icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
sylvia217
2. dec 2014

Waaw, asi Aj ja Si musim kupit to koliesko.. 🙂

sylvia217
2. dec 2014

Waaw, asi Aj ja Si musim kupit to koliesko.. 🙂

@rysisi

lalinka323
2. dec 2014

@ddanuskaa oka ;)

agatazp
3. dec 2014

Ahojte, som tu nová...a tiež sa trápim kylami navyše. Pred tehu sa mi podarilo úspešne schudnúť 15 kg (zo 75 kg na 60kg), ale po pôrode som pažravosťou vybehla až na 82 kg pri výške 165 cm. Keď som podľa výpočtu BMI zistila, že som OBÉZNA, povedala som si, že so sebou musím niečo robiť. Tak som rovnako, ako tu viaceré píšete, upravila stravu a začala cvičiť (len doma). Za dva týždne som stratila 3 kg (viem, že to nie je zatiaľ veľa), ale verím, že to pôjde ešte dole. Pridávam fotku zo svadby (60kg) a z oslavy dcérkiných narodením (82 kg)...a verím, že za pár týždňov sa budem môcť pochváliť fotkou, ktorá sa bude viac pobodať tej prvej 😀

miciatko
3. dec 2014

@lalinka323 pridaj prosim aj mna do skupiny dakujem

bohumila1988
3. dec 2014

@lalinka323 mozes aj mna pridat 🙂 diky...

sisa.b
4. dec 2014

@lalinka323 aj ja poprosím pridať do skupiny! 🙂 Dúfam, že ešte nie je neskoro.

lalinka323
4. dec 2014

@sisa.b jasne do konca decembra pohodicka 🙂

lalinka323
4. dec 2014

@bohumila1988 ano pridávam,pekný deň 😎

xrumkaaa
4. dec 2014

co sa tyka mojho chudnutia jedalnicek dodrzujem, cvicit ked mam cas tak sa snazim cvicit, len by som sa mohla krotit s varenim vinkom na vianocnych trhoch...

xrumkaaa
4. dec 2014

a tak pre info mam 73kg...ciel je 65, sen 60kg... ak sa mi daco podari schudnut koncom marca zverejnim cisla :D

luciafackova
4. dec 2014

necely rok po porode ja som tá vo fialovom tričku mala som tam okolo 110kg a tretia foto pol roka na to a mam tam 69kg. takze vsetko sa da ked sa chce...

xrumkaaa
4. dec 2014

@luciafackova ako sa ti to podarilo?

luciafackova
4. dec 2014

nejedla som a ked som uz nieco zjedla ta max pomaranc alebo jablko ja niesom ten typ ze by som cvicila a som leniva na to lahsie je pre mna nejest asi tolko

sense
4. dec 2014

@luciafackova a este stale vo ec nejes alebo aj jes uz nieco, nemas strach ze sa ti to vrati ked zacnes jest, resp ze si tym nejedenim poskodis zdravie? lenn sa pytam lebo ja keby nemam jest alebo ako pises len pomaranc alebo jablko tak som uz rozvedena.

luciafackova
4. dec 2014

@sense nejedla som len kym som sa nedostala na tu vahu co som chcela potom som uz jedla ale davala som si pozor aby som sa neprezierala. co sa tyka zdravia ja som sa citila dobre ako nie kazdemu takato dieta vyhovuje no ja viem ze ja cvicenie nemusim a da sa to aj bez toho ved naco aj cvicit aj si davat pozor na jedlo vybrala som si len jednu vec ... pred pol rokom som porodila syna a zas som dost nabrala vyse 25kg po porode som mala 95kg do 3 mesiacov som maleho kojila a ked mal 5 mesiacou som zacala znova chudnut a uz som dala dole 12 kg len tym ze jem len minimum a pijem kavu a caj

sense
4. dec 2014

@luciafackova ok, tak to ja radsej viac cvicit ale len na tom com si ficala ty by som nemohla...ale inak klobuk dolu uz len za vydrz a odopieranie....

luciafackova
4. dec 2014

xixi ja si radsej denne polhodinku zamakam na priatelovy to mam lepsie ak fitko xixi a dakujem 😉

marcela6
5. dec 2014

ahojte, mám otázku , ja som na palo už asi 2 mesiace, zhrešenie je úplne minimálne, viacmenej raz za mesiac v prípade PMS - proste vtedy jako siahnuť mi na čokoládu :D
no lenže váha ako vôbec nič, som z toho trochu mimo, lebo ako chutí ryža už ani netušim a kopu iných vecí..mám pocit že na veciach trošku pochudnutá som a že aj postava sa mení,ale objektívne to posúdiť neviem.

cvičím 2x do týždňa zumbu , síce teraz som vynechala kvôli sťahovaniu , ale nosiť 10kg vrecia na 5 poschodie bez výťahu je tiež náhrada zumby

mali ste aj vy niektorá taký problém že to vôbec nešlo? poradte ako dalej :(

kinna
Odpoveď bola odstránená
kinna
Odpoveď bola odstránená
kinna
Odpoveď bola odstránená
daniela40
5. dec 2014

@kinna zrejme telo stagnuje...myslím že váha je ok a netreba ti viac dolu 😉

cawes
6. dec 2014