Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@misena741 To som rada 🙂 . Práveže som porovnávala tvoje kolená 😀 na oboch fotkách a vyzerajú skvelo - žiadna ovisnutá koža. Je mi jasné, že už nemáš 16 😀 a gravitácia a roky robia svoje. Ale niekto, keď schudne taký veľký objem tuku, tak na ňom tá koža strašne plantá 😨 a aj v tvári pôsobí oveľa staršie/strhanejšie. U teba to tak nie je, tak blahoželám 😉 . Nepostrehla som, kde si schovala tú nadbytočnú kožu 😀 , ale na nohách a tvári ju jednoznačne nemáš.
@denkaajejdeti dakujem.az tera som si to vsimla. 🙂
@denkaajejdeti mam trocha na rukach , bruchu a stehnach. dufam, ze to dam cvicenim. ale beriem aj to že naema 16, aj ked by som mala rada 😀 😀 😀
@jana7 na zaciatku som obmedzila vecere, sladkosti. to bolo ok, lebo som si davala normalne obedy, aj rezen, ci mc donalds.potom som si dala atkinsovu aj to bolo ok, stale som jedla maso, syry, vajcia. hladna som nebola. teraz som na 90 DD, to bolo strasne. stale som bola hladna.Dnes taham 5 mesiac 90 dnovej , zrovna mam vodny den. 😝
@jana7 praveze fotky nemam. mam len z leta, ked som zacala drzat dietu a teraz tuto, co fotil vcera syn. nic medzi tym. Najhorsie je na tom, že ani som sa pred dietou dobre neodvažila, a vobec som sa nemerala. tak neviem kolko cm islo dolu, aj tu vahu viem len tak orientacne, mozno to bolo aj viac.
Neboj sa zvladne to každy, kto chce. Mne neveril nikto, zaciatky strasne, žiadne povzbudenie, to som ani nechodila an tieto fora. Bola som v tom uplne sama. 🙂
dakujem všetkým 🙂
@diwa ahoj chcem sa ta spytat na tvoje brusko, mas ho uplne perfektne! citam ze si mala aj diastazu, ja ju mam tiez tak na 2 prsty. rodila som cisarskym, ty si mala normalny porod ci cisarsky? a kolko po porode si zacala cvicit na brusko? ja stale vyzeram ako tehotna, niekde sa pise ze bezne cviky na brusko nemam cvicit, tak vlastne neviem, co mozem a co nie.. no skratka rada by som sa dala do poriadku 🙂 vies poradit? vdaka!
@kukucka15 ja ranajkujem len ovocie, oriesky, duzs. ale len nieco z tohto, napr. 1 banan, 8 mandli. to su moje ranajky, na obed si dam pecene kur. stehienko a kopec zeleniny. na veceru 10 dkg sunky. nic viac. pri takejto strave urcite schudnes, nestaci len obmedzit vecere. teda ak by si mala 100kg islo by to lahko, ale ak chces schudnut par kg , je to fuska. ja som schudla 42 kg, ale tiez i to uz ide pomaly. chyba mi posl. 6 kg. cvicim obcas cinky, brucho, skacem na trampoline, rotoped. 😉
@monicatko20 ahoj,mozes mi napisat tvojej jedalny listok ak by ti to nerobilo problem,dkujem

@misena741 trapila si sa na začiatku? Prvé kila išli rýchlo, však?