icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
maria200981
6. jún 2014

prve 2 foto 6 mesiacov po porode ... posledne dve foto o pol roka neskor ked ma maly 1 rok.

olivka84
7. jún 2014

@maria200981 velmi ti to pristane ale ty si bola pekna aj pred chudnutim

sandy23
7. jún 2014

@22lucinka22 wau super, gratulujem ti 🙂 ja som teraz zacala... chodim do fitka a zdravo sa stravujem... dufam, ze kilecka pojdu dole 😒

ppetinka
7. jún 2014

@domincek ja som po sekcii a tiež som mala veľké brucho ... začala som chudnúť a brucho ide tiež dole, ale ešte je podľa mňa veľké - myslím, že nič iné sa urobiť nedá okrem cvičenia ... koži potrvá, kým sa stiahne.. Skús si natierať brucho nejakými spevňujúcimi gélmi + posilňovanie brucha. Z brucha sa najhoršie a najdlhšie chudne bohužiaľ :( Takže musíme byť trpezlivé 🙂

tweetinka.co
7. jún 2014

ahojte chudnutia chtivé kočenky.. ja som zhodila cca 70 kíl - fotky mám v albume.. ak by ste chceli s niečím poradiť, tak kľudne 🙂
a medzitým mám na vás prosbičku: ak sa vám páči fotka, dáte nam like? budem veľmi vďačná.
https://www.facebook.com/pardon.trnava/photos/a...

22lucinka22
7. jún 2014

@sandy23 ahoj. Dakujem. Urcite pojdu neboj sa chce to len cas. A uvidis zmenu 🙂

maria200981
7. jún 2014

@olivka84 dakujem 🙂

bandura
8. jún 2014

@tweetinka.co 70 kg? Si shodila? A to ako? Kolko si malá predtym a kolo teraz?

meggi0201
9. jún 2014

@jozkamadurka ďakujem ti za lajk u mojej správy tu vo fóre 🙂 po dlhej dobe som tu vďaka nemu nakukla 🙂 a keď som videla tie úžasné fotky tu a úspechy báb, tak ma to konečne naštartovalo a už mám pol hodiny Jillian za sebou 🙂 ďakujeeeem 🙂

meggi0201
10. jún 2014

@zdena7327 ahoj Zdeni, ako? Aj ty sa ešte stále trápiš? Ja som na to kašľala, už ma to nebavilo, až včera, ako som spomínala v komente vyššie, som sa pohrabala v tomto fóre a akosi ma tie fotky zase nakopli. Tak hádam mi to aspoň chvíľu vydrží 🙂

tesa.3
10. jún 2014

ahojte baby, viem, ze ste tu vsetky medzi sebou kamosky a ja tu prispievam prvy krat 🙂 ale chcem pomoct chcela by som zhodit 10 kil do oktobra ideme na svadbu a mam krasne saty a nezmestim sa do nich nove nechcem. Poradite ako zacat? hlavne ma strava zaujima, pohybu mam dost dve male deti a 2 krat do tyzdna zumba, praca okolo domu 🙂 len s tou stravou mam potiazem neviem co s cim kombinovat kolko toho a tak dakujem za kazdu radu

daniela40
10. jún 2014

@tesa.3 doobeda si daj sacharidy a poobede skôr bielkoviny+zelenina 😉

tesa.3
10. jún 2014

@daniela40 a mozem sa opytat co presne vsetko patri pod tie sacharidy, bielkoviny viem aj zelenina 🙂

zdena7327
10. jún 2014

@meggi0201 Ahojček no ja som to nejako vzdala na vianoce odvtedy sa neviem do toho dostat mam zdravotne problemy ale ved rychlo snad prejdu ja som dala zatial za mojho chodnutia dole 18 kg a dalej nic ale co by som chcela bez prace niesu kolace 🙂)) este si zelam aspon 5-8 kg a budem stastna 😉 a ty ako ????

daniela40
10. jún 2014

@tesa.3 tak pod sacharidy sa zaraduje aspon myslím-zemiaky,ryža,cestoviny,chlieb,pečivo(teda múka) strukoviny 😉

miskaz
10. jún 2014

dievcata,prosim o radu..ako zahanate chut na sladke? niejake zdrave recepty na nieco "zdravo" sladke??

tesa.3
10. jún 2014

@daniela40 dakujem pekne tak to skusim a uvidim co to spravi 🙂

miskaz
11. jún 2014

@katia77 dakujem 😉

dolly3
11. jún 2014

@miskaz ono sa to ľahko rádí, ale z mojej skúsenosti, že keď si odopriem niečo sladké potom mám aj menej a menej naň chuť.Niekedy keď sa nedá a mám po ruke čoko 70% tak tá je zdravá.

dagmar15
11. jún 2014

Ahojte baby,ktoré ste cvičili Jillien M. s ktorými videjkami ste začli malo by sa začinať od Body revolution?

pukica
11. jún 2014

@dagmar15 ja som zacala body revolution niekde tu bol hodeny "navod" ako zacat a tam bol body revolution ako prvy tak kmitam s nim ale vacsina bab cvici 30day shred 🙂

dagmar15
11. jún 2014

@pukica a potom si pokračovala dalej ako to tu bolo rozpisane?...kolkosi dala dole ak možem vedieť a dakujem 🙂

pukica
11. jún 2014

@dagmar15 zatial stale slapem na body revolution som v polovicke no u mna nie je dole ani kilo ani cm ale nevzdavam to citim sa lepsie aspon to ,ale na stravu som si zacala davat pozor len pred tyzdnom takze preto zo mna neubudlo este nic 🙂

dagmar15
11. jún 2014

@pukica aha takže si asi len začla či?ja som cvičila 30shred či ako sa to piše dalasom dole 2 kila ale potom akosi som prestala kila mi sice nepribudli ale našla som postup že najskor sa ma cvičiť body revolution tak neviem teda že ako to má správne byť,na stravu si tiež dávam pozor a kolko chceš dať dole? 🙂

pukica
11. jún 2014

@dagmar15 no zacala som zaciatkom maja cize mesiac a pol makam ja moc kila uz nechcem dat dole mozno ani preto tak lahko nejdu bo som zhodila co som chcela ide my skor o spevnenie a ak by som este tri kila dala dole nebudem sa na nikoho hnevat 😀

olivka84
12. jún 2014

@dagmar15 ahoj ja som zacala s 30day .... neviem co by malo oficialne ist potom ja som dala na brucho 6weeks 6 pack a teraz pozeram ze take ozaj narocne co by sa dalo pre pokrocilich je shed and shred. a dam ti link neviem ci poznas tuto stranku pise ho baba ktora ties vela schudla a cvici ma tam aj recenzie na rozne cvicenia cvicebne plany stravu .... http://mojetelo.blogspot.cz/2014/02/treninkovy-...

meggi0201
12. jún 2014

@zdena7327 18 kíl? tak to by som bola hviezda! a koľko máš teraz? ak si dobre spomínam, vážili aj merali sme skoro rovnako. Ja som sa akosi z jari rozžrala ani neviem prečo, proste ja mávam tak raz za rok takéto blbé obdobie, snažila som sa aj pár krát začať, ale nešlo to, tak hádam už teraz konečne sa zadarí. Zajtra bude týždeň, čo dodržiavam pitný režim, polovičné porcie, veľa zeleniny, a po 18tej nejem a od pondelka cvičím opäť našu milovanú Jill, nejdem sa ale vážiť, ako sme to robili, až neskôr, ale cítim, že brucho mi trošku už padlo, lebo pri tej mojej klasickej strave som bola riadne nafúknutá.

1dorotka1
14. jún 2014