icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
mimiq
4. mar 2015

@gaga12 moj fotoblog 🙂

adush123
4. mar 2015

@mimiq ja mam 75 no take telo nie 😕

daniela40
5. mar 2015

@gaga12 klikni na jej obrázok a tam ma rozpis- 😉

steinarka
5. mar 2015

@mimiq no dievča 😀 akoze WOW.. fakt, klobuk dole.. na lavej fotke ako nejaka 50 rocna teta a vpravo uplne super 😉 ja osobne sice problem s vahou nemam, ale kedze manzel robieva trenera, tak viem aku drinu to obnasa. SI UZASNA 😵

janka00006
Odpoveď bola odstránená
19monika75
6. mar 2015

@janka00006 este najs neakeho sponzora co mi to bude platit 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jaruska6
10. mar 2015

@janka00006 Keby to išlo tak jednoducho, po uliaciach behajú len štíhlučké modelky 😉

mimiq
10. mar 2015

Ono to naozaj ide keď sa chce 🙂

kamilkak
10. mar 2015

gratulujem 🙂

erikasvk
10. mar 2015

@mimiq ako dlho ti prosim ta trvalo takto schudnut??? akoze klobuk dole. Ja zacinam dnes cvicit + strava a uvidime ako sa mi bude darit. Dakujem za odpoved

mimiq
10. mar 2015

@erikasvk momentálne je to rok a pol,,,a ja nehovorím že chudnem ale že sa zdravo stravujem a cvičím 🙂

erikasvk
10. mar 2015

Juuj rok a pol? Ked ja nemam pevnu volu....... no snad vydrzim co najdlhsie.... 🙂

gaga12
11. mar 2015

Ja som tiež začala chudnúť kupila som si orbitrek tak davam 5x do týžna 40min tak uvidim aký to bude mat výsledok.Pa pozdravujem

dana_l
11. mar 2015

@zivile za dva mesiace dat dole 6 kg to je super. zober si dalsie 4-6 mesiacov a mas to 12-18kg. nevzdavaj a pokracuj

zivile
12. mar 2015

@dana_l dakujem si mila. No ide to dole pomalicky..keby som cvicila..ale ja nevladzem...neviem sa nakopnut..ked maly zaspi na pol. hod. tak si lahnem. ALe uz by som si dala chlebik..posledne dni mi je velmi zle..od soboty som 4krat vracala a to v sobotu som zacala brat HAK yadine..tak neviem ci nie z toho
to ze ja ked priberam priberam vsade rovnomerne..a teraz co chudnem tak ide zo vsadial, ale to take poporodn brusko stale mam
kopu veci vobec neobleciem co som predtym nosila

dana_l
12. mar 2015

@zivile ja som po troch porodoch mala brucho naspat az po 6 mesiacoch. a to som necvicila. takze aj ty mas este cas. len dalej pokracuj a vysledok sa dostavi. a neboj. ani ja sa neviem nakopnut. chodim do prace a pridem domov o 4.30pm a potom ohladom deti, navarit, trochu popratat, este roznasam aj noviny a tak vecer chodim do postele s dvojickami. aby som si ich aspon trochu uzila. a potom spolu zaspime. teraz skusam ze vstanem rano trochu skor a zacvicim jillian. ale dnes rano maly ze ide hore so mnou. len teda to by bolo velmi priskoro na neho tak som isla naspat do postele a uz nestiham cvicit. grrrrrr. hadam vecer nieco stihnem aj ked tomu vela nedavam
ohladom stravy. ja vravm ze netreba dietovat ale jest s mierou. dat si aj to co povazujes za zakazane. ale nie na tony. som si kupila 1 kg cokolady a pomaly som to pocas mesiaca "spracovala" a nepribrala som. lebo som nezjedla nieco ine ale namiesto olovrantu som mala tu cokoladu. vies co je dobry trik - nabrat si na mensi tanier. clovek je velakrat viacej ocami ako zaludkom. a ked zjes tu mensiu porciu a potom si este trochu pridas tak je to mensie zlo ako ked mas riadny tanier a k tomu si das duplu.

