Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@savanah111 ze wau 😉
@niika21 ze dakujem🙂
Baby, vy ma tak stimulujete. Strava by bola aj OK, som teraz na neplatenom volne a kedze nenavidim varenie, salatiky a nejaka varena zelenina to istia, chlieb a pecivo to velmi nemusim odkedy som robila ako studentka v pekarni. Lenze je tu BIG PROBLEM! O 2 tyzdne idem na Slovensko a to su same navstevy po rodine, znamych akoze len na kavu a to poznate tu slovensku kavu. Navyse vsetky tie dobroty, co tu clovek nema... Ajajaj, bude to tazke.
@savanah111 Perfektne, blahozelam... 😉
@22lucinka22 uzasne, gratulujem, super praca!
@savanah111 WOW, excelentny vykon, gratulujem!
@22lucinka22 uzasna si, gratulujem, z tej koze si nic nerob, to mame vsetky snad sa to niekedy vtiahne... 🙂 🙂
Same skvele vysledky, klobuk dolu dievcata!
A obdivujem ako viete fotit same seba, ja som to dnes vyskusala po prvykrat, s telefonom mi to nejde vobec, tak som vytiahla moj megafotacik, he-he a nieco sa podarilo 🙂 On je tak tazky, ze vdaka nemu su mi vidiet aj risujuce sa svaly na rucickach 😀 Tak pridavam moje prve selfie a tiez porovnavajuci obrazok mojho brucha spred mesiaca a dnes, zacala som viac zatazovo cvicit a vysledky su velmi super, som maximalne spokojna teda! Vsetkym drzim palce a nevzdavajte to 😉
@katia77 pekne sa ti tvaruje brusko. Ake cviky robis?
@helena2248 dakujem pekne. Snad niekedy ano ☹
@22lucinka22 20 drepov rano a 20 vecer, plus svicim podla tejto kocky
https://www.youtube.com/watch?v=HbAp9-C__v4zatial bez tych zavazi, az taky macher nie som, zatial, vytahujem vlastnu vahu na tyci, s tym len zacinam, taketo nieco http://www.bobgarontraining.com/wp-content/uplo... Plus moj zivotny styl je paleo, uz som o tom pisala v tejto diskusii aj som davala foto. Tak to je asi tak vsetko, co pre seba robim 😉
@katia77 dakujem pekne urcite nieco vyskusam 🙂
@22lucinka22 super zmena
@katia77 krasne vysledky len tak dalej... ak sa mozem opytat za aky dlhy cas ti zmizla ochabnuta koza na bruchu? 🙂
Ahojte dievcata,drzim vsetkym babulam palce aby dotiahli svoj boj s kilami k vytuzenemu cielu a tie, ktore su uz len v udrziavacej faze gratulujem k zhodenym kilam 🙂
Momentalne som pri vyske 167cm na vahe 63kg a chcem ist aspon na 57kg, tak mi drzte palce,nechcem dietovat,len obmedzit stravu,stravovat sa zdravsie plus pohyb a rozhodla som sa, ze vaha na rucicke musi ist pocas juna smerom nadol 🙂
Bolo by super keby sa niektora z vas ku mne pridala a referovali by sme si vysledky napr raz za tyzden 😉
@tina1979 dakujem krasne🙂
@katia77 dakujem velmi pekne🙂
baby, prosím poraďťe, myslite, že môžem začať cvičiť Jillien keď kojím a som 2 mesiace po pôrode?
@anula no super ze uz mas 2kg dole,hned je to motivacne 🙂 ja som schudla od porodu na svoju povodnu hmotnost a to som pocas tehu pribrala cca25kg a v porodnici som nechala len 8kg,cvicila som na stepperi a davala si pozor co jem a nejak som sa zastavila na 63kg a zacala to flakat resp som si udrziavala hmotnost, ale teraz som sa nastvala a idem to dobojovat na svoju vytuzenu vahu,cvicim na stepperi,dlhe prechadzky s malym a vela pohybu aj doma,s pecivom nemam problem to nejem skoro vobec, ale zabijakom su sladkosti, ale aj ked som chudla po porode, tak som si obcas dopriala prehresok 🙂
@niika21 ja som zacala v januari na 75 kg a uz viac.menej musim len viac cvicit stravu mam uz zabehnutu az na male prehresky tiez sladke samozrejme.ale to cvicenie no davam si jill skoro kazdy den a este by to chcelo nejaké kardio ale neviem sa k tomu dokopat tak aspon nieco ma spevnenie po večeroch cvicim.

nakukla som sem nahodne a su tu fakt super fotky. Na inspiraciu uplne skvela vec.
@savanah111 ked vidim ako si super schudla, zda sa to az neuveritelne. Velka chvala a klobuk dole.