Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@helena2248 to porovnanie brucha predtym a teraz je v ramci jedneho mesiaca 😉 este stale to nie je ono, ale som velmi spokojna, a bude lepsie 🙂
@katia77 tak to potom naozaj paradicka, ja cvicim a zdravo sa stravujem uz 3 mesiace ale na bruchu mam stale natiahnutu kozu, nechapem ako sa to da vtiahnut za 1 mesiac... fakt super zmena 🙂 🙂 🙂
@helena2248 Cvicit, chodit peso (ja chodim denne 4 km), tiez davat si pozor na spravne drzanie tela aj pri sedeni, vsetko ide, len treba tomu dat cas. Vyskusaj tie cviky ako cvici ta kocka na videu (davala som link), vyzera to na pohlad jednoducho, ale ked vyskusas, budes citit vsetky svaly ako sa natahuju. Vlastne nerobila som ziadne cviky na brucho uz davnejsie, zamerala som sa na nohy a zadok a to mi krasne vylepsilo aj brucho 😉
@helena2248 ja tiez nechapem ako sa niektorym babam super stiahne koza na bruchu uz po mesiaci,ja cvicim sice len mesiac ale nejaka extra zmena na mne nie je vidiet,jedine ze sa citim lepsie a som taka pruznejsia 🙂
@katia77 aaa dakujem za upozornenie ne drzanie tela obcas sa prichytim pri tom ze sedim zhrbene hlavne ked kojim malu a obcas ajpri chodzu cize si na to budem davat pozor 😉
@pukica no ja som tiez bola v soku, ze po mesiaci... ja makam treti mesiac dennodenne a brucho stale sama koza, teraz svicim uz mesiac na brucho tak som zvedava ake budu vysledky po ukonceni cca po dvoch tyzdnoch... inak po mesiaci nemas az take vysledky ono to chce trosku viac casu ja som mala badatelne vysledky cca po 1,5-2 mesiacoch aj kilecka pekne zisli 🙂 🙂 treba len vydrzat 🙂
@helena2248
@pukica Tak aby to zasa nebolo nespravne pochopene, ten porovnavaci obrazok mojho brucha za mesiac, to je fakticka zmena v priebehu mesiaca. Treba vsak dodat, ze som zmenila svoj zivot podla zasad paleo od 28.12.2013. Brucho nebolo pekne nakolko som za ten cas schudla zo 74 kg na 56 kg, takze posledny mesiac som zvysila naroky na moje pohybove aktivity a vysledkom toho je aj krajsie brucho 🙂
@22lucinka22 Luci, zasnem nad tvojím výkonom, klobúk tisíc razí dole pred tebou, tomuto sa vraví pevná vôľa a splnený cieľ, gratulujem a tíško ( len v dobrom) závidím 🙂
@tami200 dakujem velmi pekne. Dalo mi to zabrat ale som spokojna.
@savanah111 Ty brďooooo, som rolovala stránku odspodu nahor, takže najskôr som videla, ako vyzeráš teraz a až potom, ako si vyzerala.... Normálne som to musela prerolovať rýchlo zasa dole a zasa hore a kukala ako puk 😲 , že či je to jedna a tá istá osôbka. Tak teda klobúk doleeeee 😀 😝
baby, PROSIM poradite nejake cviky, triky na "pneumatiky" okolo pasa??dakujeeem 😉
@aeisha ja som mala po pôrode tú istú vahu teda aj v januári ja som začala až v apríli a máme začiatok júna a mám 3 KG dole tebe to trvalo teda 4 mesiace???? a čo všetko si robila ????
@janejohanna268 veru asi 3 mesiace. Teraz chvilku stojim. Takze zmena stravy...doobeda hlavne sacharidy,poobede bielkoviny. Vela zeleniny,2-3 l čistej vody,a vylucila som pečivo a sladkosti. Sem tam mam prehrešky...ale tak to musi byt. Ale ak,tak len poobede... Potom uz opäť svoje zásady. Pr.ranajky...2 racio chlebiky,zalenina,cottage... Polievka cca o pol 12, hodinu na to druhé ( na maly tanier,ale vsetko a z chuti,nedoberat!!) Potom ovsene vločky v soj.mlieku,med...potom pohár srvatky,potom biely jogurt a večer mozzarela so zeleninou....cca
@erika10 ejha, dakujem za pekne slova🙂 potesilo ma to velmi🙂
@aeisha a čo si cvičievala a ako často?
@janejohanna268 veru cvičiť necvicim...až ked dosiahnem svoj cieľ... Ak sa neráta zumba 1x týždenne a každodenné doob. 2 hodin. a poobede 3 hodinové prechádzky a aktivity vonku s mojimi detickami 😉
@lalinka323 a koľko ich treba na tých -10 kg?a za aký čas sa ti to podarilo dať dole?
@subica2 za mesiac,,,davala som si shake miesto vecere,,,obed som jedla normalne a ranajky tiez,,,ten shake obsahuje vsetko co telo potrebuje ,,len v zdravej forme a tak som nebola hladna a slo to dole
@lalinka323 a koľko tých kokteilov na to treba?
@subica2 no ja som mala mat styri na mesiac,,kedze by sa malo davat aj rano aj vecer,,,ale kedze som si davala len vecer tak som minula len dva,,,cize ak by si chcela rano aj vecer davat tak vydrzi na tyzden,,ale mne sa to zdalo drahe tak som si davala len vecer a tym padom vydrzal dva tyzdne

@niky21 no tak tych 10kg by mohol supnut mojmu 😀