icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
ivetteb
30. máj 2014

@katia77 tvoj príspevok ma navodil na paleo styl🙂 zatial iba dva tyzdne za mnou takze vahovy ubytok je malicky ale naozaj je tu mnoho inych plusov

katia77
30. máj 2014

@ivetteb Ale tak to ma len tesi, taketo spravy su skvele! Vahovy ubytok prilis neries, skor si zapisuj centimetre, a kup si nejake motivacne oblecko 😀 ! Neviem aka bola tvoja povodna vaha, ale vseobecne tych prvych 3 az 5 kil dolu je len voda a precistenie organizmu, to sa este nejedna o chudnutie, i ked aj to potesi 😉 Ja som za prvy mesiac, ani neviem ako, stratila 8 kg a to som si uz bezstarostne mohla obliect o cislo mensie rifliky 😉 Som stastna, ze si spozorovala aj dalsie benefity, ano, je pravda, clovek to zisti velmi rychlo, ze to ci ono sa meni k lepsiemu, alebo dokonca to zmizne a zrazu clovek, akoby sa znovu narodil, he-he. Napis viac do skupiny, urcite to bude zaujimat okrem mna aj dalsie dievcata 😉

vera23
30. máj 2014

Tak baby pridávam opäť pre inšpiráciu a nakopnutie moje foto zmeny,na prvej foto cca108-110kg a na druhej foto zo včera 75kg.Mala som teraz takú dlhšiu pauzu v chudnutí,trocha som si aj dopriala,aj som si nie vždy kontrolovala jedálniček,ale kedže sa pravidelne vážim, vedela som si váhu ustrážiť🙂Chcem to potiahnuť až na takých cca 68-67kg,ide to už velmi pomaly ale ja do ciela určite prídem🙂

vera23
30. máj 2014

druhá foto na porovnanie🙂

trasko
30. máj 2014

@vera23 kokooooos ina zena z teba...klobuk dole

vera23
30. máj 2014

@trasko Ďakujem🙂

kotuliatko1990
30. máj 2014

@domincek ahoj prosím ťa aké cviky si robila na zadok a stehná lebo pred tým fotka a teraz fotka sa mi páči ako si si zmenila zadnú časť a stehná že je vidno s tej fotky zmena a parádna 🙂 ja by som potrebovala tiež stehná a zadok trošku zmeniť.. Ďakujem za rady

haicka
30. máj 2014

@vera23 Neskutočné 😲 Spadla mi sánka...

zuzub
30. máj 2014

@vera23 super!

anula
31. máj 2014

@vera23
ked si uz mala tolko vole prist az sem, urcite dokazes ist dokonca. Drzim palce a klobuk dole!

vera23
31. máj 2014

@haicka
@zuzub ĎAkujem velmi pekne🙂
@anula Ďakujem,vidíš,práve takaáta veta ma vie nakopnut, len mi ju musi niekto iný povedať, ale ano,dokažem to, verim tomu,len to nieje naozaj už vôbec jedniduche, aj podla doktorky,mam už váhu,ktorú mi nadstavila a teraz mipovedala, že telo už bude puštat velmi opratrne a pomaly, ale podla dokiny, už nemusím chudnut, ale ja to ešte predsa len chcem potiahnut, v auguste budeme s mužom oslavovať spoločne obaja 30-tku a tam musím byť kočka, no nie?🙂)

anula
31. máj 2014

@vera23
tak to hej, najlepsie v novych sexi satach 😉

ja som sa tiez nakopla, uz tyzden intenzivne cvicim, tiez by som chcela dat 10 kg dole, po 5 kg dam porovnavacie fotky. Chcem ukazat, ze aj baby po 40 to dokazu 😎 .
Viacere tu ste mi vzorom, ked sa mi nechce a hladam vyhovorky, pozriem si vase uspechy a zase ma to nastartuje.
Tak vam vlastne, dievcata, dakujem. 😀 😀 😀

stephanie14
31. máj 2014

Ahojte opat pridavam aktualne foto. Zaciatok januar 2014, vaha 65kg dnes 54,7 🙂 stastna som ako blcha :D

aurra
31. máj 2014

@stephanie14 paradna zmenu, prosim ta aku mas vysku?

