Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@erikasvk ja mam tiez diastazu ale len malu. pozorovala som to lebo rano som mala brucho ploche a vecer po jedeni tak ako 5 mesiac. a doktorka mi povedala ze mam pravdu.
skus nejake cviky na tocenie pasovej casti. a beh. tym padom sa vsade schudne. a samozrejme chce to cas. kym tie extra kg a tuky zmiznu.
mate niekto skusenost s o skakanim na trampoline jumping ? nerobi to pri skákaní rámus ? zijem v paneláku, aby zas nebol cely dom hore nohami
baby ktorým sa podarilo schudnúť 15-20 a viac kg, poraďte prosím, ako ste sa znova nakopli, keď vaša váha začala po istej dobe stáť? ďakujem 🙂
adkat13 vydž chced to trpezlivosť, hlavne to nevzdávaj, zas to pojde dolu, ja momentálne som dala dole 19 kg...
@jaromirka00112233665544879 a ako dlho to stálo? lebo ja som dala dole 15 kg za 5 mesiacov a odvtedy 1,5 mesiaca nič... už to začína byť dosť demotivujúce ☹
@adkat13
ja som dala dole 14 kg a uz niekolko mesiacov sa mi nedari viac schudnut....asi je to moja konecna vaha....nikdy predtym som nemala menej kg ako teraz
@alenka7777 keby som na tom bola tak, ako ty, že som menej nikdy nemala, tak by som to už moc neriešila. ale ja mám pred sebou ešte 15kg. a to ešte stále nebudem na svojom minime ☹
@adkat13 tak ved uz to ani neriesim......necitim sa byt tucna, mam dokonca aj nejake tie svaly, takze je to ok.
@dominikatu waaaaaaaaaaaw to ako?
@dominikatu waw super, ako si to dokázala? 🙂
@jaromirka00112233665544879
@adkat13 baby merajte si aj cm.ja uz stojim niejake 3tyzdne a bola som stoho poriadne na nervy. podstatne je ,ze za ten cas mi posli dole cemtimetre.vaha nieje az taka dôlezita 🙂
@dominikatu dakujem za dalsiu inspiraciu.klobok dole
@lucky222 a co cvicis???
@palinkova87 Momentalne 2x do tyzdna kardio trening a 2x posilnovaci.
dievcara mozem vlaske orechy?
Čožeeee? fuuuuuuu akoze klobuk dole. Ja cvicim druhy tyzden aj stravu mam upravenu no este to pekne dlho potrva kym budem do plaviek..... No tento rok sa to snad podarí 🙂 Vela si cvicila brucho alebo vela kardio?
@lucky222 vyzeráš úplne super toto je môj sen a neviem sa pohnúť čo mám jesť ako a čo cvičiť poraď.... Ďakujem

@zivile tak len do toho. a nie od pondelka ale od zajtra 😉