeš robiť 🙂
epsonka45: prostím ťa pridaj aj mňa do súkromky
@konkm819 tak ja tiez na tych 53,,ale ak budem cvickat a nabehnu nejake svaliky tak na 55 bujdem spokojna,,ja sa dnes drzim fajne zatial ,,myslim v strave,,cvicit este neviem ci budem,uvidim ,,,ty nieco cvicis? 🙂
@epsonka45 ahoj,,poprosim aj mna pridat ako mozem ,,,dakujem 😵
@keenfan presne tak voda voda voda,,aj pokozka je lepsia 😎
BABY ,,prosim Vás..neviete ci je na MK nejake forum,kde si baby pridavaju napady na zdrave recepty,alebo nejaka dobra odporucana stranka,,,napady receptiky fotky,,na fit papaníčka 😅 hm?
@lalinka323 neboj sa my to zvládneme 🙂 ... ehm no ešte necvičím 🙂 ... zatial sa mi akosi nechce najprv sa musím dostať do dietovania :D potom budem cvičiť možno o mesiac neviem uvidíme kedy sa mi bude chieť :D zatial ešte nie :D ale dnes som sa vážila a už mám 64,5 :D tak hádam to pôjde pekne dole a to len 3 dni dietujem :D :D :D :D

@6katka10
@lulusha
@ajka20 uz ste v sukromke