icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
opica89
16. jan 2014

@silvia0310 neboj nic to urcite das ked som to ja dokazala aspon na tých 82 tak aj ty urcite
@veronicka1901 ach co by som ja dala za 75 keby uz bolo len sa neviem pribrat cvicit vcera som zumbu skusala a dnes ma chrbat boli ako kona :D
@katussska24
@eeffka
@lucymk ale neboj sa pojde uvidis len to treba rozbehnut a pojde to
@zdena7327 no tak 16kg islo dole tak musi byt vidiet 🙂 no ja mam elipticky rotoped doma tak na tom som zacinala ale stale akoze na tom cvicievam a + brusaky, drepy, a natahovacky. behat nemam kedy kedze som sama z dvoma detmi a to ma ani nebavi a ani nemozem koli kolenu.
@kinna
@martinka_martinka
@mamelka a vsetkym Vam dievcata dakujem za kompliment.

veronicka1901
16. jan 2014

@opica89 Lenze ja som bola zvyknuta na 62 kg, meriam 168 cm, takze tie kila na mne vidiet. Brucho hrozne, sunky, nohy velke aj zadok. Do nicoho sa poriadne nezmestim 😒

opica89
16. jan 2014

@veronicka1901 ja som mala 68 pred detmi potom pred porodom 108 potom 82 a potom 114. ja som vysoka je sice pravda 176 cm mam ale na bruchu mam sadlo. a inak to ani mne a ani tebe nepojde iba ak sa nezaprieme a nezacne makat. ak mozes zacni behat tým sa dobre chudne alebo bicykluj zo zaciatku a potom si pridavaj cviky.

veronicka1901
16. jan 2014

@opica89 V nedelu mam narodeniny 😀 a od pondelka zacinam. Do leta chcem mat max tych 68 kg, radsej budem chudnut pomalsie, ako sa vyhladovat a potom pribrat este viac. Veru a sport tiez bude treba zapojit 🙂. Len premyslam, kam ho vtesnam, chodim z prace o siestej vecer, ledva zvladam domacnost 😒.

opica89
16. jan 2014

@veronicka1901 necakaj ze budes chudnut rychlo a to ani nechci na jednej strane si rozhadzes metabolizmus a na druhej sa ti to vrati. diety vobec len zmen stravovanie. a ked nebudes cvicit mozno schudnes ale telo vyzera ochabnute sportom sa to pekne vytvaruje. rano kedy chodis do prace? alebo vecer ak sa ti da aspon 45minut 3x do týždna skus.

veronicka1901
16. jan 2014

@opica89 Rano odovzdavam dcerku pani na opatrovanie o 7.30, chodim na osmu. Lenze ja nemam doma motivaciu cvicit, skor v kolektive. Budem to musiet nejako vymysliet.

opica89
16. jan 2014

@veronicka1901 vidis ja zase naopak ja radsej doma sama kde ma nik nevidi :D tak ber daku kamosku alebo susedu a hor sa. no je to na tebe cvicis za seba nie za nikoho ineho a ani nikto iny za teba bud chces schudnut a nepotrebujes k tomu nikoho alebo .... je to len na tebe

bambi9
16. jan 2014

@opica89 wooow, neda mi nenapisat.. si krasna baba a vobec sa mi nezda ze mas 80kg... ja mam teraz 63 a nevyzeram teda lepsie.. 😅
nemas foto celej postavy aktual? 😉

monyz
16. jan 2014

@opica89 no čo Ti budem písať omáčečky, si nádherná žena a schudnutie Ti len a len prospelo a presne ako píšeš vo svojich komentoch, pokiaľ to žena sama nechce, výhovorky tipu, "ja sama neviem cvičiť, ja to nezvládnem a nemám čas" (nechcem sa nikoho dotknúť), proste ostanú vždy len výhovorkami. Ty si super názorná ukážka, že aj ťažká žena (bez urážky), ak chce, urobí so seba príťažlivú osobu. Všetko je to len o sebazapretí a aj nejakej tej sebakritike, pretože ak mne samej na sebe nezáleží, tak potom nemôžem čakať, že zmena nastane sama od seba a len tak jednoducho. Veľa žien to dokázalo, tak prečo nie "JA", treba sa zmotivovať, treba si tu čítať a prezerať fotky žien, ktoré to ozaj dokázali a ono Vás to nakopne jedna radosť 🙂 Každej držím palec a @opica89 Tebe ozaj veľkáááá poklona za to, čo si dokázala. 🙂

luccyx
16. jan 2014

@opica89 Si kočka,krásne vlasy...)

lauranka
16. jan 2014

@opica89 supeeer!!! 🙂 🙂 🙂

gabikula
16. jan 2014

to je nanič, pozerám tu na MK inšpirácie pre moje chudnutie a rozmýšľam, že to už naozaj potrebujem. Tak plánujem kedy a ako začať a pritom som zožrala celé balenie kinder čokoládok, čo malý dostal od babky a mal ich schované v skrinke. Je to nanič.

