Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@vadimka to ano, ja papam aj 6-8x za den, takze nehladujem urcite 😉
acccchhhhhh dievčatá.... ☹ ja už tretí týžden sa snažíííííím....naozaj,neobžierem sa,vecer vôbec len niečo light,uplne som vylucila cukor,biele pecivo...poobede už nejem prílohy...pijem velaaaa vody...čo ja som pila len sladene napoje,už sa mi hnusia....pohybu nemám velmi vela,ale sa snažím...tak prečo mi váha nejde dole...14.1.som zacinala-váha 92kg...dneska váha boooože 90,7...a pred vcerom 89,9...prečooooo?Môjmu chlapovi sa daríííííí....a ja?a z objemu zo vsadial 2cm dole a s prs 4cm...poradte mi,co robim alebo nerobíííím.Prosííííííííííííííím ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ dakujeeeeeeeeeeeeeeeem za každučkúúúú radu... PS:ešte kojím...malvo má 3mesiaciky... 🙂 ☹
@jasmika odpadavam z tych ženičiek...neuveritelne krasne baby ked schudli...verimm ,že sa da tak krasne zhodit,no ja na to asi nemam...som prasiatko,co sa tyka papania...cely den sa pekne držim a pride vecer devät hodim,deti spia,mam klud a vtedy to pride...a dam si jogurtik,ked už sa tak cely den držim,ani ta slaninka nevyzera zle...a dam si aj kusok z toho kolacika...a odchadzam z kuchyne,spokojna ,napapana s myslienkou ,ze od zajtra už zacnem naozaj...🙂))
a co ti vadi?????? ved pekne chudnes, este to nedrzis ani mesiac a uz mas minus 2cm a niekde aj -4...aj vaha ti ide dole....zdrave chudnutie je -2kg mesacne hlavne ked kojis..ides priam tabulkovo....a staci ked sa budes merat, pocitis to na satach...tak preco taka panika?
ved si ani nepribrala za pol mesiaca, tak preco chces schudnut tak rychlo..kliiidek 😉 je to o.k
@vadimka Naprostý súhlas. A omnoho doležitejšie sú centimetre. 😉
@strakoova no tak sa skús trošku zamerať na zdravotné hľadisko...Ja som už tak našteľovaná...že všetko čo vkladám do ust si predstavujem čo tam v mojom tele následne robí... 😀 Mám tiež obdobia ked žeriem doslova čo mi príde pod nos..ale verím že sa ich zbavím. Občas uvažujem nad tým...že keď raz by som ležala na posteli na nejakom onkologickom oddelení..že či si nebudem ja hlavu otrepávať o stenu ... ako som žila.. Viem je to kruté...ale sme to práve my čo rozhodujeme o tom akí bude náš život..a to aj po stránke zdravotnej, duchovnej aj materiálnej...Verím tomu že všetko si priťahujeme do života sami..či už šťastie alebo nešťastie...alebo chudobu alebo bohatsvo...všetko... 🙂 A najdôležitejšie je aj pri chudnutí...vedieť že to dokážem... nepripúšťať si že mne sa to nepodarí... Ja ked som začala intenzívne chudnúť tak keby si videla čo všetko som mala v izbe polepené 😀 😀 😀 Ľudia čo vošli do našej spálne tak si mysleli že mi hrabe 😀 😀 😀 prestali si to myslieť ked videli že chudnem 😀 Mala som polepené samé plagáty pekných žien štíhlych v plavkách, aj svoje fotky ked som bola štíhla pred tehu.. Mala som centrofixou na farebných papieroch popísané... som štíhla, som sexi....som zdravá... som krásna.... 😀 😀 😀 😀 tým sa treba obklopiť.. a nie kúpiť si grgajúce prasa do chladničky 😀 😀 😀 😀 😀 Zvládneš to... 😀 tomuv er
@sandrikacsg aha takze len ......stale sa najde niejake len a najma u mna
@kukuc2 ved to ma zaujima, ake "len" si vkuse najdes 😉
som len tak narychlo prebehla tvoj jedalnicek, ale zda sa mi ze frcis na nizkom prijme. kolko kj ti to vychadza na den?
