icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
lucia20
20. okt 2014

ahojte zienky, rada by som sa k vam pridala. Po mojom stvrtom tehu som si povedala, ze uz sa cosi musi zacat diat. od zaciatku oktobra som si upravila stravu, sice minimalne ale upravila. Zatial som na kg nedala nic moc dolu, su to len nejake dve kg, ale na obvodoch som dala dolu spolu 19cm a z toho 9cm je v pase. Len jedine co ma vcul zabija je, ze som takmer nonstop chora. ☹ ale verim, ze to vydrzim a pojde to uz len a len dolu. 😀 inak mate moj obdiv. dufam, ze aj ja raz budem moct pridat moje foto s uspechom.

vitacalcin
21. okt 2014

@majussska1812 super zmena

majussska1812
22. okt 2014

@kristina39 zacal som cvicit videa tifany rothe ... raz za tyzden zimba.. vle acistej vody.. po 18 nejest .. jest mensie porcie.. ziadne chipsy a sladkosti co bola moja zavislost ..: 🙂

vandijan
23. okt 2014

@majussska1812 čo sú to za cviky tifany rothe?

kinna
Odpoveď bola odstránená
kinna
Odpoveď bola odstránená
lucia20
27. okt 2014

@kinna uz mam v pase vyse 10cm dolu. neviem, nejako to ide. 😀 ale to asi preto, ze je z coho uberat. 😀 cvicenie a strava. ale keby som dokazala cvicit kazdy den, tak by to islo urcite lepsie. ale obcas jednoducho nestiham. pri styroch detoch a praci vecer obcas cvicim az okolo 23,30 a potom esste idem robit, aby som si mohla povedat,ze mam odcvicene. 😀

lucia20
27. okt 2014

@kinna teraz pozeram, ze aj ty mas styri, takze vies o com hovorim. 😀

kinna
Odpoveď bola odstránená
lucia20
27. okt 2014

@kinna jillian michaels ci ako sa to presne vola. neviem ci cvicim alebo umieram. 😀

evina313
27. okt 2014

v karlovke na dlhých dieloch je predajňa

daniela40
28. okt 2014

@kinna zrejme už nieje z čoho 🙂

katia77
31. okt 2014

Jedenasty mesiac paleo 😉

lokalistin
31. okt 2014

@katia77 wow co je to paleo?hod mi prosim nejaky link, ja pomaly idem na vahu,ktoru som chcela,tak chcem zacat za chvilu spevnovat, diky

katia77
1. nov 2014

@lokalistin Dakujem za mile slova! Je tu skupina Paleo stravovanie, tak sa mozes pridat 😉 Napr. tu http://grasa.cz/ si mozes zdarma stiahnut brozurku, v pravom stlpceku, aby si mala viac info o tomto zivotnom style 🙂

katia77
1. nov 2014

@lokalistin A ak chces spevnovat, kup si knizku Telo jako posilovna pro zeny, nedavno vysla a je skvela!

lokalistin
1. nov 2014

@katia77 aha no tak stravovanie idem podla weight watchers, potrebujem ale zacat nieco cvicit 😉 dik

katia77
1. nov 2014

@lokalistin Tak vyskusaj to cvicenie ;)

lokalistin
1. nov 2014

@katia77 dik urcite zacnem

samanta82
2. nov 2014

@lara19 gratulujem-parádna premena.Ja na tu svoju budem potrebovat asi Koprfilda 😀 😀 😀

baaabenko
4. nov 2014

Taakze bilancia po dvoch mesiacoch je -15 kg....a pokracujem☺
Prva zaciatok chudnutia 99 kg a ostatne dve 84 kg....

susan013
4. nov 2014

@baaabenko gratulujem, veľmi si šikovná, mohla by si mi opísať, že koľko a dokedy ješ a koľko cvičíš? Za 2 mesiace je to super výsledok !!

bohumila1988
4. nov 2014

@baaabenko ano ano... porad ako na to 🙂

baaabenko
4. nov 2014

Ja teda nejako pravidelne teraz necvicim ale chystam sa aby som bola pevna a nie roztrasena...po 16 uz nejen vobec a cez den jem hlavne zeleninu a ovocie, ziadne prilohy ani sladkosti a pecivo. Ani chlieb...ked mam obed hoc ake meso vzdy k tomu len zeleninu a hektolitre vody....jo a dieta co mi nedovoli si sadnut jak je den dlhy....☺

baaabenko
4. nov 2014

@bohumila1988 uz som pisala o riadok nizsie☺

tamichloe
4. nov 2014

@baaabenko to vpodstate hladuješ 😉

baaabenko
4. nov 2014

@tamichloe no ja to tak nevnimam...

tamichloe
4. nov 2014

@katia77 skvela postavička 🙂

lucymk
4. nov 2014

@baaabenko gratulujem k vysledku.keby som ja schudla 15kg za dva mesiace tak skacem meterdvadcat.zacala som zo sebou nieco robyt pred 8dnami. z vahou 92.6kil snazila som sa jest 5x denne,ale vädsinou jem len 4x lebo nestiham a poslednu veceru mam o 18:00. zatial som cvicila 5x a moja vaha sa zatial nepohla praveze ked som sa po 4dnoch od zacatia postavila na vahu tak mi rucicka ukazala 93.6kil. myslela som ze ma slahne,ale viem, ze to pôjde len musim vydrzat a pokracovat dalej.

katia77
4. nov 2014

@tamichloe Dakujem velmi pekne 😀