icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
sandrikacsg
30. jan 2013

@radacak 171 cm, 56 kg 😉 dole zislo 26kg

lucka1987
30. jan 2013

@sandrikacsg 😀 😀 ma ches vyprovokovat co ? ja nemam ani zdaleka taku postavu ako si dala tu v psilnovni.. kurnik aj ja by sm si sla niekam zacvicit, ale teraz byvam na dzedzine a do mesta daleko.... a moj drobec mi je ako privesok..

sandrikacsg
30. jan 2013

@sakura77 dakujem 😉

sandrikacsg
30. jan 2013

@lucka1987 tak tak 😀 😀 cista provokacia 😉 vies je to take klise, ale na to aby si dobre vyzerala naozaj netreba fitko a neviem ake podmienky..poznam chlapov, co zacinali cvicit na parkoviskach, drepovali na svedske bedne, ciste provizorium, ale da sa aj tak 😉 😀 to je dokaz toho, ze ked sa chce, tak sa da 🙂 ak mas odhodlanie, tak vies pekne zacvicit aj doma 😉

lucka1987
30. jan 2013

na tejt fotke minuly rok v maji som mala 53 .. a aj tak som nebola spokojna. mala som dost tuku na brusku najma.. take kilo dve by som si vedela predstavit dolu z tuku, a dalsia vec.. nemala sm vela svalstva.. takze ani brusko nebolo vyrysovane . ale zas ani neprevysalo.. no tento rok v maji chcem mat lepsie vysledky a trvalejsie. vtedy sm sa spoliehala na 90 dnovku a malo som cvicila

wikinap
30. jan 2013

kocky mozem ku vam aj ja zacinam uz som dala 5 dole tak typ poprosim baby fakt klobuk dole ako sa vam to podarilo

wikinap
30. jan 2013

@lucka1987 luci ahoj ved vypadas super

lucka1987
30. jan 2013

@sandrikacsg mam odhodlanie doma 2 a 3 kilove cinky rotanu a steper. k tomu nejake stiahnute veci od tej July ( jillian michaels ) a v PC osobny priecinok s obsahom mjich fotiek v spodnom pradle na provnanie . a na motivacie obrazky vysportovanych zenskych tiel.. 😀 😀 😀 chladnicku mam taku ze ma namiesto dveri akoby take tmave zrkadlo ( taky super efekt, ze skor ako ides do chladnicky, tak sa v nej zbadas a rozmyslis si to ) a dalsia super motivacie je to, ze s mm v tom ideme spolocne.. jemu som zatial len stravu upravila. od septembra do decembra dal dolu 4,5 kila a teraz za januarvy detox dal 4,5 kila dalsieho dolu. a chce zacat vo volnm case troksu sprtovat, kedze beha na kamione, toho pohybu moc nema 😉 takze doma sa nam nepovaluju zbytocne maskrty a varim pre dvoch rovnako 😉

lucka1987
30. jan 2013

@wikinap jej ahoj.. no ale toto bolo minuly rok v maji.. po silvestri som mala 1,1 2013 az 59,3 kila. teraz mam zas 56.. a ani sa tak nesustredim na vahu ako na ten hnusny tuk, ten chcem fuc. takze si vsimam skor cm 😉 lebo kedze cvicim viac ako predtym a aj svaly zrejme pribudnu tak tie su tazsie ako tuk a moze sa zdat na vahe ze nechudne ale vizualne to bude dobre.. teda dufam aspon

sandrikacsg
30. jan 2013

@lucka1987 to je super, ze sa aj tvoj drahy nechal na toto nahovorit 😉 vela chlapov by ta poslalo kade lahsie 😅 😀 ale dobre si spravila, lebo on ma tiez brusko 😅 a spolocne sa vam to lepsie taha 😉 s tou chladnickou si ma pobavila 😀 😀 ja som sa tiez na zaciatku odfotila v plavkach a buduci tyzdne mam dalsie meranie a fotenie na porovnanie..aj ked podla mna velky rozdiel nevidiet 😠 alebo som uz velmi prisna na seba, neviem 😅 😀

