Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@brezulllka Oooooooooooooooooooooooch odpadnem! krasne vysledky..Ja chcem tak podobne 🙂
Nenirmalne ako som zlenivela odkedy som na materskej..kedysi som behala 3krat do rtzdna a vbicila kazdy den aj dva krat..teraz?nic...max co makam na zahrade a tak..nuz ale ja tak.ni a ni kila dole..podatilo sa mi 2kg za dva tt dat dole..ale normal som ostala deptana ked so sa zbadala v obchode v sukni ktorubsom si aj tak kupika..prwco sa to mne vsetko uklada do blbych stehien a bokoh..ani prdel nemam optoti tym sirokym boko.!???no na nercy som stro..brucho mam ze v pohodke aj ruky..musim zacat cvicit na nohy a tak bo hamba..mojmu sa pacim sice aj kypra..nuz ale ked sme sa dali dokopy som mala cca 50kg aj s topankami,teraz mam 75kg...rada bi som sla aspon na cca 65kg..ale neviem si odopriet paoanicu a najme ked sbokra vari tak duplom..asi ki pomkze ked pojdem do prace..pomooooc
@brezulllka vau na tej fotke by som ti tipla max 50 kg
@olivka84 dakujem🙂 som.dost vysoka mam 176 cm takze preto...ale este je z coho zhadzovat 🙂
@lucianakoniku POZOR!!!! prešla som na stránku veseleboruvky a môj antivirový program ma okamžite odpojil pre infiltráciu TROJSKEHO VIRUSU!!!
ahojte babule 🙂 idem k vám po radu. Zhruba 5 rokov späť som vážila 115kg, za rok sa mi podarilo schudnúť na 75kg, túto váhu som si držala skoro 2 roky . Lenže minulí rok som otehotnela, po pôrode som vážila 95 kg a dnes 120 kg ☹ ☹ ☹ mám z toho depresie a hlavu v smútku. Neviem sa dáko naštartovať a hlavne neviem ako na to 😒 tak ak by ste mi mohli dáko poradiť bola by som veľmi vďačná 🙂 ...
@anjarondo :( :( :( tak to ma fakt mrzi...nemala som v ziadnom pripade v umysle davat sem odkazy na potencialne nebezpecne stranky, pretoze na boruvkach sa mi doteraz nic podobne nestalo. Aj teraz som na nich bola a moj Avast sa tvari ze je vsetko v poriadku. Nuz, v kazdom pripade bez antiviroveho programu radsej na net ani nechodit.
@superego jeej prave som narazila na tuto temu, sice je skoro rok stara ale predsa.. neskutocne sa ti podarilo schudnut.. porad prosim.. co si jedla aspon jedalnicek napis, ja som pribrtala na 78 kil a vysku mam 170, mala som po porode 69 ale zial som sa nejako rozjedla a uz to nejde dole.. napis prosim dik dik.. jedalnicek a co take si mozem dovolit jest..
takže túto vašu diskusiu už nejaký ten čas sledujem a rozhodla som sa pridať aj ja svoju zatiaľ nie veľkú a príliš viditeľnú zmenu. Rozdiel je zatiaľ 22kg čo je v konečnom dôsledku dosť ale kedže som nízka veľmi to vidieť nie je.A dúfam že o nejaký ten mesiac budem môcť pridať ďalšiu fotku na ktorej bude zas o nejakých tých 20 menej 😀 držte sa 🙂
baby nema niekto doma DVD body revolution ???? rada kupim
ahojte klobúk dole nad Vami, ja taktiež bojujem s váhou celý život, najkrajšie obdobie bolo tehotenstvo jasné že aj kôli bábätku, ale hlavne som s mohla normálne najeť, kedykoľvek. POdarilo sa mi schudnúť ani neviem ako problémy a tak. a pri výške 169cm mám teraz 77,4kg, chcela by som do leta aspon tých 71-72kg, no keby bolo menej, tak by som bola ako blcha šťastná. Ranajkujem chlieb alebo polku rožka s maslom, resp. syrokrém, salámu a nejakú zeleninu - v behu, lebo ráno nestíham, potom medzi 9,30-10,00 zvyknem zjesť jablko a joguret, o 12,30-12,50 mám obed - najprv kávu a potom podla toho čo je medzi 15,30-16,00 ked prídem domov si dám kávu a tu je môj najväčší problém, lebo neviem čo mám jesť a väčšinou sa už potom neudržím môžete mi poradiť? pomôžte mi dakujem
@brezulllka super!!!
aHOJTE.Mačingovú som držala pred Viankami,je super,ale po nich som sa k nej chcela vrátiť,no akosi "si môj žalúdok" povedal-uf,cviklu už nieeeeee a poblinkala som sa z nej.Po 2.dnoch som to vzdala.Škoda,lebo mi to vyhovovalo oveľa,oveľa viac ako Dukanova....teraz mam rešpekt pred týmto kvantom cvikly vo forme šalatu s mrkvou a hraškom...začala som pod dohľadom cvičiť....a bola by som blbá,keby som neprihliadala aj na stravu.Veľa rýb,minimum sacharidov /cestoviny,zemiaky,ryža/,chlieb už 3mes.len ražný "vlhký ho volam" z Kaufu.
