Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Ahojte babule 🙂 tak ja som začala ... 😀 síce nie od 1.1. ale od 7meho, kým sa podojedala kapustnica zo silvestra a šalatik 😀 No zatiaľ som vynechala sladké a pečivo, to som nahradila macesom. Ráno si dávam dva plátky macesu so šunkou morčacou a Caro s mliekom a troška hnedého cukru, maaalinko. Potom ovocie, na obed som zatiaľ mala mäsko na hubách a zeleninu, druhý deň lososa a zeleninu a dnes tofu a zeleninu, poobede zase ovocičko a na večeru to isté čo na obed. Akurát som si šalát spravila čerstvý, paradajka, biely jogurt s troškou vegety a cesnaku a do toho som pokrajala lososa.
Zatiaľ od 7-meho mi váha ukazuje 1,5kg dole..uvidíme do kedy 😀
@lalinka323 ahoj ako si na tom ? 🙂
ahoj 🙂 no pomaly sa to rozbieha,uz je kilco dole a ty ako?
@konkm819 ahoj emoticon no pomaly sa to rozbieha,uz je kilco dole a ty ako?
@epsonka45 Zdravím možete aj mňa pridať?
@lalinka323 no u mna teraz nič 🙂 ale dneska som začala aj cvičiť tak uvidíme ako to pôjde 🙂
@konkm819 jeej no to je super,,to musi ist,,pohyb a strava je to naj,,tak ja cvicim halabala no ked priatel odide a ked pride tak len ina pohbova cinnost je 😀 a to je vsetko....snazim sa skor v strave no..drzime si palce 😵
@sophia111 krasna zmena, super postava. este aj vlasy mas bledsie, pristane ti to velmi! ako? za aky cas? kolko? 🙂
ja som to včera dodžubala, tak začínam odo dnes a hlavne dúfam že naposledy .... a konečne to niekam dotiahnem, lebo už sa aj zadýcham
@lalinka323 🙂 isto pôjde musí 🙂 ja chcem do mája vážiť 55 kg :D och hádam to tak bude :D bo vtedy ideme s pratelom na svadbu a chcem konečne pekne vyzerať 🙂 🙂
@ďakujem🙂 S bledšími vlasmi sa cítim oveľa lepšie, prirodzenejšie🙂 Trvalo mi to asi pol roka cca..schudla som 16-17 kg (podľa toho aký mám deň🙂 a váhu si držím už takmer dva roky🙂 AKurát ešte také 4 kg by som chcela dať dole, ale akosi mi to nejde, stále zlyhám🙂 A snažím sa pravidelne teraz behať.
@24marica ďakujem🙂 prestala som jesť predovšetkým sladkosti a výrazne som obmedzila jedenie chleba..ak, tak celozrnný-momentálne tie celozrnné plátky balené. Aj cvičiť som sa snažila, aj keď je pravda, že sem tam som z toho vypadla a začínala som odznova..A nejem neskoro večer.. Ale ešte nie som na konci, aj keď manžel sa rozčuluje, že už nemám chudnúť 🙂
@konkm819 oo ale veď to nemáš veľa kíl! no mne už tie posledné kilečká idú veľmi ťažko..nechcem držať diétu,ale stravovať sa relatívne zdravo..tak som vlastne aj schudla, žiadne diéty. Sem tam si dám aj koláčik v cukrárni a pod.,netýram sa, ale celkovo som zmenila jedálniček, čím som schudla. Lenže teraz to už ďalej nejde a neviem, akoby som ho ešte zmenila..:D (tak aby som tým neutrpela.-)))

@juditkak
supeeer 🙂 asi sa stanes mojim vzorom 😉