wikinap
30. jan 2013

@superego juj daj niake dobre rady super

wikinap
30. jan 2013

takze zacinam vaha 71,ciel 60.............kto dnes zacne

radacak
30. jan 2013

@lucka1987 dakujem krásne idem si to popozerať🙂

radacak
30. jan 2013

@wikinap ja sa rada pridám🙂

lucka1987
30. jan 2013

@sandrikacsg no ono to bolo tak, ze sme na to prisli obaja.. mm prisiel s napadm detoxu v january, lebo jeho kolega sa zacal stravovat pdla macingovej a dal dolu uz 14 kil. a tak sa aj mat na to nahvoril, ze ked to zvadne jeh kolega, da to aj on.. . ked sme sa brali 3 a pol roka dozadu mal 83 a vtedy si hovoril, ze musi tak5 kil dat dolu a zacat cvicit, ale akosi to slo hore az v auguste minuyl rok ze 94 .. takze sme to museli stopnut... ale je strasne dokladny.. viac nez ja.. 😀 sak ho stale chvalim, ze som nanho hrda, ze dal uz 9 kil dolu.. 😉 ked bude jar a svokra mi maleho pstrazi, taks a tesim, ked si zabeham ak kedysi davno.. och 😵

sandrikacsg
30. jan 2013

@lucka1987 inak fakt je to pravda, ze chlapi ked sa zatnu, tak dokazu dobre potiahnut 🙂 moj drahy je v tomto akoze fakt extrem 😅 ale tak aspon dobre vyzera, aj ked samozrejme on spokojny nie je 😠 horsi jak zenska v tomto 😅 😀 😀

lucka1987
30. jan 2013

@sandrikacsg no ale vazne mame taku chladnicku. baumatic je to 😀 mne sa pacila, lebo mame maly bytik a zvacsuje priestor 😀
a co sa tyka prisnoty.. treba byt prisny na seba inak t nejde, dispicplina musi byt a my vzdy na sebe budeme vidiet nedostatky a tak to ma byt.. ako nehambim sa za svoje telo a lubim ho.. inak by to neslo.. ale nikdy by zena nemala byt spokojna stym ako vyzera.. teda nie na 100 %.. vzdy aspon 1% nejakej pochybnosti by tam byt malo, aby stale na sebe pracovala.. lebo ked uz aj dosiahneme vahu a budeme rysovat tvary, vzdy sa nejme nejaka blbovina, ktora nam bude vadit.. predtym to bolo 20 kil navyse, ptom uz len 3, potom podkozny tuk, potm rysovanie svalstva.. a potom uz len " drobnosti" , ktore nikto nevidi lenmy .. alebo si ich len vymyslame 😀 😀

lucka1987
30. jan 2013

@sandrikacsg 😀 😀 moj spokojny nebol, ale chybalo mu nastartovanie a ked aj tak zas to, ze on v noci jadzi a je a cez den vacsinou spi a ked dojde po 5 dnoch dmov , doma to ma zas obratene.. ked som s nm par krat sla na jazdy do Fr a tak na dlhsie, fakt je to zataz pre cloveka... takeot obratene zit a ptm pride domov a zas sa mu to otoci... 😒 a pritom ani neje nejake mnozstva.. len jedol nespravne potraviny.. a pivooooooo 😠 😠 😠 ktore uz mesuac nepil, co je strasny zazrak 😀 tak dh bez piva este v zivote ani nebol.. 😀 😀

sandrikacsg
30. jan 2013

@lucka1987 chyby a chybicky 😀 😀 tak podla mna zena ktora je spokojna na 100percent ani neexistuje a ak nahodou existuje tak ju nechcem v zivote stretnut, lebo musi byt aj patricne na svoji dokonalych 100precent namyslena 😅 😀 😀
Inak ja som uz z fotiek tipovala tvojho muza na pivkara 😅 😀 ale super, ze sa tak drzi 😉 a fakt obdivujem, ze to zvladate, aj ty s malym sama ked jazdi 😒

mircova
30. jan 2013

Super téma, všetky čo ste dali fotky, aj tie čo ste začali chudnúť ste ma inšpirovali a pridávam sa k vám 🙂 🙂 🙂

radacak
30. jan 2013

@lucka1987 Ahoj je to super..aj sme si zacvicily s malou uz no zvládla som len 17 minut a mala som dost zajtra bude svalovica ako kôň...toto sa cvicí tato prvá 10 dni??kazdy den?ty cvicís ako často,,,?