zivile
12. mar 2015

@dana_l wow..klobuk dole mamka..tak mas toho dost. a este aj noviny roznasas.Hmm..ja som potom fakt padavka..ja mam dost. A som akasi aj taka bez nalady...zacala som brat HAk ale dnes som ju celu splachlado umyvadla...bolo mi z nej priserne zle. est ek tomu mi zacali kvalitne vypadavat vlasy.
kolko rocne mate deticky? My 8 rocnu dceru a 5 mesacneho syna

ahojte baby a všetky bojovnícky ktoré sa dáte na chudnutie, ja odporúčam cvičenie a úpravu stravy, začala som Antóniou Mačingovou a keď sa môžem pochváliť: december 2014 - 75 kg...........marec 2015 - 57 kg, takže bojujte a nevzdávajte sa , stojí to za to!

dana_l
12. mar 2015

@zivile 7 1/2, 6 1/2, 3 1/2 dvojicky. prekvapenie pri cisle 3a4 😉 na mne sa byvala suseda rehotala, ze ako tehotna s dvojickami (uz v tretom trimestri) som ukladala dlazbu v zahrade lebo ta povodna bola kriva 😀 . ja som si dala teliesko, bezhormonove. nemusim sa napchavat tabletkami a aj tak mame ochranu.

erikasvk
13. mar 2015

@jaromirka00112233665544879 Fuha to si dala riadne dole za tak kratku dobru....... Ja mam 68 a chcela by som na 58kg.... Ostalo mi po porode velke ovisnute brusko to je moj najvacsi problem. Ozaj ja mam 5 rocnu a 5 mesacneho synceka 🙂

dana_l
13. mar 2015

@erikasvk ak mas velke brucho tak by si mala pozriet ci nemas diastazu brusnych svalov - laicky povedane ci sa ti pocas tehotenstva nerozostupili brusne svaly a ked by si cvicila brusaky tak tym padom by sa to len zhorsovalo.

jankadanka45687w
Odpoveď bola odstránená
romanovic
13. mar 2015

@jankadanka45687w a co ma prosim ta, ta stranka s temou???? 😠 😠 Nespamuj tu, dik!

erikasvk
13. mar 2015

@dana_l a to ako zistim ci to nemam?

zivile
13. mar 2015

@dana_l aj ja pojdem na Danu
takze to mate vesele..tak 4 deticky ked dobre pocitam
Ja som dnes spraskala cely balicek vajecnych vencekov. Co som chytila ako prve to som zjedla..tak sa mi ziadalo sladke a mam pokoj. na dalsie dva mesiace
ale od pondelka zacnem na tocni a stepri. Dcera ma veeeliikanske zrkadlo v detskej, lebo tancuje a rada sa pozera..tak si k nej prestahujem tie pomocky na svicenie a zacnem.Pomaly..kolko mi cas dovoli
tabletky su splachnute a dam si danu aj ja

delynka
13. mar 2015

kočky idem sa vás spýtať na stravovanie, zvládli ste si upraviť stravu samé,alebo ste požiadali o radu aj odborníka?

erikasvk
13. mar 2015

@delynka no ja som si dala vypracovať stravovací a treningovy program....... a teraz si platim trenerku na mesiac lebo neviem co a ako cvicit.... no stravu si vies aj sama. staci vediet co kedy mozes papat

bambicka
13. mar 2015

@delynka sama

dana_l
13. mar 2015

@erikasvk pozri na tuto stranku, opisuju ako to zistit. http://www.bocianiehniezdo.sk/content/diastaza-... na mk je aj forum o cvikoch ak mas tuto diagnozu https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/cviky-na-rozidene-brusne-svaly/ ale staci ti dat do hladaca cviky na rozidene brusne svaly a najdes videa s popisom cvikov
aj forum je k tej diagnose https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/diastaza-priamych-brusnych-svalov-mate-tuto-diagnozu/