icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
19monika75
28. dec 2014

BABULE MAM NAVRH DAJME SEM FOTKY POKIAL SME NEMALI DETI A VERTE CI NIE TATO TEMA SA ZMENI NA MODELINGOVU AGENTURU JA OSOBNE SOM MALA 48KG 😀

zuzickaaak
29. dec 2014

@lalinka323 aj ja poprosim do sukromky. Dakujem 🙂

sisa.b
29. dec 2014

@19monika75 ja som mala o pár kíl viac než teraz 😝 Ale tie kilá boli akosi priaznivejšie rozmiestnené 😀 🙄

rysisi
30. dec 2014

@yukaya Ahoj volá sa silič mám to tu tiež od jednej kočky ktorá sem dala príspevky a najlepšie je že som inšpirovala aj manžela takže makáme spolu 🙂 pozri si stránky pred mojim prvým fotom tam je aj video. Na strane 185 som to uvidela 🙂

bambula626
30. dec 2014

@bejbinka suhlasim vo vsetkom, toto je moja oblubena tema, myslim, ze som si pozrela casom vsetky tieto stranky a nenasla som jediny negativny, vyryvacny koment u niekoho ineho, kto sa tu akokolvek prezentoval, a to sem davaju fotky kocky aj po - 2 kilach, aj v pradle kadejakom aj s bordelom okolo seba aj este s tukovymi vankusmi, lebo sa proste tesia zo svojich uspechov a my vsetci s nimi, nikto nikoho nezhadzoval, ani sa neposmieval. Ale zase tu ani nikto iny nedaval fotky kazdeho centrimetra tela na 100 krat. Takze to nie je o zavisti a neprajnosti, ale skor o lezeni na nervy. Pre mna je naj inspiracou superego a este jedna blondinecka, ktoru fotil syn po - 40 kg dole. Tiez som zhodila a dala fotky a tym to zhaslo. Verim, ze to robi z cistej snahy motivovat ostatne, ale to na tej katedre to je uz dost sila.. Prajem vsetkym vsetko dobre v Novom roku a nech sa tu v zdravi vsetci zideme zase o rok... Ps sa mi to tu posledne zdalo uz na vymretie a zrazu ake šodo jodo-)

amanda0405
30. dec 2014
Používateľ amanda0405 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

no už dlho som sa tak nepobavila...tie komentáre na posledných piatich stranách fakt stoja za prečítanie...nemám vo zvyku urážať, ale u jednej paleo persóny evidentne došlo nielen k úbytku kilogramov ale aj k úbytku mozgových buniek... 😀
je pekné ak žena schudne a pochváli sa.....raz, možno dvakrát....ale ak tu niekto vycapí pomaly celú svoju fotogalériu a zo všetkých strán, tak to už nie je pekné ale naozaj trápne...

cecilia68
30. dec 2014

@amanda0405 a škoda, že aj s ksichtom sa nedá niečo urobiť 😀 😀 😀

bejbinka
30. dec 2014

@cecilia68 No ale dolezitejsie je mat metabolicky vek na 16, no nie? 😅 😀

jankalm
30. dec 2014

ale asi nie len ten metabolicky

cecilia68
30. dec 2014

@jankalm tak je 🙂 vyspelosť jej debaty tipujem na vek, pod 13 😀

dana_l
30. dec 2014

chcela by som poznat vas nazor na tento clanok https://www.modrykonik.cz/blog/ivammt/album/iva...

dana_l
30. dec 2014

na povzbudenie

bobulaaa
31. dec 2014

@lalinka323 ajjapoprosim do sukromky dakujem 🙂

katia77
31. dec 2014

Same brokerky na moj ucet, na moj xicht a na mojich par fotiek, co som si dovolila zverejnit, pritom neboli nijak nechutne, obscenne ani mimo temy, pozrite sa prosim dozadu na pridavane foto a verte, ze svojimi prispevkami ste vystrasili prave tie tievcata, ktore sa snazia, nie mna! Ale zlaticka, robte si co chcete, pokial nemate guraz dat svoj xichtik ani len do miniprofilovej fotky svadci to o niecom, ono kritika je urcitym sposobom aliby a obrana a tolko stran venovanych mne je pre mna reklama, takze ak mate komplex je to vas problem, kuknite sa prosim do zrkadla hned potom ako miniete X tamponov na odstranenie mejkapu a toho ehm "upraveneho obocia", a ze ja ho mam rovnake rano i vecer. Toto je tema o chudnuti a ja som sa zapojila do diskusie v spravnej linke, to ze vy riesite svoje komplexy, to je vasa vec, pozrite sa do zrkadla a mozno vam to pomoze, chore krasavice...

katia77
Odpoveď bola odstránená
katia77
Odpoveď bola odstránená
tinkalm
31. dec 2014