lulusha
16. jan 2014

@gabikula to nic, len pekne planuj, ja som tiez planovala, ze "od pondelka" a v nedelu som si este pekne na rozlucku spravila hody a odvtedy sa drzim... uz dva tyzdne 🙂 neboj sa, to pojde, len treba zacat

martinka_martinka
16. jan 2014

@opica89 akože možno to vyznie čudne ale nemôžem sa vynadívať... keby som ťa stretla niekde na ulici asi by som pozerala s otvorenými ustami 🙂 krasna žienka naozaj 🙂 inšpiracia pre mňa velika 🙂 možno si to tu už pisala ale za aku dobu a ako velmi si makala na sebe ??? nečitala som tu všetky prispevky ...

kaja58
16. jan 2014

Ahojte 🙂 tento týždeň som aj ja začala chudnúť hold moja váha po sviatkoch prekročila hranicu 81 kg ☹ a určite to chcem dať dole. dnes som dosť brázdila po internete aké tabletky si kupim aby mi dopomohli ale vidím že vám to pomohlo aj bez tabletiek čo je super 🙂 idem s chudnutím s vami do toho 🙂 nech mám motiváciu dokázať to 🙂 spolu to dokážeme však? 🙂

opica89
17. jan 2014

@bambi9 no to je foto od vianoc a momentalne namam taku. a dakujem krasne
@monyz tak tak je to na kazdej zene ci chce alebo nechce same to nepojde samozrejme aj vynimky su 🙂 co chudnu same od seba a nam neostava nic ine len sportovat ale clovek si zvykne a uz to potom aj chyba. a ked nie sport tak aspon prechadzky vsetko sa da len treba chciet. dakujem krasne 🙂 obdiv patri kazdej jednej z nas co sa do toho pustili a dotiahli alebo dotiahnu to do konca🙂
@luccyx dakujem
@lauranka dakujem
@martinka_martinka dakujem, no zacala som v januari od vtedy priebehu 4mesiacov islo dolu 15kg a potom od leta dalsich 5. a ako velmi? no snazila som sa cvicit vzdy ked sa mi dalo zozaciatku kazdy den potom uz len kazdy druhy den a vikend volno. nazaciatku rotoped a potom som pridavala brusaky, drepy cinky a take natahovacky

victory1
17. jan 2014

@opica89 teda vsetky komplimenty su uz vycerpane...klobuk dolu, zvladla si to uplne genialne...a naozaj mas krasne vlasy...a strasne zlate babatko /aj ked, to je zas zasluhou obidvoch rodicov, nie len tvoja... 😉 /

luccyx
17. jan 2014

Prve dve fotky 76kg,posledná 65kg.....cize rozdiel -11kg....ale stále idem dalej,a toho brucha sa nie a nie zbavit....hadam to aj na mne vidno už....

monika837
17. jan 2014

@luccyx jasne ze to vidno 😉 vyzeras super 🙂

luccyx
17. jan 2014

@monika837 dakujem krásne...

rebeka7501
17. jan 2014

@opica89 super zmena !!!!!!! Úžasné ! 🙂 ! 🙂 ! Je z teba iný človek. Ak ťa známi poznávajú ?
A ešte otázočka : ako si vysoká ?
Držím palce a prajem ďalšie úspechy !!!!!!

monika837
17. jan 2014

@luccyx NZ 😵 a tvoj receptik pre tento uspech? Dakujem 😉

luccyx
17. jan 2014

@monika837 Zdrava strava,cvicenie klasika denne 15 minut,dviham nohy,skacem,tocim sa,cinky,ak ma niekto sleduje cez okno si pomysli svoje...):DD....9kg som dala dole za 7 tyzdnov,cez vianoce som jedla vsetko aj kolace kazdy den...pribrala som len kilo az som sa cudovala,teraz mam dole dalsie 3kg,uz sa tak neobmedzujem a ide to dole aj same az sa cudujem,denne 3l vody.....

monika837
17. jan 2014

klobuk dole, krasne ti to islo dole 🙂 😀 Dakujem a nech ti to takto ide az k tvojmu vytuzenemu cielu 😵

monyz
17. jan 2014

kočky ak ste aj na FB, šuchnite sa do uzavretej skupiny Chudneme s Jullien Michaels, aj tam mozete motivovat ine zeny svojimi super fotkami...kazdy obcas potrebuje postrcit, tak si pomozme 🙂 https://www.facebook.com/groups/383267455143342...

sobicatko6
17. jan 2014

@monyz ahoj aj ja som od vcera zacala 🙂 pridala som sa aj na fb 🙂

monyz
17. jan 2014

@sobicatko6 super, tak to drzim palec 🙂 ak mas nejake otazocky len sa pytaj, bud tu, alebo na FB, preto som to uzavrela, aby sme tam boli len MY, tie ktore so sebou chceme nieco robit 🙂

niika21
17. jan 2014

Pripojim sa aj ja k vam, mozno niektoru inspirujem 🙂 na prvej foto som bola na konci tehotenstva vaha 89kg moja povodna vaha bola 64kg, ked mi zistili, ze som tehotna a 10 mesiacov po porode foto c.2 to bolo v lete vaha 63kg 🙂 po porode mi zislo prirodzene z vahy asi tak 8kg a zvysok som si odmakala na stepperi a upravou stravy 🙂 kedze som kojila iba 2 mesiace,tak potom som sa pustila do chudnutia, cize 8 mesiacov -18kg....momentalny stav je 62 kil ale este chcem schudnut nejakych 7 kil a budem spokojna 🙂

vitacalcin
17. jan 2014

@luccyx super zmena

vitacalcin
17. jan 2014

@niika21 super zmena