Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@annalena ja som to tu necitala, lebo nestiham ale chcem sa ta este opytat ci si cvicila aj brusaky ...ja sa uz nejaky cas snazim zdravo stravovat, sladkosti uz nejem a vecer sa uz tiez neprezieram , uz iba bielkoviny zelenina, kneckebrod ale cvicit som zacala iba pred tyzdenom tak poriadne.Akurat teraz mam 2 ci 3 dni pred kramami tak som nafunknuta a nic nevladzem...
@nienna dakujem 🙂 od super je to este sice dooost daleko. ale uz sa mozem na seba aspon pozriet.
upravila som si hlavne casy, ja som naozaj zacinala jest vecer o 17ej, dovtedy som len sem tam hodila do seba nejaky keks, jablko, trochu jogurtu a pod......teraz mam 3 hlavne jedla denne a medzitym 2x ovocie. uplne som vylucila sladkosti a kolace (ani na Vianoce, vadilo mi to menej, ako som si myslela 😉 ), namiesto priloh si vacsinou davam salaty a zeleninu. Ale inak nic extra.
cvicenia by mohlo byt urcite viac, predtym som plavala a potapala....ale teraz mi to zial nevychadza, som s malou sama, robim na plny uvazok, po robote sa radsej venujem malej a po veceroch sa musim ucit.
@nienna @alienka73 dakujem 🙂 ale este tych 5-7 kg a spevnit, snad na jar to bude lahsie, oprasime s malou bicykel a korcule 🙂
neviem ci sa to da nazvat delena strava, zelenina a salaty mi pridu zdravsie a na taniery toho vyzera ovela viacej 😀 a neriadim sa tym nejak strikne, beriem to sportovo, napr. v robote nie vzdy je moznost dat si ako prilohu salat.
@vierka82 50km rychlostou??? teda prepac, ale bud si velmi namakana, alebo si sa pomylila, alebo neviem... lebo takmer 1,5 hod. ist 50 km rychlostou... to mi pride skoro ako le tour de france 😀 😀 😀 😀
@mandragora22 😀
este dodam pre upresnenie, ze moj chlap sem-tam pouziva stacionar, niezeby bol namakany, ale predsa len, je to chlap a ked ide 35 km rychlostou (viac-menej pravidelnou), tak dokaze ist hodinu, je zliaty z potu a odpadava. 😀
kočky stále vás sledujem,tento týždeň som zaviedla po 5 nejesť a 2 x do týždňa chodím cvičiť a dnes po 5 dňoch, dole 1 kg, pomaly ale ide to...a chcem sa spýtať ja jem všetko okrem chleba....tak sa chcem spýtať maminiek ktoré takto schudli jedli ste aj sladké obedy...kekse, a čokolády a tak to nejem, Myslím napr. dať si parené buchty (dnes som si dala 2) na obed + polievka a bola som najedená
@mandragora22 prisamvacku ze 50 a ja som mokra poriadne.aj zmykat by som mohla 🙂musim rovno do sprchy. Zacalo ma to hroyWzne bavit. Vonku viem ist tak 20 predsa je tam odpor vzduchu 😀
@mandragora22
ale vzdyt muze jet z kopecka..nebo ne?? 😎
@mandragora22 muz tiez vravi ze som sisi ked do toho tak sliapem ale ked mj to tak bavi 😀
@vierka82 hmmm
@vierka82 nemas odpor v pedaloch, takze lietas? 😀 😀 😀 😀 😀

@irriss ked si to dokazala raz dokazes to znova 🙂 ja som pocas tehotenstiev veeela pribrala.velmi mi vsak pomohol ten bicykel a ze vecer uz nejem.drzim palce 🙂