Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@reni1512 dik moc, snazim sa kazdy den hodinu potit tricko na eliptickom trenazeri- ked mala spi. Sice mi stoji domacnost ale na teraz je to priorita c 1.
@bambula626 to je vsetko 🙂? si sikovna...fakt velmi
@reni1512 no, vsetko. Ibaze ked z neho po hodine zleziem, som mokra ako keby som oblecena skocila do bazena. Dnes som fakt nevladala. Minule bol na nom muz a normalne urobil okolo seba mlaky. Vraj v zivote nebol taky mokry a to sportuje pravidelne, vydrzal 40 min len aby som sa mu nesmiala.-) po treningu mi to ukazuje spalenych 400 kcal, co je vydatny obed, tak ak vydrzim slabo vecerat, tak to ide dole, samozrejme aj zhresim , kazdu chvilu su oslavy apod. Nie som masochista-)v
@franck12 halo, my tu nie sme dementne. My len chudneme!!!
@bambula626 ja som zacala chodit na beziaci pas, bola som sice len par krat, ale beham pol hodinu a zabehnem 8km, tiez som taka spotena lebo som vo vnutri stroja, kde je aj podtlak...mam zakupenych 15 cviceni, uvidime co z toho bude.. cize verim ti 😀
@maja21041989 uplne ina zena! 😉
@maja21041989 fakt,úplne iný človek.vyzeráš krásne!gratulujem.omladnutá,sexi....
@maja21041989 klobuk dole na prvej ti typujem 45 rokov a na poslednej niejakych 22.super zmena.a teraz poprosim recept.
@maja21041989 ja som vydrzala tyzden-dva,kila nesli dole,ale plet sa mi zlepsila,normalne dobaky zmizli! 🙂 ja jem len rano nejaky celozrnny rozok. 😝
a ty mas aspon didi, ja plocha a rit velka. :-/
dnes vazenie po dvoch tyzdnoch .... zo 78 kg... 72,1kg.. 🙂))) hned mam krajsi den .... 🙂) len nech to ide takto dalej ... moj sen je mat 55 kg .. :/ este daleka cesta.. snad sa odhodlam dat neskor aj foto .. :*D
@majussska1812 Pekne, gratulujem!
@mrka2 Treba dlhšie 😀 týždeň dva je málo 😀 ale tak aspoň ďobákov si sa zbavila 😝
@majussska1812 Paráda to sa Ti ako podarilo?
@maja21041989 ja vieeeem,ale tak ked moj muz pracuje v pekarni,kazdy den skoro mam cerstve pecivo,tak to je tazke 😅 ale ja pecivo nemusim,ale napr.cestoviny mam rada a to tazko odolavam. pretazkooo 🙄
@mrka2 ja cestoviny ani nemusím..skôr mi chýba chlieb, ale už som si zvykla 🙂
@sisinka5 po 18 nejest... cvicit .. neprejedat sa.. jest zdravo .🙂) hlavne ziadne sladkosti a chipsy.. to bol moj horor sa zbavit chipsy som papkavala hlavne vecer ked deti spali .. :/ a tak to aj vyzera
@maja21041989 krasna si! 😉 gratulujem..u mna to bude veelmi tazke, zbavit sa"muky" ale o 2 tyzdne idem na to 😅
Kočky, tak vám závidim vašu pevnu vôlu, ja to vždy začnem a o pár dni to vzdám... hlavne jedlo mi robí problem... Mám 4 deti 35 rokov , meriam len 154 cm a vážim 65 kg. Mám strašne brucho hlavne také previsnuté a nohy tenké... no otras nesúmerná postava... Chccem sa dat do toho už konečne pomôžte mi.... prosím ☹
@maja21041989 si perfektná kočka, dole klobuk...
@mataklinec Ďakujem 🙂 🙂 🙂

@anula gratulujem 😉