icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
gituska456
31. mar 2015

ahojte baby som zufala .. :/ mam cca 70kg som 6 mesiacou po spontalnom pôrode ... chcela by som schudnut od včera beham,pridala som aj chôdzu + brušaky a ktomu USLENDER ..... uvidim ako sa mi to podarí .... len sa chcem opítať ovisa mi koža kedže som pred pôrodom važžila niečo mdzi 49-50kg a ked som otehotnela tak dokazala neviem ako vytiahnut vahu az na 78-80kg ... tym padom sa mi natiahla koza ... len dufam ze cim skorej sa vratim k povodnej postave ...
ako si mam upravit jedalnicek ?? mate nejake stranky alebo rady a typy na spravne sravovanie .. dakujem

marosko1234
31. mar 2015

caute baby, prosim vas poradte mi ako mam schdnut zo stehien a z bokoch. MAM ICH HROZNE pliss poradte mi som uz zufala 🙂

dominikaqq
31. mar 2015

@mokuska1606 no ale keby som nejedla ani pečivo tak by mi mohlo prisť zle...

lucymk
1. apr 2015

@xima Môjmu muzovi sa tiez paci ,ked je zaco chytit. ked sme spolu este chodili,tak som pri mojej vyske 165cm mala 62kil . vôbec som nebola zo sebou spokojna. snazila som sa schudnut,ale nedarilo sa mi, lebo manzel mi robil napriek ,aby som neschudla.teraz po 3 detoch, coby som dala zato ,aby som mala svoju pôvodnu vahu. teraz mam 84kil a citim sa strasne.niekedy sa aj na manzela hnevam, aby mi povedal,ze konecne by som uz mohla schudnut,ze vyzeram jak svina,ale on nie. este sa ma spyta ,ze preco uz nenosom cipkovane kosielky,ze stale som prehno pritezliva a lubi ma coraz viacej

vedorka
1. apr 2015

Ahojte, mne sa podarilo pri plnom dojceni schudnut po porode na svoju hmotnost az po skoro 11 mesiacoch a to som pribrala cez tehu iba 11-12 kg. Zial nepocitala som, ze mi porodom zlezie iba 6-7 kg, neviem ako je to mozne, vsade pisali ze 10 kg pojde dole. Obmedzovat v jedle som sa moc nemohla kvoli dojceniu, prichadzala som o mlieko. Asi po pol roku ked zacali prikrmy som trochu obmedzila jedlo. Ale na ranajky aj obed som si dopriala vela, obmedzila som jedenie po 19. To je hodina kedy sa naposledy najem normalneho jedla. Pred spanim iba trochu ovocia. Obmedzila som este sacharidy z cestovin a peciva, snazim sa ich jest menej a viac zeleniny a ovocia. A este pijem denne zeleny caj, zrychluje metabolizmus. To je vsetko co sa tyka stravy, este som pridala kazdy den dlhe vychadzky s kocikom, to je moj jediny pohyb. Ziadne vykecavanie s kamoskami, aby som nestala alebo centra, obchody, proste som von a za cca 2 hodky prejdem bezne aj 5 km. A uplne mimovolne sa mi pomaly upravila hmotnost na moju byvalu, pekne kilecko po kilecku. Tak mozno som niekoho inspirovala. 🙂

erikasvk
1. apr 2015

@vedorka To by som povedala ze si mala stastie a asi geneticky dane ze schudnes..... Nakolko trenerka mi vravi ze prechadzky z kocikom nie su na spalovanie ziadnych kalorii a vecer ovocie sa nema jest nakolko obsahuje vela cukru..... Bud rada ze sa ti to podarilo. 🙂 Ja som si pred 2 rokmi dala vypracovat stravovaci a treningovy program a za 1,5 mes. som schudla 8kg to bola pecka. No teraz som 6 mesiacov po druhom porode a veru nejde to tak lahko dole aj ked cvicim 3x do tyzdna s trenerkou a snazim sa stravovat no nie uplne ako by som sa mala.... 🙂

