icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
fomarik
4. jan 2015

-30kg za pol roka. Idem dalej, lebo žiť s obeznym telom je otras! Chcem sa cítiť dobre. Úprava stravy( nizkosacharidová 6x denne jem) + fitko.

fomarik
4. jan 2015
shopoholocka
4. jan 2015

Ahojte tak sa ku Vam pripajam...od 1 oktobra som dala dole 12kg ziadna velka zmena sa neudiala len nova praca,8hodinovy pohyb v praci a od unavy velmi nejem 😀 😀
Obdivujem vsetky,ktore drzite nejaku dietu,ja sa poznam toto nie je cesta pre mna🙂Teraz zacinam chodit do fitka plavem tak dufam,ze sa to pohne dalej...
Zacinala som na vyssej vahe 115 teraz mam 103 a uz len 3kg a budem mat konecne pod 100ku🙂Moj ciel je mat 79kg aj ked poloviciak sa mi vyhraza ze taku tzv chudu ma uz nebude chciet.-D

Biele pecivo nejem uz roky,vyprazane nejem taktiez,klobasy a mastne veci raz za pol roka si dam,pouzivam len trstinovy cukor atd......ked najdem foto pred tak ho sem supnem🙂Merat som sa pred tym neodmerala takze v cm zmenu neviem🙂

lubina121
4. jan 2015

@fomarik super, pekny vysledok, omladnuta...

fomarik
4. jan 2015

@lubina121 dakujem. mala som 106kg. a to som rodila ako 99kilová. Po porode som ešte 7kg nabrala!!! S kilami prišli zdravotné problémy, tak som sa trošku nad sebou zamyslela.

boba82
4. jan 2015

@fomarik super vysledok. Velka motivacia pre mna 😅 mozes popisat viac jedalny listok, co si jedla? dakujem este raz blahozelam🙂

fomarik
4. jan 2015

@boba82 dakujem.Tak napr.dnes:
Ranajky : odšťavený grep +citron + polka avokada
Desiata: Dva bielka + salat hlavkový
Obed:100g losos (ale možes akukolvek rybu, kuracie, morčacie prsia)+ salat, uhorka
potom idem cvičiť..po cvičení si dám 80%protein...to je tiež ako jedlo.to bude cca o 15.00
Olovrant2: zase ryba alebo kuracie prsia 100g so zeleninou
Večera: mala by som mať tvaroh so škoricou, ale asi dám znovu vajíčka 4 bielka, 1 žltko...robím to ako praženicu, so zeleninou samozrejme.
Strava nie je bohviečo, ja viem, ale ked ja už nechcem byť taká velká. naozaj nie 😨

boba82
4. jan 2015

@fomarik dakujem za info, ta strava je prisna, ale vidim, ze priniesla super vysledky. pekny den🙂

chiccco
4. jan 2015

@rysisi ahoj kupila som si tiez to koliesko prvý den som skusala asi 5 opakování po 5 Cvikov a strasnaaa svalovka dnes na bruchu ani zakaslat nemozem co ma doslova rebra bolia,mala si to aj ty ?

betina1984
4. jan 2015

@fomarik krasa. Toto je aj moj sen. Ja uz raz dala dole 27 kg za pol roka, ALE!!!!!! Takyto prudky ubytok ti neprinesie osoh. Ujo jojo sa casom dostavi a vaha sa vrati aj s urokami. Pretoze takto "biedne" sa nedokazes stravovat cely zivot. Akurat si privodis problemy. Skus pridat na strave aj za cenu ze nejake 2-3 kg naberies. Radsej chudni pomalsie pri vyssom prijme ako rychlo.

angell2611
4. jan 2015

@fomarik Ahoj velka gratulka, nadherna zmena, ja som na tom tak ako si bola ty na zaciatku. Dala som sa na dietku od 2. januara, hadam mi to vydrži kym sa nedostanem na vysnivanu vahu. Idem zacat behať už dnes sa chystam . Rada by som toto leto aj na kupko vybehla s malou, tak motivacia je. A ked som videla tvoje vysledky tak si ma nakopla duplom.

