Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@milagrosss20 ja som cvicila kazdy den, doobeda, a vecer🙂 a to, zacala som 30days shred, potom ripped, 6w6p, medi tym cindy, hocico, a ano kazdy den, ajked som nevladala, ale takych dni bolo malo, pohanalo ma to dopredu. a teraz cvicim uz len vecer hodinu ale stale jll. 🙂
ahojte baby chcem sa pripojit do diskusie, ja som po porode mesiac ale ostalo mi par kil navyse ...rada by som ich zhodila do polovice marca mam pred sebou dolezite obdobie ....mozte mi dat typ ako nato? Dakujem za rady 😉
@jarushka_12 no presne ako ja, problémom sú sladkosti! Aj ja mam cca 15kil navyše od druhého pôrodu a vôbec mi to dojčenim nejde dole!!! Co keby si mi napisala do IP?! Mohli by sme sa podporovať!
@savanah111 ja som vcera odcvicila len jila 3 den 1.level...a uz vecer som nevladala kixbox strasne ma lytka bolia...inak kazdy den cvicim ten 30 day....a aj box od jilian sa snazim...tak to veru si dobre makala..a tie dalsie cviky su tiez leveli ci ako??? A zabzudlasom kolko si dala dole a za aky cas???a strava bola ina??
@milagrosss20 ostatne su tiez levely, alebo sa to cvici na tyzdne, ja som cvicila uz skoro vsetko, tento tyzden koncim body revolution, ten je super, strava bola upravena zo zaciatku radikalne, ranajky fitnes musli s mliekom, obed normal ale malo, ako destska porcia, vecer uz len bielkoviny, a ja po 17nejem, vzdy som najviac pribrala z vecerneho jedenia, tak preto, inak by sa malo jest aj vecer, ale ja som neni hladna, vela vody, a proste si ist za tym, mne kazdy vzdy hovoril, ze ja nikdy neschudnem, a ku dnesnemu dnu je to 26kg🙂 drzim palce, nevzdavaj to, makaj a vysledok sa dostavi, s jill urcite🙂
@superego ahoj a mozem vediet ako sa ti to podarilo? ja som mala pred tehu 68 a teraz mam 79 ☹ som 3 tyzdne po porode ale mam pocit, ze toho brucha sa nikdy nezbavim
dakujem za typ
@biancaadamko ahoj, to si kratko po porode 🙂 mas cas na vsetko 🙂 a mne to islo len cvicenim a upravou stravy.. inak to asi nepojde.. ak nie si po cisarskom mozes zacat uzz trosku na brucho cvicit 🙂 drzim palce mas minimum na sebe po porode do 2 mesiacov si na svojej vahe
@superego waw vyzeráš úžastne!!!Ja mám 69kg a chcem schudnúť aspoň na 60kg,dúfam,že sa mi to podarí,cvičím Jill Michaels 30DS už 2level 🙂
@savanah111 za koľko si dala dole tých 26 kg
@hasleerka za 8mesiacov🙂
@savanah111 nezdavam to vobec,,,aj napriek bolestiam 😀 ja jem kazde tri hodiny..cize aj vecer o 20 jem jogurt biely...a tiez som zmenila stravovanie... 🙂 a za aky cas?
@milagrosss20 za 8mesiacov som dala dole tych 26kg🙂 este 10 a bude to eno nuno😀
@superego dakujem za povzbudenie 🙂 zajtra si beriem steper od sestri a idem na to 🙂 a od pondelka sa idem vzdat peciva, teda dufam, ze to zvladnem
strasne som sa rozjedla a som stale hladna, ani ked som bola tehu som tolko nejedla ako teraz
@savanah111 gratulujem za krasny vysledok a obdivujem 😉 ked cvicis tu jill dobre sa snou spevnuje a tvaruje? A prosim po akom case si videla 1.vysledky;-)
@kikavicek dakujem, no ja som cvicenie vzdy neznasala, nebavilo ma to.. ale kedze som sa rozhodla, ze chcem schudnut, a bez cvicenia zo mna bude len huspenina, dala som sa na cvicenie, a ako som uz pisala jill je vysoko navykova, je perfektna, a co je najlepsie, ze vysledky aspon u mna boli vidiet uz prva dva-tri tyzdne cvicenia, krasne to formuje postavu, cvicenia su zamerane na cele telo, a plus je tak aj kario, co je super pri spalovan tukov, takze jill odporucam, a som stastna, ze som sa k nej dostala, jasne, su aj dni ked sa mi nechce, ale prave o tom je ta vytrvalost, ist aj ked padas na hubu, a vysledky sa dostavia🙂
@22lucinka22 😵 😵 😵 paráda 😵 😵 😵 vyzeráš super 😉
@22lucinka22 výborne si krásna ,len tak dalej mladučká má byť štíhlučka 😀 a to každý deň si cvičila? a mixivala si cvičenia či ako? strava upravená?
@22lucinka22 vyzeráš naozaj krásne! 70 kg by som ti netipla, ale menej. Nech ti to dobre ide aj naďalej, naozaj si veľká kočka a vyzeráš šťastne 🙂
@22lucinka22 Určite sa to postupne upraví. Ono je normálne, že chudnutie sa na nejakom bode zastaví. Potom sa to zase rozbehne. Ale už teraz vyzeráš veľmi pekne a sexi, možeš byť na seba hrdá.
@nae dufam ze v lete to pojde dolu. muz mi hovori ze chudnut nemusim ale mne sa to stale nepaci neviem si pomoct
@22lucinka22 - jej , aká si ty ty krásavica 🙂 gratulujem ti
@kamilkak dakujeeeeeeeeeem
@22lucinka22 gratulujem pozitivna zmena kocka 🙂, mozem sa opytat co cvicis, ako casovo , a co papkas?
dakujem 🙂
možete aj mna dat do tej sukromky prosim???
wauu super zmena 🙂
@takyna dakujem. Cvicim 45 minut na rotane a 25 minut na king gym pro ale teraz sa snazim cviky vymienat po urcitom case lebo telo si na cvicenie zvykne. Ranajkujem obedujem a poobede len ovocie a zeleninu
@superego Vdaka Vam som aj ja schudla uz 5kg....velmi ste ma motivovala, prestala som papat po piatej a kilecka idu dolu 🙂 🙂 len fotku som si neurobila

@savanah111 ahoj prosim ta co si cvicila od jilian???a to kazdddyyyyy den??aj ked si nevladala?