icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
vierka82
1. feb 2013

@irriss ked si to dokazala raz dokazes to znova 🙂 ja som pocas tehotenstiev veeela pribrala.velmi mi vsak pomohol ten bicykel a ze vecer uz nejem.drzim palce 🙂

adinka77
1. feb 2013

@annalena super,povedala by som,že vyzeráš na menej kíl ako píšeš... 😉 aj ja ceem 😉

ssiska
1. feb 2013

@annalena moj obdiv, aj vsetky schudnute kocky, uz vas tu obzeram 3 dni a dnes idem na to, stacionar pripraveny, trochu zmenit stravu, snad to pojde 🙂

annalena
1. feb 2013

@adinka77 dakujem 🙂 no zial nie, vazila som sa predvcerom.

@ssiska drzim palce, urcite to pojde 🙂 ja som tiez neverila a ani mi to samej tak nepride, az ked ma clovek takto fotky vedla seba alebo vidim pozitivne ohlasy v okoli.

ssiska
1. feb 2013

@vierka82 aj ja idem na bike, len neviem, kolko zvladnem, hodina sa mi zda dost 🙂,aj na zaciatku si zvladla tych 80 min, alebo si pridavala? inak super ubytok!

alienka73
1. feb 2013

@annalena ja som to tu necitala, lebo nestiham ale chcem sa ta este opytat ci si cvicila aj brusaky ...ja sa uz nejaky cas snazim zdravo stravovat, sladkosti uz nejem a vecer sa uz tiez neprezieram , uz iba bielkoviny zelenina, kneckebrod ale cvicit som zacala iba pred tyzdenom tak poriadne.Akurat teraz mam 2 ci 3 dni pred kramami tak som nafunknuta a nic nevladzem...

edita84
1. feb 2013

@superego ale u mňa je to normál + niekedy 1 jedlo, ja hladná nie som len večer :/ ale to velmi :( posledné dni sa snažím večer nejesť a aj sa mi to darí lebo sme sa s manželom dohodli že chudneme 🙂 a tak nechcem zlyhať 🙂 len ja som lenivá doma cvičiť :(

annalena
1. feb 2013

@alienka73 ano, aj brusaky. urobila som si taku svoju zostavu cvikov z kalanetiky a tu opakujem dokola 🙂
a mozno smiesne alebo zbytocne 😀 ale hovorim si, ze aspon nieco, napr. ked stojim pri umyvani riadu alebo utierani prachu, posilujem nohy a zadok 😝 😀 uz je to ako zavislost.

alienka73
1. feb 2013

@annalena a ako casto si to cvicila?
A o ktorej chodievate spat ked od 18tej nejete?

annalena
1. feb 2013

@alienka73 spat chodim okolo 23-24ej. Cvicim asi 20-30 minut vecer, ked ulozim malu spat.
po 18ej este vela pijem, pomaha to proti hladu. ale horsie to bolo zo zaciatku, kym si telo zvyklo, teraz mi to uz tak nepride.

nienna
1. feb 2013

@annalena waw vyzeráš super, ja teraz začínam s takou váhou ako ty si začínala....aj si upravila jedálniček, alebo ješ normálne ako predtým len po piatej už nič?? plus to cvičenie večer cca 30min? stačí to?

annalena
1. feb 2013

@nienna dakujem 🙂 od super je to este sice dooost daleko. ale uz sa mozem na seba aspon pozriet.
upravila som si hlavne casy, ja som naozaj zacinala jest vecer o 17ej, dovtedy som len sem tam hodila do seba nejaky keks, jablko, trochu jogurtu a pod......teraz mam 3 hlavne jedla denne a medzitym 2x ovocie. uplne som vylucila sladkosti a kolace (ani na Vianoce, vadilo mi to menej, ako som si myslela 😉 ), namiesto priloh si vacsinou davam salaty a zeleninu. Ale inak nic extra.
cvicenia by mohlo byt urcite viac, predtym som plavala a potapala....ale teraz mi to zial nevychadza, som s malou sama, robim na plny uvazok, po robote sa radsej venujem malej a po veceroch sa musim ucit.