fomarik
4. jan 2015

@betina1984 ahoj, som v programe kedy mesiac fungujem takto. Jedla som normálne všetko. Od augusta do konca decembra, bez obmedzení. Pribrala som 4kg. Ja viem,že takto sa fungovať nedá. A aj tak treba občas telo šokovať niečím kalorickym,sacharidovym.

fomarik
4. jan 2015

@angell2611 veľmi ti drzim palce! Áno,kupko s malou je aj mojou motiváciou, okrem iného. Je to tazke,naozaj, veľakrát som aj plakala. Ale chcem sa cítiť dobre a ten pocit, keď si môžeš obliecť niečo pekné a sexy. .. a nielen to,čo mi je dobré.

betina1984
4. jan 2015

@fomarik nevravim ze bez obmedzeni. Treba sa kontrolovat, len toto je hladovka. Skus pridat napr.celozrnne pecivo, napr.kopcek ryze, par zemiacikov, trochu cestovin, sunka, jogurt, tuniak. Absolutne ti chybaju sacharidy. Aspon trochu by si ich mala prijimat

alenka7777
4. jan 2015

@fomarik ahoj. super zmena. ale musim suhlasit s betina1984, ze toto je hladovka. ja som schudla za 5 mesiacov oproti tebe len 14 kg, ale jem naozaj vsetko, len s mierou, plus samozrejme pohyb. aby si si neprivodila nejake zdravotne problemy...

fomarik
4. jan 2015

@betina1984 ja fičím na sacharidovych vlnách. Dnes mám nulu. Zajtra mám dve porcie ryže. Som pod odborným dohľadom majstra sveta vo fitnes a kulturistike. On vie čo robí. Ale si zlatá, naozaj!

betina1984
4. jan 2015

@fomarik oki, ved ako myslis. Ja len vravim vlastnu skusenost. Takto ako sa stravujes sa skutocne neda donekonecna. O nejaky cas pride stav, ze dam si kusocek tohto (myslim nejaku sladkost, alebo nieco "nevhodne"), potom na dalsi krat zase a bude to stale castejsie a vaha pojde hore. Ale drzim palceky. Fakt vyzeras uzasne.... 😉

bohumila1988
4. jan 2015

@alenka7777 ahoj...to by som aj ja potrebovala za 5 mesiacov toľko schudnúť... Napíš pls čo si jedla A koľko športu A akého...Diiky

sisi1978
5. jan 2015
Používateľ sisi1978 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sisi1978.

@fomarik
To je super zmena, vyzeráš úplne úžasne, hlavne v tvári si omladla. Ak máš čas napíš ešte prosím ťa čo jedávaš, videla som čo si jedla včera, ale napríklad čo jedávaš v iné dni. Aj keď je to drastické ja veľmi dobre viem že schudnúť u niektorých a aj u mňa sa dá len takto a ide to veľmi ťažko.Cvičíš každý deň?Ešte raz klobúk dole, vyzeráš fantasticky.

alenka7777
5. jan 2015

ahoj.....zacala som velmi prisne. asi prve dva mesiace som nejedla skoro vobec ziadne pecivo, sladkosti minimum. a chodievala som 5 x tyzdenne behat takcyh 45 minut, plus nejake cvicenie doma, v pripade zleho pocasie hodina plavania. Pohyb mi ostal doteraz, co sa tyka stravy, tak jem vsetko, ale s mierou. Zvycajne 4 az 5 x denne v malych davkach....

bohumila1988
5. jan 2015

@alenka7777 diky... Ja som vylúčila úplne lepok..
Aj sladké... Len ten pohyb je U mňa problém...nikdy mi to dlho nevydrží...ach jo..ale musím zamakat...

alenka7777
5. jan 2015

@bohumila1988 treba si najst nieco, co ta bude bavit. s pohybom to ide ovela rychlejsie a ovela lahsie podla mna. drzim palce

alenka7777
5. jan 2015

@bohumila1988 myslim, ze my spolu sutazime aj o najlepsiu premenu, takze drzme si palce a podme do toho.

