Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@dasiacik ahoj aj mne to urobilo a starsne ma to nastvalo mesiac sa mi vaha ani neposunula...tak som si povedala, ze nebudem po piatej vecer jedavat...vydrzalo mi to tyzden (s malou som chodila o 3 von a vecer som sa vracala okolo 6 hladna ako vlk) 🙂 ale asi telo dostalo nejaky sok alebo co a zase mi zacala vaha ist dole 🙂... a ano aj som cvicila zo zaciatku zodpovedne 4x do tyzdna cviky na cele telo...teraz len 2x do tyzdna a moje cvicenie je moja dcera 🙂))na nic ine nemam silu pri nej 🙂)
Na inspiraciu .... minus 20 kg dole,ak pocitam aj prve tehu,tak 30 kg dole .. toto je foto z druheho tehu... mam dvoch chalanov,starsi je velmi narocny,mladsi plakaval prvy rok velmi tiez ,teraz je to uz o cosi lepsie.. domacnost len na mne,takze cvicenie len doma ... da sa vsetko ked sa chce .. ja som chcela,lebo som potrebovala energiu ,a verte ze cvicenie a uprava stravy vam ju doda ... btw ja som zacala s detoxom od Macingovej ... ale aj predtym som sa velmi zdravo stravovala,lenze na mna sa kila lepia uz len ked sa pozriem na jedlo 🙂)) takze toto co je na fotke je vydrete doslovne,strava vysperkovana do detailov ... okrem toho mi nedavno zistili histaminovu intoleranciu .. a ja ze co mi je stale zle aj napriek vysperkovanej zdravej strave🙂)) :(( ale da sa prezit aj na par potravinach ..
no baby stale to tu len pozorujem .. ale od vcera som sa nato dala tiez ... nemozem sa naseba pozerat.. placem ked si idem nieco obliect .. vsetko male.. mam dve male deti syn ma dva roky dcerka dnes pol roka.. mam 78 kg.. :( hruuuza... len strasne sa bojim ze to vzdam ... upravila som stravu a dnes prvy krat odcvicene... uplne ma trase ruky nohy si necitim ... cvicila som jillian michaels ale nezvladla som to dokonca... proste sa mi tak nohy trasli ze sa to nedalo.. tak som si docvicila sama dake cviky... 🙂) je to normalne hej ?? ked budem cvicit kazdy den telo si zvykne ? baby potrebujem podporu bojims a ze to nedaaam .... :(((
@majussska1812 je to normálne,ja som po prvých dňoch chodila ako roztrasená detva 😀 ,ale z dňa na deň to bolo lepšie,prvé výsledky badateľné už po týždni-tak to ťa nakopne ešte viac 😉 ,mňa až natoľko,že som skončila na staré kolená vo fitku 😀 😀 😀 ...
@majussska1812 presne jako ja dva dni cvicenia za sebou a nohy sa mi trasu no hruza a des dufam ze to prejde musíme to dokazat
@chiccco kde stiahnem cvičenie?
@andrejocka5 prestaň tu dávať moje fotky pred 🙂 teda vlastne aj teraz 🙂
Paráda.
@wild_child
Katka, sikulka, mas moj velky obdiv! Na mna sa to po 2 detoch tiez len lepi a neviem sa odhodlat..
@majussska1812
nevzdavaj!!!
Ja som si po prvy krat odcvicenej Jil 3 necitila zadnicu, alebo skor velmi citila, ze som si ani nemohla sadnut. Dalsie pojdu lahsie, len nevzdavaj, dotiahneme to dokonca, preto tu sme a preto je tu tato tema!
@radovanko3
@chiccco
@anula dakujem baby musim to zvladnut... rano som sa zobudila bolo mi strasne zle akoby na vracanie.. :(( a mam neskutocnuuuuu svalovicu... :/ dnes idem znova nato .. som zvedava ako sa mi bude dat cvicit ... uff.. 🙂) pekny den zeny.. :D
@moka ze dakujem 🙂 treba pozbierat posledne zvysky energie a zacat makat .. uvidis, budes sa citit ako znovuzrodena 🙂
Po 7.minútach som mala dosť ,musela som ukončiť cvičenie kvôli malému ale skúšam znova na večer keď bude polovička doma a bude sa mu venovať.držte palce !!!
@wild_child super zmena
@majussska1812 ráno začínaj teplou vodou so šťavou z citrona,po pol hodine sa môžeš najesť-podporuje a zrýchluje to metabolizmu,dodoržuj pitný režim,doobedu si dopraj sacharidy,poobede bielkoviny,mne veľmi pomáha aj L-carnitín-30min. pred cvičením-dodá energiu 🙂,cvič-pokiaľ ti telo dovolí-nechod až na doraz-niekedy je menej viac 😉 radšej postupne zvyšuj dávky 🙂
@eeffka level 1-každý deň-10dní,level 2-každý deň-10dní,level 3-každý deň-10 dní,takže dokopy 3 levely 30dní 😉
a potom co? 😀 😀 😀 len sa pytam
@wild_child musim veru zacat, lebo mi aj energia chyba, deti ma prevalcuju, tie jej maju dost 🙂 a necitim sa takto dobre ani fyzicky ani psychicky, to vsetko spolu suvisi.
@radovanko3 takze nemusim hned takto zo zaciatku ze pol hodinu cvicit ... ?? staci 10 potom 15 a tak zvysovat nie?? aj tak som zvedava ako dnes zacvicim daco ked mam taku svalovicu deti my zaspali tak idem nato ... a ten L-carnitín neviem ci mozem bo ja dcerku este kojim ... porad prosim ta co mam take jest ?? a vody pijem strasne moc.. ja som uz dlho zvyknuta vela pit ked nepijem vodu mna strasne bolieva hlava..

@baska777 tak tvoje slová sa mi veľmi páčia a budem si ich veľmi držať v hlave ... a hneď si ich hovorím že nepriberiem z toho veterníka čo som zmastila ... snáď budeš mať pravdu....