irriss
1. feb 2013

@vierka82 dekuju za prani....kazdopadne fotku sem davat nebudu..spadla by jsi z bicykla..a to bych nerada mela Tve krehke kosticky na svedomi 😉 😎

nienna
1. feb 2013

@annalena klobúk dolu 😉 skúsim sa tebou inšpirovať, možno to tiež zaberie, no tých sladkostí sa asi úplne nevzdám, ja som čokoholik 🙂 a podľa mňa ti už viac ani netreba chudnúť, teraz si akurát, ale ak chceš tak držím palce

alienka73
1. feb 2013

@annalena klobuk dolu ozaj, takze kazdy den 30min vecer, aaj podla mna mas uz super postavu, mne by to uplne stacilo, mat tak tvoje brusko a stehna🙂)

alienka73
1. feb 2013

@annalena ked si nedavas prilohy tak potom mas vlastne delenu stravu nie?

daniela40
1. feb 2013

@vierka82 tak tak,je to pravda ked clovek uz neveciera-alebo len nieco male do uust...a neprezierat sa(vid vianoce) 😉

annalena
1. feb 2013

@nienna @alienka73 dakujem 🙂 ale este tych 5-7 kg a spevnit, snad na jar to bude lahsie, oprasime s malou bicykel a korcule 🙂
neviem ci sa to da nazvat delena strava, zelenina a salaty mi pridu zdravsie a na taniery toho vyzera ovela viacej 😀 a neriadim sa tym nejak strikne, beriem to sportovo, napr. v robote nie vzdy je moznost dat si ako prilohu salat.

alienka73
1. feb 2013

@annalena no ak mas taky vysledok za 4mesiace tak to je viac ako super, si pre mna motivacia🙂) , Mne staci iba tych 7kg a tiez spevnit...no nic, idem si ja zacvicit, majte sa🙂

mandragora22
1. feb 2013

@vierka82 50km rychlostou??? teda prepac, ale bud si velmi namakana, alebo si sa pomylila, alebo neviem... lebo takmer 1,5 hod. ist 50 km rychlostou... to mi pride skoro ako le tour de france 😀 😀 😀 😀

ikusa11
1. feb 2013
mandragora22
1. feb 2013

este dodam pre upresnenie, ze moj chlap sem-tam pouziva stacionar, niezeby bol namakany, ale predsa len, je to chlap a ked ide 35 km rychlostou (viac-menej pravidelnou), tak dokaze ist hodinu, je zliaty z potu a odpadava. 😀

charlottte
1. feb 2013

kočky stále vás sledujem,tento týždeň som zaviedla po 5 nejesť a 2 x do týždňa chodím cvičiť a dnes po 5 dňoch, dole 1 kg, pomaly ale ide to...a chcem sa spýtať ja jem všetko okrem chleba....tak sa chcem spýtať maminiek ktoré takto schudli jedli ste aj sladké obedy...kekse, a čokolády a tak to nejem, Myslím napr. dať si parené buchty (dnes som si dala 2) na obed + polievka a bola som najedená

vierka82
1. feb 2013

@mandragora22 prisamvacku ze 50 a ja som mokra poriadne.aj zmykat by som mohla 🙂musim rovno do sprchy. Zacalo ma to hroyWzne bavit. Vonku viem ist tak 20 predsa je tam odpor vzduchu 😀

irriss
1. feb 2013

@mandragora22
ale vzdyt muze jet z kopecka..nebo ne?? 😎

vierka82
1. feb 2013

@mandragora22 muz tiez vravi ze som sisi ked do toho tak sliapem ale ked mj to tak bavi 😀

mandragora22
1. feb 2013

@vierka82 hmmm

vierka82
1. feb 2013

@irriss ale ved ja to mam navolno. Nemam odpor v pedaloch

zdena7327
1. feb 2013

@vierka82 prepáč ale aj ja si myslím že bud máš pokazený tachometer alebo nechápem ako to môžeš dokázať lebo ja som tiež na stacionárnom a ked idem asi 45 km za h. tak idem vyletiet s neho 😉 ale ak tak klobúk dolu 🙂

mandragora22
1. feb 2013

@vierka82 nemas odpor v pedaloch, takze lietas? 😀 😀 😀 😀 😀