fomarik
5. jan 2015

@sisi1978 cvičím 5x do týždňa. Kardio, nohy,prsia a chrbát cvičím vo fitku. A ramená, biceps a triceps+brucho doma. Kým som bola na materskej a malá bola v škôlke tak som chodila každý deň. Dva dni svalové partie a tretí kardio. Zo zaciatku, teda 2 mesiace som mala kruhové Hitec tréningy.
Môj jedálniček v bežné dni:
Cerealna bageta a ppomazankou, akoukoľvek, milujem ich. Desiata jogurt alebo 1ks ovocia. Obed klasika, čo v robote ponúkali v rámci obeda polievka plus druhé. Olovrant pozostával zo zeleninoveho šalátu a večera skôr bielkovinova, napr. proteinove palacinky, fazulove struky s vyslahanymi bielkami, zapekany karfiol syrom,...
V rámci diéty keď som v ketoze: čiže 6 dní bez sacharidov mám napr.1 deň v týždni tzv. cheet day, teda cukrujem a jem veeeeela sacharidov, všetko,na čo mám chuť. Sú to jedlá ktoré si plánujem vopred, ale aj tak to po 6dňoch v diéte nedokážem zjesť.

olivka84
5. jan 2015

@fomarik mozem sa spytat kolko si mala na zaciatku obvod pasu a kolko teraz? Vyzeras ze mas ten isty tip postavy ako ja a brucho je moj mega problem

reni1512
5. jan 2015

Ahojte baby, ja som dnes zacala....5-ka je moje stastne cislo a je najvyssi cas. Fotky este nemam, ale urcite nieco potom pridam. Zacala som bielkovinami, uvidime co a ako, pokracovat chcem potom delenou stravou.
Moja vaha 70kg. Pred tehotenstvom 58kg, moj cieľ 55kg.
Hor sa do toho...... 😔 😉

snu
5. jan 2015

@fomarik odpadla som, waaaau...krasna zmena

lal
5. jan 2015

@betina1984 to ako sa stravuje @fomarik je slaba odnoz z palea a nie je to nic, co by ludskemu organizmu skodilo 🙂 Jednoducho svoj sacharidovy metabolizmus meni na tukovy, kedy jej telo bude prednostne cerpat energiu z tukov prijatych aj ulozenych, namiesto sacharidov. Tento stav sa nazyva ako aj ona spomina ketoza (nutricna ketoza) a nie je to ziaden zivot ohrozujuci stav, ved si o tom trosku precitaj 🙂
Ja som na nizkosacharidovu "dietu" presla od noveho roka a musim povedat, ze sa citim ovela lepsie ako predtym, nenafukuje ma, nenaduva ma ako predtym zo vsetkeho...Brucho mi poriadne splaslo konecne a celkovo sa citim ovela lepsie. Principom nizkosacharidovej diety je aj to, ze telo ti da same najavo ze uz nevladze zjest viac ani keby co a tak nemas vobec chut na hluposti. Ja som vcera piekla osie hniezda, ktore milujem a nemala som chut sa ich ani dotknut, nakolko stale som syta a citim sa vyborne. Predtym som bola schopna vyzierat ich cely vecer, az kym nezmizli.

rysisi
5. jan 2015

@chiccco ahoj áno mala, umierala som 🙂 myslela som že sa mi stehy potrhali po sekcii 🙂 neboj prejde to 🙂

rysisi
5. jan 2015

Kočky ja Vám poviem že nenávidím všetky diéty nikdy som žiadnu nedodržala a vyskúšala som ich už asi 50.
Preto so si zostavila svoju vlastnú zo svojich obľúbených pokrmov a som spokojná táto jediná mi sedí 😉
napr: mám rada banány tak papám jeden deň iba banány 🙂 mám rada šunku tak papám jeden deň iba šunku, atď...........