icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
mhas
19. máj 2014

@zuzub @monicatko20 Presne, napríklad tá Jillian Michaels sa dá bez problémov zvládnuť doma. Ja som tiež zvykla cvičiť večer a veeeeeľa krát som večer už nevládala, lebo tiež po robote /tiež administratíva/ domov k deťom, s nimi vonku do siedmej, potom ich umyť, dať spať atď.. Tak som sa rozhodla vstávať ráno o pol hodinku skôr a kým ešte spia, zacvičím si. A dokonca sa už sama bez budíka o tej pol šiestej budím,takže sa mi cvičí úplne ľahko. A keď máš také akčné deti, treba to využiť a učiť na pohyb aj ich, trebars častejšie prechádzky, bicykle atď. Držím palce.

monicatko20
19. máj 2014

@mhas clovek v dnesnom svete nema peniaze zial na trenerov a posilky..a druha vec pri mojej trojsmenke je to dost komplikovane.jednak upravit stravu podla 3 tyzdnov a plus cvicenie..ale vsetko sa da.. 🙂

mhas
19. máj 2014

@monicatko20 Ja by som za fitko nevyhadzovala peniaze, aj keby som ich mala. To, čo by som strávila tam, radšej strávim so svojimi deťmi, aj tak som s nimi málo, keďže pracujem.

tenisek
20. máj 2014

@katia77 Uprimne, I like it! Ty by si mala ist vzorom pre vsetkych ktori sa o nieco snazia. Teda mne to pride niekedy az smiesne co tu baby na MK davaju fotky ako svoje dietne jedla. 😀 Necudujem sa ze im to ide velmi pomaly...

katia77
21. máj 2014

@tenisek Dakujem velmi pekne, si mila 😉

arobrab777
25. máj 2014

Takže baby dnes začínam naplno, pofotila som sa, zmerala, zatiaľ nebudem pridávať foto, nakoľko je to neskutočná hanba ako som sa vykŕmila, patrím do skupiny bacuľky 100+, už vyše mesiaca dodržiavam, delenú stravu, denne prejdem na vychádzkach vyše 5 km ale výsledky žiadne, takže musím k tomu začať pristupovať prísnejšie. Ženy držte palce 😒 😠 😒

ajanaka
25. máj 2014

baby ja zatial nechudnem ale ked pozeram na fotky niektorych KLOBUK DOLE CO ZENA DOKAZE!!!!SUPER NIEKTORE UPLNA ZMENA AJ TVARE AJ VSETKO INA OSOBA..SUPER STE.

katia77
25. máj 2014

@arobrab777 super, odhodlanie a ciele su to najdolezitejsie, bez toho to nejde! Vychadzka 5 km denne je postacujuca, na zaciatok urcite, ak sa nedostavili ziadne vysledky v ubytku na vahe za obdobie viac ako mesiac, musis nieco urobit s jedalnickom! Pri tvojej sucasnej vahe musi byt ubytok zretelny uz po prvom mesiaci, neexistuje, ze nie! Ako vyzera ten tvoj jedalnicek konkretnejsie?

arobrab777
25. máj 2014

@katia77 Držím delenú stravu, jem 5 krát denne, vysadilo som biele pečivo a za mesiac cca 4 kilá, ale chcem a chcem viac.

katia77
25. máj 2014

@arobrab777 Hm, skus vysadit uplne muku, akukolvek a vsetko z nej, tak isto strukoviny, cukor a vsetky priemyselne vyrabane potraviny (polotovary a podobne), taktiez vyhod z jedalnicku vsetky light a nizkotucne potraviny 😉

olivka84
25. máj 2014

@katia77 preco aj strukoviny vylucit uplne?

milagrosss20
25. máj 2014

@katia77 ahoj chcem sa opytat co to je to paelo?

katia77
25. máj 2014

@milagrosss20 asi som to tu uz pisala niekolkokrat, tak mozno tento link to vysvetluje pekne 🙂
http://paleoblog1.wordpress.com/about/

olivka84
26. máj 2014

@katia77 no mna najprv to paleo celkom nadchlo ale cim viac to citam tym menej sa mi to paci aj ked niektore veci su mi blizke napr ze jest co najmenej upravovanu stravu, ale celkovo nic pre mna.hlavne koli tomu mnozstvu masa. ale tesim sa ze tebe to vyhovuje ze sa ti tak podarilo schudnut a ze si nasla svoj smer v stravovani.