@lalinka323 môžem tiež poprosiť do súkromky? ďakujem krásne 🙂

betina1984
31. dec 2014

@romanovic
@alenka7777 tiez si myslim, ze @katia77 uz to trosku prehana. Tiez som si pozrela zo zaciatku jej fotky a aj vysledok a staci mi to raz. Nemusim sa na to pozerat vzdy ked otvorim toto forum a to zas tak casto nie je. Ja som tiez schudla pred par rokmi 27 kg a nepotrebovala som to vesat na web 3x denne. Je to forum Fotky chudnutie a vysledky, ale zas denne sa postava a vaha nemeni, myslim, ze raz za mesiac, dva by foto stacilo..... Pravdepodobne si tymto nieco kompenzuje. Kazda mame nieco, krasne deti, super manzela, perfektnu postavu.... Pani sa prezentuje svojou postavou, ja sa radsej pochvalim svojimi detmi. Tie su pre mna podstatnejsie.... 🙂

A vsetkym chudnucim zelam vela, vela uspechov v novom roku, v chudnuti, v rodine, v praci..... 🙂

betina1984
31. dec 2014

@lalinka323 poprosim do sukromky.... 🙂, vdaka.... 😉

katia77
31. dec 2014

@betina1984 Ale prosim ta neprehanaj, pises akoby somtu zaplavila polovicu temy a kde prosim ta, kde som na foto v spodnom pradle tak nevhodne selfie odfotena ako prispievatelky predo mnou, sa pozri,si mozem o tebe len mysliet, ze dalsia anonymna zakomplexovana, a teraz mozes zacat svoj plac, kolko deti si porodila a ako si chora... jasne pochval sa svojim manzelom aj svojimi detmi, to je super, ale v prislusnej teme, o co ide tebe? A ano zazelaj vsetkym chudnucim uspechy len ich nicim nemotivuj, len tym ako sprdnut niekoho, kto prida par fotiek, to je ta spravna motivacia! Ako ich chces motivovat, ako im chces ukazat, ze to ide?

betina1984
31. dec 2014

@katia77 vies o com je Modry konik? TEHOTENSTVO, POROD, RODICOVSTVO - takze porozmyslaj, ci sem vobec patris......

betina1984
31. dec 2014

@katia77 nemam preco plakat... Nemam sice postavu ako ty, ale mam omnoho viac, mam deti - to je moj zivot, moja radost, moja buducnost. Ty mas LEN peknu postavu. Inak nemas nic..... Skor by si mala plakat ty...

delynka
31. dec 2014

@katia77skús si založiť nejaký blog,alebo nejakú stránku na FB a takýmto spôsobom sa skús prezentovať a pomáhať ostatným. Niet pochýb, že si urobila veľa práce so sebou a isto ti to tu aj všetci prajú,ale občas treba poznať určitú mieru a mať určitú sebereflexiu.
baby držím vám palce v chudnutí, a najlepšia reakcia je žiadna 🙂

katia77
Odpoveď bola odstránená
katia77
31. dec 2014

@delynka mam

delynka
31. dec 2014

no tak tam sa treba prezentovať, prípadne hodiť babám link, kde sa môžu pozrieť....ono to tu tie babule nemyslia zle, len proste chápem, že im trošku lezie na nervy ak sa stále tu prezentuješ, bo ono zámer tejto témy je v niečom inom...ja sa tu nechcem púšťať do žiadnych inernetových bojov a nebodaj urážaní, len treba niekedy platí tá veta " Menej je niekedy viac" 😉

delynka
31. dec 2014

a ak dotyčná nechápe....baby nereagujte, nechajte to vykypeť,alebo si založte novú tému. Ste skvelé každá jedna ako ste schudli,alebo sa snažíte. Rada si to tu pozerám (vaše výsledky) ste skvelou inšpiráciou pre ostatné.

betina1984
31. dec 2014

@katia77 dala som si tu robotu a pozrela poslednych 40 stran. Dala si sem 53 fotiek. Chore...... Ine slovo na to nepoznam....
Splodit a porodit dieta nie je zlozite? To moze tvrdit len niekto, kto to nezazil. Mozno 50% zien na tomto fore s tym malo obrovsky problem. Neporovnavaj porod dietata s chodenim na WC, to je bohovsky rozdiel.
Moje deti budu moj zivot kym neumriem. Vzdy sa bude, o nej zaujimat, vzdy sa budem o ne starat, bat sa. Ale to ty nikdy nepochopis, lebo nie si MATKA.

katia77
31. dec 2014

Tam sa prezentujem a mam pocit, ze aj tato tema nie je mimo, predsa tu nie je definovane chudnutie po porode, ci ano?

betina1984
31. dec 2014

@katia77 a este k tej profilovke. Radsej ziadnu. Mala by si o tom popremyslat, ci si ju neodstranis aj ty. Dobru noc...