icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
zuul
18. jan 2015

@katka0210 ahoj mozem aj ja poprosim o pridanie do skupiny? s muzom sme zacali od noveho roku a teda 3cm z pasu mame dole zatial 🙂

isabel11163
18. jan 2015

@katka0210 aj ja poprosím pridať do skupiny 🙂 ďakujem

wewerka27
18. jan 2015

@katka0210 Ahoj, mohla by si, prosím, pridať aj mna do tej skupiny ? Dakujem pekne 😉

adulienka16
18. jan 2015

@katka0210 mohla by ste ma pridat do skupiny?dakujem

wewerka27
18. jan 2015

Ahojte baby, aj ja vám sem pridám fotky ked ich vytiahnem z disku, teraz mám smolu ked sa mi ten pc pokazil... Ja som vážila 80kg a v to leto som si povedala, že stačí... Pravidelne som jedla, chodila s rodičmi na turistiku, so známou na korčule... O necelé 3 mesiace som vážila 63kg a nebolo to žiadne drastické chudnutie... No prišlo prvé tehotenstvo, nabrala som na 83kg, druhé tehotenstvo, ktoré som končila s 97kg a už 4 mesiace vážim 89kg a nedokážem sa toho zbaviť ☹ jem 5x denne, dakedy to síce nevyjde, no snažím sa aj ked nejem pravidelne, pri deťoch sa mi to akosi nedá, neviem si to nejak zorganizovať 😀 cvičím cviky na chrbticu, ktoré mi vlastne tiež predtým pomohli schudnúť... No cítim sa hrozne, unavená som a vôbec nemám kondičku...niekedy ani to cvičenie nestíham, pretože väčší ked spí, menší je hore a naopak... Viete mi poradiť ako si to rozvrhnúť ? Niekde som kedysi čítala, že dve hodiny pred spaním sa už cvičiť nesmie, no ako to je naozaj ? Už sa asi aj musím odhodlať na 100% a začať to plniť na 200%, inak to nepôjde...inak baby, ktoré ste schudli, gratulujem 😉

ladkyna
18. jan 2015

preboha zeny, neviete sa do tej skupiny pridat same? co ju otravujete?

dudus50
18. jan 2015

@wewerka27 Prečo sa nemá cvičiť 2hod pred spaním? Ja som tak cvičila, keď som sa dala na chudnutie a normálne žijem, schudla som, spávala som normálne... 😉 Inak sa nedalo, cez deň som nestíhala, tak som večer dala malého spať o 20.00-20.30 a potom som išla cvičiť 30min, niekedy aj hodinku, osprchovala som sa, pozrela ešte niečo v telke a išla som do hajan.

zlaticko333
18. jan 2015

Dievcata, zeny, sledujem tuto stranku uz dlhsie. Aj ja mam rovnaky problem, ale zatial nemam odvahu sem dat foto. Cvicim s Jilian Michaels kazdy den, zacala som ten 30dnovy shred. Do toho fitnes blenders a boba harpera. Striedam to. Mam vystavany bielkovinovy jedalnicek....ak by mal niekto zaujem, mozem poskytnut...drzte palce 🙂

zlaticko333
18. jan 2015

Prosim vas,pridate ma do skupiny? Dakujeeem

monikka22
19. jan 2015

@zlaticko333 Ahoj mohla by somta poprosit o info o tom jedalnicku?? mooc dakujem kludne aj do IP

yery
19. jan 2015

@katka0210 mozem aj ja poprosit o pridanie, velmi pekne dakujem

monikka22
19. jan 2015

@katka0210 poprosim o pridanie dakujem🙂

gabika783
20. jan 2015

poprosím pridať do skupiny.. Ďakujem

miriamapeter
21. jan 2015

@katka0210 aj ja poprosím pridať do skupiny, ďakujem krásne 🙂

miriamapeter
21. jan 2015

@zuzikboc krásna zmena! 😉 Pristane Ti to...

majuska297
21. jan 2015

Poprosim pridat do skupiny,dakujem 🙂

wewerka27
21. jan 2015

@dudus50 ja neviem už to som kdesi čítala no ja cez den tiež nestíham tak teda budem večer... 😉

sivula
21. jan 2015

@katka0210 aj ja by som prosila pridať do skupiny. Super premena, chcem podobné do leta - plavky sú nemilosrdné ☹ váhu mám plus minus ako ty skoro, len som vyššia - 173cm. Posledná váha 60 kg pred prvým tehotenstvom a potom už som to zanedbala a pri dvoch deťoch a chudnutí a priberaní som na +14kg. Ale pred druhým pôrodom som mala 92kg, takže ešte to nie je také zlé 🙂

glukacova
21. jan 2015

@zlaticko333 ahoj prosim ta mozes sa so mnou podelit o ten jedalnicek,dakujem

zuzikboc
21. jan 2015

@miriamapeter Ďakujem 🙂

janynkaaa
21. jan 2015

@katka0210 ahoj mozes aj mna pridat do skupiny?dakujem ti pekne 🙂

sofinka25
22. jan 2015

@katka0210 vyzeras super ako si to dosiahla,

lucik106
22. jan 2015

@zlaticko333 ahoj, bolo by možné ten jedálniček? veľká vďaka

caffein
23. jan 2015

@dudus50 aj ja som tak večer chodievala na korčule, keď som deti uložila o 20.-20.30 h 🙂 tiež som pekne schudla a normálne spávala, aj teraz si chodím zacvičiť večer a všetko OK a ešte mám aj dobrý pocit, že večer namiesto sedenia pri telke sa hýbem, veď to je úžasnéé

sisa.b
23. jan 2015

@katka0210 Aj ja prosím pridať do skupiny 🙂 ďakujem.

sardinka32
24. jan 2015

Zeny, kuknem som po dlhsej dobe a tu len same "pridaj ma do skupinky...pridaj ma do skupinky...", tak naco je potom tato tema??...ked vsetky chcete byt v nejakej skupinke?? Snad to tu nezakape uplne, je to tu pre mna inspiracia. Vsak ked sa Vam podarilo schudnut, podelte sa o to aj s ostatnymi, naco skupinky kadejake stale zakladate??

reni1512
24. jan 2015

@katka0210 katka ja mam rovnaku vysku ako vy....70kg...poradte ako na to....neuveritelna je ta prva fotka 2013 a druha za nou v tych ciernych nohavickach...neverim ze sa take nieco da 🙂 ste uzasna

sisa.b
24. jan 2015

@sardinka32 a prispela si svojimi fotkami aj ty? 🙂 Lebo ja napr. nemám na to, aby som svoje ukazovala na verejnom fóre. A ako píše Katka, nájdeme tam aj veľa rád ohľadom jedálnička, cvičenia... aj preto sa tam chcem pridať 🙂

olivka84
24. jan 2015

@sisa.b ale tam sa tiez moze pridat hocikto ja som myslela tiez ze to je sukromna téma kde ta moze len zakladateľ pridať ale staci ze das Like ze sa ti paci a si v skupine.niekto by mohol dat link na tu skupinu a mozte sa pridavat aj samé aspon bude mat katka 0210 menej roboty.ale zaujimavych veci je tam urcite dost oplati sa

katussska24
Odpoveď bola odstránená