@hocy79 dakujem.. 🙂 asi mam dobry metabolizmus v prvom rade, ale tak obmedzila som pecivo, max celozrnne ale to malo, sladke len do 10.00 a kazde rano po prebudeni prve, co spravim supnem do seba pohar vody.. 🙂 a ked si davam prilohy, tak fakt len malinko.. 🙂 to je cele, a samozrejme trocha pohybu... 🙂
@emma_932 dakujem za kompliment.. 🙂 😉 take potesi... 🙂
Ahojte, ja som sa po Vianociach rozhodla pre velku zmenu v mojom zivote, rozhodla som sa pre Paleo zivotny styl. Dnes mozem povedat, ze to bolo jedno z najlepsich mojich zivotnych rozhoduti! Nikdy som nedrzala ziadne diety, mam 36 rokov, viac-menej som bola sama so sebou spokojna, v druhej polovici roku 2013 som vsak mala velke depresie, absolutnu frustraciu zo zivota, dovod som nenasla, a bolo to cim dalej tym horsie - unava, prerusovany spanok, nezvladnutelny stres a celkovo demotivacia, rano vstat a mat usmev na tvari by bol zazrak.
Nasla som tuto temu, kde davate foto, tak pridam moju kolaz fotografii, ktora vznikla z obrazkov nafotenych v rozmedzi 4 mesiace. Mozem napisat aj cislami, ci kg alebo cm, pre mna je vsak najdolezitejsie, ze sa uplne zmenil moj postoj k zivotu, moja nalada a nadsenie tesit sa z cohokolvek. Mam obrovske mnozstvo energie, v praci moj vykon a kreativita nema hranice, spim ako male dieta, rano vstavam bez budika a pod. A nakoniec k tym cislam, moja startovacia vaha bola 74 kg, momentalne vazim 58 kg, mam zaevidovane aj ubytky v centimetroch - pas 10 cm, boky 25 cm, stehna 8 cm, samozrejme ubrala som aj na hrudniku, co mi teda nevadi, teraz mam o cislo mensiu podprsenku, celkovo si teraz mozem kupit oblecenie o dve konfekcne velkosti mensie 😉 To vsetko v priebehu 4 mesiacov. Takze tolko z mojho pera pre tuto chvilu 🙂
@katia77 ahoj, wuaw..Vyzeras skvele!!Mozes mi povedat nieco blizsie o tom Paleo zivnotnom style?Prekonala si obdobie do ktoreho sa asi rutim teraz ja..samy stres, nervy, nespavost..vysledkom su kila navyse :( Skusam teraz magnezium, bajocko mi to pomaha ale zas mam z neho nocne mory!!!!! :( Takze jedno lepsie ako druhe 😀 😀 😀
@monicatko20 mam pocit ze to je krabickova dieta ale neviem presne
Ahoj, dakujem za mile slova! Tak ide najma o zmenu jedalnicku, ale taktiez o vyuzivanie prirodzenej pohybovej aktivity. Zo zaciatku som takmer vobec necvicila, uplne som si vystacila s chodzou peso. Kedze do prace a z prace cestujem busom, nastupujem o dve zastavky dalej a tu vzdialenost prejdem peso, normalnym tempom, denne to je cca 4 km. Neskor som si asi kazdy druhy den dala 20 drepov, co je idealny cvik, ktory zamestna dostatocnu cast tela na to, aby efektivne spalovalo. V sucasnosti uz cvicim viac z dovodu spevnenia tela, ale nie je to nic umorne, bezne cviky na nohy, zadok, brucho, v klude doma na koberci.
Co sa tyka zmeny jedalnicku. Vyradila som vsetky obilniny a produkty z nich, rovnako strukoviny, cukor a akekolvek priemyselne vyrabane potraviny. Uplne som vsak nevyradila mliecne vyrobky, zostala som verna syrom s co najvyssim obsahom tuku ako je napr. emental, rovnako je v mojom jedalnom listku mascarpone a sladka smotana aspon 33%. Jem asi trikrat tolko ako v case predtym. Zaklad mojho jedalnicka je maso a velmi vela zeleniny najma listovej ako spenat, vsetky salaty, stopkovy zeler ale tiez cukina, tekvica, sem-tam rajcina a pod. dalej vajicka na akykolvek sposob, z ovocia hlavne bobulove ovocie sem-tam jablko, banan. Casto pouzivam vo vareni kokosove mlieko. Na varenie pouzivam prednostne domacu bravcovu mast, z casu na cas kokosovy olej ci panensky olivovy olej.
Takze asi tolko v skratke 😉

@adulienka16
@arthemiis
@babatkonr dakujem🙂 prve kila som dala dole velmi rychlo...radikalne som obmedzila jedalnicek...necvicila.som len som menej jedla...no a teraz posledny pol rok sa snazim papat zdravo ziadne sladkosti ani pecivo...nejedavam ani prilohy...ziadne zemiaky ani cestoviny..sem tam ryza ale aj to malokedy...masko len kuracie sem tam nejaka ryba,ako prilohu zeleninovy salat,dusena zelenina,brokolica...vecera len tvaroh alebo.cottage...cvicim.5-6xdo tyzdna 30min. na eliptikale potom mam stiahnute take 10 min videjko a este nejake brusaky...dokopy tak 60min...Este je co vylepsovat...ale je to.lepsie ako pred dvoma.rokmi:)