katia77
26. máj 2014

@olivka84 hm, neviem, ci je to prave o tom, ze jest co najmenej upravovanu stravu, skor si myslim, ze je to o tom, zaradit do jedalnicka tzv. prvotne teda priemyselne vobec. resp. minimalne upravovane potraviny a tiez dat si tu namahu a najst zdroje kvalitnych potravin a taktiez o tom, nebyt lenivy a byt kreativny pri priprave jedla 😉 A co sa tyka mnozstva masa, hm, to je asi zle pochopene, pretoze pod mnozstvom masa si aspon ja predstavim zjest kilo masa denne, tak to nie je, ale pobavilo ma to! Mozem vsak prispiet vtipnymi poznamkami od mojho masiara, ktory ma rad upozorni, nech som s tym masom opatrna, pretoze sa nezmestim do plaviek (kupovala som si kilo pliecka, ktore mi zomlel, 25 dkg paprikoveho laloku, 500 g domacej masti a 4 spikove kosti), tak som mu povedala, ze skor sa bojim, aby mi tie plavky neboli v sezone velke 😀 O tom, ze aj vdaka jeho masu som za 5 mesiacov schudla 18 kg, som mu radsej nepovedala...

olivka84
27. máj 2014

@katia77 asi som to zle sformulovala napisala som co najmenej upravene potraviny a ty zas co najmenej upravene surovinu ale myslela som to iste.len pisem cez mobil a nechcela som to v dlhych vetach rozpisovat.tiez hladam radcej prvotnych dodavatelov ci uz mlieka zeleniny masa chleba si peciem vlastny atd.mne je skor blizsia makrobiotika takže co sa tyka kreativiti v kuchyni snažím sa.a k tomu mnozstvu masa nemyslela som ze na supu zjes kilo masa ale skor castost s ktorou maso treba jest.ja ho zvladn yeraz pri chudnuti tak 2 x tyzdenne ale inak mi bude stačiť v pohode len v nedelu.ale tak ja mam krvnu skupinu. A to su zberaci polnohospodari. 🙂

teress
27. máj 2014

pridam sa aj ja , po výške som mala 48kg , už ako vydata pracujuca som mala 52kg 161cm, pred porodom 75 asi mesiac...potom som si už na vahu odmietla stupnut...a skoro 3 roky po porode konešne 49,9 ale ešte to zdaleko nie je ono

kamilkak
27. máj 2014

@teress - supééér , gratulujem ti , si šikulka 🙂

kamca25
28. máj 2014

aj ja som sa dala na chudnutie, snazim sa zdravsie jest, cvicim, korculujem, uz som aj tabletky skusala, nieco slo dole ale mam problem s bruchom, po brusakoch sa mi uz hore zacina pekne formovat, ale ta koza okolo pupka je stale mlandrava, stale to ovysa uz neviem co s tym, ☹ poradte, dakujem

kristina39
28. máj 2014

ahojte ja som zacala 11.2. s vahou 104,5kg dnes rano som mala 91,7kg...ale mala by asi menej lebo posledny mesiac som sa spustila..takze od vcera som zacala znova a pevne verim ze vyhram nad mojou tuzbou z jedla...

ivetkab.
28. máj 2014

@kristina39 juj, krásne si to napísala, že ... moja túžba z jedla ... 😀 to akoby si o mne hovorila ... 😀

ivetkab.
28. máj 2014

@anetka027 och, Ty si úžasná ... koľko si dala dole? Na tých fotkách si úplne iný človek ... myslím po schudnutí ... 🙂 a jednoznačne krajší človek ... 😀

kristina39
28. máj 2014

@ivetkab. ja jest nemozem..lebo ja ked zacnem neviem prestat ☹ je to hrozne ale je to tak...tak teraz skusam co na mna plati...a od dnes idem znova cvicit..

bandura
28. máj 2014

Ja od 1.6 idem na detox javorovy sirup Neera a kajenske korenie, pridá sa niekto,potrebujem podporu

anetka027
28. máj 2014

@ivetkab. dakujem krasne:🙂uz to bude k dnesnemu datumu o 38 kil lahsia..... 😀

ludkabenkova
29. máj 2014

@bandura ahoj,ja sem občas zájdem,aby som sa motivovala fotečkami...zaujal ma tvoj príspevok...minulý týždeň som mala aj ja detox 😉 http://feminity.zoznam.sk/c/892828/10-dnovy-det... ako neera,len trochu lacnejší a pomohol 😒 super vec... 😉

bandura
29. máj 2014

@ludkabenkova ako ti pomohol?

ludkabenkova
29. máj 2014

@bandura tak,že som sa vyčistila,zhodila nejaké to kilečko a nabrala kopec energie 😉

vitacalcin
30. máj 2014

@teress super zmena