@sandrikacsg kráásne...supiš... Motivuješ o sto šesť 😀 😀 😀 😀
@sandrikacsg len treba dojest jogurty lebo nik ich iny nechce a skoda , len prejde tato chata a potom ,len jeden chlebik s dzemikom si dam ved to mi neublizi. atd atd
@vadimka kj neratam, nemam to za potreby, jem kolko uznam za vhodne..a ked vladzem ist cvicit aj o 22hej vecer tak mi ten prijem postacuje 😉 nie som unavena, nie je mi zle ani nic podobne..jedlanicek mi zostavil clovek, co sa v tom vyzna, ja si to len obmienam..
@kukuc2 jaaaaaj no 😒 k tomu ti poviem len tolko, ze sa nevies zatat a ovladat sa..a takto to bohuzial nikdy nepojde 😔 musis si verit, dat si nejaky ciel a ist si za tym 😉 ja viem, ze sa to lahko hovori, ale ked ty sama sa nevies odhodlat, kto iny to za teba ma urobit?
@vadimka to faaaaaakt...si zlatááááááááááá,strasne si ma potešila...naozaj...ja len...vieš,ked citam dookola o tom ako žienky chudnu ako sa im darí a tak...myslela som si,že mne sa nedarí...ved mi aj vravia,že zdrave chudnutie je nie vela naraz zhodit...takže som rada,fakt...toto mi bolo treba ...teba 🙂jasne,že ked kojím,nebudem držat drasticke dieeeety-to nie!ved sj po starsom synovy som potom schudla...vydržííím,takto dalej....dakuuuuuuuuuuujeeeeeeeeeeeeeem velmi pekne... 🙂
pravdaze je pomale chudnutie zdravsie....poznam babu co chudla zo zaciatku hadam aj 10kg mesacne ....potom sa to spomalovalo, ale aj tak to bolo naraz vela a po roku jej zacali rapidne padat vlasy, priam oplesivela...nikto nezistil pricinu, dr. vravia ze je to z rychleho chudnutia....vsak sa nad tym zamysli, aky sok to musi byt pre organizmus...vylucuje sa z tela vela mineralov a vitaminov, telo nema sancu to dobehnut...nacastejsia chyba pri chudnuti je podvizivene telo..preto bacha na to, co papas..ja rozhodne povazujem za velmi skodlive, ked niekto schudne za 4 mesiace napr.30kg....ked zena koji, vsetok odpad ide do mlieka a do babatka... .treba byt trosku gramotny aj co sa tyka vyzivy, potravin....nie hrrrr hrrrr.....postuduj....schudnut chce kazdy hned ale pribera roky a mesiace....
..a naozaj staci ked sa budes vazit raz za mesiac, meraj sa castejsie...cm su ovela dolezitejsie...ja napr. ked som behavala a mala 74kg tak som mala ovela lepsiu postavu a menej cm ako moja 64kg kamoska...svaly su tazsie ako tuk...
@vadimka Všetko čo si napisala je ok, ale svaly su tazsie ako tuk??? 😕 😕 Pedsa kilo svalov a kilo tuku je stalo to iste kilo nie? Vystižnejšie je, že kilo tuku má omnoho vačší rozmer ako to isté kilo svalov. 😵
jasne, ze som tym chcela napisat ze kilo tuku je na objem oovela vacsie ako kilo svalu....
a ze baba co necvici a ma napr.70kg nosi vacsiu velkost siat ako baba co cvici a ma tie iste kila....
..inak mimochodom veta "sval tazsi ako tuk"je plna netu, staci dat do googla, vsetci si tu vetu zautomatizovali, aj ked fakt nejde o vahu, ale o objem.... 😉
@vadimka Ja sa vždy musím smiať, keď niekto napíše, že kilo tuku je tažšie ako kilo svalov. To ako keby bolo napísaná kilo zelených jabĺk je tažšie ako klio červených jabĺk 😀
pisu o tom aj v odbornych knihach, ze tuk lahsi jak sval 😀 no never im potom 😅
dik, za upozornenie
moje foto prva 105 kg a druha 70 😀 😀 😀
@vadimka Rada, keď sa na tým človek logicky zamyslí, tak vie na 100%, že to tak byť nemože.
@vierka82 Vieročka ty už z toho stroja radšej zosadni 😉 už Ti netreba nič zhadzovať
@vierka82 za aký čas sa ti podarilo toľko schudnúť a akú máš výšku? ďakujem

@patka1979 ja mam komplet prerobeny jedalnicek 😉 pozri prispevky dozadu, tam som pisala vzorovy jedalnicek z jedneho dna..stacionarny bicykel je bohuzial malo 😒 tam neprecvicis cele telo, to je len ako kardio cvicenie na konci trenongu