vedorka
1. apr 2015

@erikasvk ver mi ze ked naozaj prejdes denne 5 a viac km rychlou chodzou, tak ich spalujes 🙂 Moj muz chodi s kocikom bezne aj cez 10 km denne. Toto je moje druhe dieta, prve som mala pred skoro 17 rokmi a tam to islo same dole ani neviem ako 🙂 Ale podstatna je viac strava, presne viem, co mi robi dobre a co nie. Hlavne jest vela cez den a k pribudajucemu veceru uberat. Najhorsie je nejest cez den a vecer dohanat. ;)

xima
1. apr 2015

@lucymk a ako ti robil manzel napriek?
Mne robil tak,ze mi zvykol varit vecere( ziaden salat s rybou,ale normalne nejake cestoviny,ryza,stroganov..a musim povedat ze vari vyborne,lepsie nez ja :D) a ked som mu povedala ze uz nechcem jest tak neskoro(bezne to bolo o deviatej desiatej vecer),tak sa nastval,urazil...nepomohlo ani ked som povedala ze si to dam na druhy den..lebo to uz nebude take dobre ako cerstvo navarene 🙂 .takze to bolo tazko,on problem s vahou nema,skor naopak,takze nechapal :D ale nejak po case pochopil,a uz mi napriek nerobi,respektuje ma,a vari uz len na obed 🙂

xima
2. apr 2015

@erikasvk podla mna prechadzka s kociarom sa da zaradit do kalorickeho vydaja,ale tak ako pise @vedorka,malo by to byt sviznou chodzou...my tu mame dost kopce,takze chodim hore dole sviznou chodzou,aspon hodinku denne,ale niekedy aj tri..a dost sa mi spevnil zadok a stehna,kedze po mesiaci sedenia doma po porode mi svalstvo dost ochablo..a vsetci vieme ze svaly palia kalorie,takze to ide jedno s druhym..mne to zatial tiez ide dole pomalicky,kedze sa extra neobmedzujem v jedle,aby mal maly v mliecku vsetko co treba..a ani este nejak necvicim,sem tam tanec ale ovela menej ako pred porodom. Takze mne urcite pomahaju tie prechadzky,lebo tie kila ide dole sice pomaly,ale predsa 🙂

lucymk
2. apr 2015

@xima ja som strasne pazrava na mliecnu cokoladu a zmrlinu,tak mi to stale nosil aj kazdy den .ja som proste neodolala.nejedla som ju vzdy, aby som nepribrala,ale samozrejme som ani neschudla. ked som sa uz konecne zatala a robila som si skladky cokolad v policke, manzel zistil,ze ma o par kila navyse a ja som ostala tehotna. 🙂

vedorka
2. apr 2015

@lucymk kazda milujeme sladke 🙂 presne viem o com hovoris. proste ho nekupuj, mne sa nechce zodvihnut prdel, ked ma to prepadne a ist si ho kupit do obchodu. 🙂 casto aj ked pride navsteva, tak im nemam co ponuknut, proste viem, ze by som to zjedla. a inak je to navykove, ak par dni vydrzis bez, tak chut sa zmensi. Ja mam velku chut vtedy, ked som hladna, po jedle nepotrebujem dezert. Moj muz je v tomto super, ma rovnaky nazor a nechce to mat doma aby tiez nejedol. Co prinesie navsteva, bud hned im otvorim, alebo posuvam co najrychlejsie ako darcek inde. ;) a inak ako beriem vela doplnkov vyzivy, mineraly, vitaminy, tak chut na sladke sa zmensila.

h2
2. apr 2015

@lucymk Ver mi, nechcela by si, aby Ti muž hovoril, že by si mohla schudnúť. Ja mám podobné parametre, ako si mala Ty, keď ste s mužom chodili (mám 164 cm a 61-62 kg, ako kedy). Lenže, keď som s mužom začala chodiť, mala som o 10 kg menej a teda počúvam to doma dosť často. ☹

le4
2. apr 2015

ahojte baby, narazila som na jedno video na youtube, uzasna zmena a motivacia pre mamicky, ktore si myslia, ze im uz ani schudnut nepomoze kvoli striam a natiahnutej pokozke na bruchu. baba vyzera skvelo aj napriek tomu ze ta pokozka na burchu je "mamickovska" 🙂 posudte sami. podla toho, co hovori, sa jej to podarilo cvicenim (p90x, Insanity - skusala som vcera, pomoc :D, fakt sialenstvo, no efekt zaruceny) a upravou stravy (shaekology) dajte do youtube: body beach transformation, neviem nahodit link. je to to prve video a staci pozerat od 2:16.