kamilkak
30. jan 2013

@kingstonka
Z celého srdca GRATULUJEM 🙂

radacak
30. jan 2013

@lucka1987 súhlasím s tymto názorom

lucka1987
30. jan 2013

@sandrikacsg 😀 😀 noo. veru.. to sa len tazko neda odhadnut pivak.. to vidiet na prvy pohdal.a le som rada, ze uz mesiac ani pivka sa nedotkol, co je prenho isto tazke, ale ani nic neposmenul. mozno ak si aj za mojim chrbt dal, tak mi to nevadi, lebo vidim vysledky a doma aj zacina cvicit.. ale ved kazdy by mal vediet, ze to robi v prvom rade pre svoje zdravie.. fakt je ine ked ma niekto 20 kil + a ked je niekto vo forme...a teraz to aj mm uz pocituje lebo uz zabudol, ake to bolo, ked nebyvaval chry, jazdil na bycikly denne 100 km, mal tehlicky na brusku ( ano aj to mal kedysi davno.. neuveritelne 😀 ) verim tomu, ze teraz na jar ked sa pohneme so stavbu a nepdlahne provokaciam udeneho bocku na kazdy den, tak takto o rok budem pisat, ze uz sa aj tehlicky zacinaju fotmovat 😀 😀

mojka2310
30. jan 2013

čaute kočky, no fotky zatiaľ nemám, ale tiež som pribrala po 2 detoch cca 15 kg mi ostalo, teraz mám 75 kg a postavu hruška, takže som taká poriadna bacuľka, tiež chcem schudnúť, len sa akosi neviem k tomu dostať, začnem 2, 3 dni a potom prestanem a už sa zasa neviem rozbehnúť, ale ked sa tak na vás pozerám a čítam, tak dostávam odvahu sa do toho pustiť, prosím, kto má este nejaké fotky pripojte, je to super vidieť, že sa to dá, obdivujem vás všetky 😉

sandrikacsg
30. jan 2013

@lucka1987 😀 😀 je to urcite ine, clovek sa hned lepsie citi a je len dobre, ze sa na to odhodlal, lebo chlapi v takomto rozpolozeni (myslim pekna zena doma, krasny syncek, zenaty, zaobstarany a este k tomu kamionista 😅 ) uz zvyknu mat na salame 😠 ale ste mladi ludia, tak je pochopitelne, ze nechcete chatrat a mat 100kil 😉 a na stavbe veru pozor, lebo tam ho velmi lahko moze zlakat vidina vychladeneho pivka a bocik k tomu 😀 😀 zo zamienkou, ved vypotim na slnku 😅 😀 😀

lucka1987
30. jan 2013

@radacak ano toto ten level 1 sa cvici kazdy den.. 10 dni. po 10 dnoch ides na level 2, ktory je narocnejsi, teda mal by byt, este som ho nevidela, a ptom zas po dalsich 10 dnoch, level 3. ja si dam to levelove cvicenie doobeda a poobede idem na to ciste cardio. teraz cvicim len od januara tak intenzivnejsie..ae kedysi pred tehu som cvicievala aj behavala kazdy den cez vik som sla do posilky .. och to boli casy 😀

miriamapeter
30. jan 2013

@sandrikacsg vyzeráš best! ale mne si sa páčila aj taká plnšia 😉 Máš nejakého trénera, ktorý ti robí cvičenia aj jedálniček?

sandrikacsg
30. jan 2013

@miriamapeter dakujem 🙂 mam trenera, ktory mi urobil jedalnicek a zaroven mi zostavil treningovy plan..ale nie je z Ba, cvicit bol somnou len raz 😉

kukuc2
30. jan 2013

@sandrikacsg si moj idol ako 14rocne dievcatko