stephanie14
31. máj 2014

@aurra som krpana :D mam 160 cm

hocy79
31. máj 2014

@stephanie14 super vyzeráš.ja mam tiež teraz 65 /167 cm. A chcela by som aspon na 58 kg,ako sa ti podarilo.ja uz zdravo jem🙂

haicka
31. máj 2014

@stephanie14 Super 😀 Ako sa ti to podarilo?

stephanie14
31. máj 2014

@hocy79
@haicka Zacala som v januari papam 6krat denne a vela pijem. Nepapam sladke,mliecne lebo ma bolel zaludok a samozrejme cervene maso. Sama zeleninka,ovocie a chude masko a cvicenie cvicenie 😖

haicka
31. máj 2014

@stephanie14 A čo cvičíš, ako často denne alebo týždenne? Pečivo ješ?

wanda1986
31. máj 2014

@superego wau. gratulujem 🙂 mas moj obdiv 😉

stephanie14
31. máj 2014

@haicka Pecivo papam malo a ked tak tak iba rano a bez masla iba sunka a zeleninka... Cvicim Jillien kazdý den . Ale teraz týzden nic, malý ma kiahne tak nemam cas :D

domincek
31. máj 2014

@kotuliatko1990
Ahoj, dakujem v prvom rade.. 🙂 Potesilo... 🙂 No drepovat,drepovat a este raz drepovat.. 🙂 To je zaklad.. 🙂 Potom opriet sa o stenu iba chrbat v takej polohe ako ked sedis na slolicke a vydrzat cca 60 sekund, a postupne zvysovat zataz. Robila som vypady, nieviem, ci som to spravne napisala. Ako na foto co prikladam.
Zdroj foto: http://kedy.sportujeme.sk/event/aerobik-v-fit-s...
foto :http://www.fitmagazin.sk/clanky/clanky-zeny/5-najlepsi...

Snad som pomohla.. 🙂

aeisha
31. máj 2014

Ahojky baby,tak aj ja pridavam svoje foto....prva foto..koniec januara 79,9kg...
Druha foto koniec feb. potom koniec aprila a posl.dve asi tyzden dozadu. A ideme ďalej. Mam 176 výšku a aktuálnych 68kg... Je velmi inspirujuce vas tu sledovat.. 😉

zuzulkaba
31. máj 2014

@aeisha krasna zmena,gratulujem🙂

vera23
31. máj 2014

@anula Tak to podobne držím palčeky,ale z vlastnej skusenosti viac dosiahneš upravou stravy ako cvičením, aj ked netvrdím, že cvičenie nieje prospešné 😉

anula
1. jún 2014

@vera23

ono je to velmi tazke, ked mas maskrtneho manzela! Ten si sadne ku telke, spraska celu cokoladu a este balik cipsov a je chudy ako trieska. Niet spravodlivosti na tomto svete 😠

anula
1. jún 2014

@aeisha
bravoooo! Chceme detaily 😉

savanah111
1. jún 2014

Moj rok s Jillian Michaels.. z 95kg na 63 a idem dalej.. nic viac len zdrava strava, a makanie na sebe🙂

vera23
1. jún 2014

@savanah111 Že dovidenia🙂))))si perfektnáááááá,už aby som aj ja bola na podobnej váhe🙂)

vera23
1. jún 2014

@anula To máš svätú pravdu, žiadna spravodlivosť čo sa týka chudnutia🙂Ja mám takeho krsného na obed zje pol štangle slaniny,alebo pol kačice s polkou pecňa chbea a je ako vŕbový prútik, ach jajajaj:((((