matulindaaa
3. apr 2015

@le4 môžem sa spýtať to cvičenie P90x máš komplet celé našla si to na nete?

le4
4. apr 2015

@matulindaaa zial nasla a cvicila som len Insanity day 1. ale za seba mozem poradit kanal fitnessblender na youtube, robia videa zadarmo a su efektivne.

betina1984
4. apr 2015

Baby dodrziavala ste niektora stravovanie podla Norbiho?

bandura
5. apr 2015

@betina1984 nie ale ucinne to moze byt

lucymk
7. apr 2015

@vedorka presne je to ,tak aj u nas,ale niejake tie cukriky,alebo lizatka mam stale doma pre deti. ked pride nasteva,tak rychlo skocim nieco kupit.uz sme prestali kupovat aj nutelu pre dceru,lebo ked ju kupime nevydrzi ani tyzden.
@h2 tak to ti verim,ale aspon keby som mala v nom viac opori. momentelne drzim dietu. nieco som aj schudla. ked chcem zresit,hlavne ked mam dostat menzes,tak namiesto toho ,aby mi povedal ,ze si to nemam davat,tak ak nemame nic doma ,tak niekedy sam mi tu sladkost pojde kupit. vo cviceni to tiez bolo to iste.ked sa mi nechcelo tiez ma odradil,ze si mam odychnut.............

lusi24
9. apr 2015

babenky poradte dobrý sposob na chudnutie.. chcem dať dolu kolo 50kil... má strašnu nadváhu... a už mi to leze na nervy.chcem naplno začať na tom pracovat

mana85
10. apr 2015

@lusi24 Já tiež potrebujem minimálne 40 dole 🤐 no čo schudnem to aj priberiem naspäť som stále v jednom bludnom kruhu najhoršie je že už kopu zdrav. problémov mám pre vysokú nadváhu no neviem si poradiť sama 😢 mne by stačilo prestať sa prežierať sladkosťami a pečivom a viac jesť zeleninu a hlavne piť vodu aké jednoduché a pritom ťažké 😔

adkat13
10. apr 2015

@lusi24 mana85 baby pri takýchto číslach je už asi lepšie vyhľadať odbornú pomoc... aby to nemalo nejaké následky... alebo to skúsiť zo začiatku úplne pomaly. myslím si, že vo vašom prípade už keď vyradíte sladkosti a trošičku zmenšíte porcie, hlavne večeru, tak zíde 5 - 10 kíl samo, ani nebudete vedieť ako 🙂

kamilkak
10. apr 2015

@mana85 - mna nakolol Detox Macingovej,potom to islo lahko dolu

timea7
10. apr 2015

@lusi24 choď na stránku www.chudnutieako.sk -sú tam ľudia, ktorí schudli aj viac ako ty. Priprav sa na to, že to bude beh na dlhé trate, ale keď raz začneš a po mesiaci uvidíš prvé výsledky,potom to už pôjde. Drž sa!

timea7
10. apr 2015

@mana85 na sladkosti máš chuť možno práve preto, lebo máš v strave málo sacharidov. Ak začneš pravidelne jesť - päť, šesť krát denne, piť aspoň 3 l čistej vody denne, pridáš aspoň rýchle prechádzky, plávanie, kg pôjdu dolu. Naštuduj si niečo na nete o glykemickom indexe, možno zistíš prečo máš stále chuž na sladké.

lusi24
10. apr 2015

Adkat13 keby si videla koľko zjem povieš že z coho to dievča pribera

adkat13
10. apr 2015

@lusi24 tak ak je to naozaj takto, tak potom bude niekde problém. možno by si si mala dať skúsiť vyšetriť štítnu žľazu...

snapi
10. apr 2015

@lusi24 Ja som si tiež vravela tú istú vetu ako ty a zistila som, že som jedla uplne nesprávne a preto som sa točila v bludnom kruhu. Fakt pri už takej nadváhe je lepšie vyhľadať odborníka. Ja som to spravila a čuduj sa svete ani tie nesprávne fungujúce hormóny ma zatiaľ nezastavili...Takže dá sa všetko keď sa chce.. terba sa prestať vyhovárať, prestať hľadať príčiny ako štítna žľaza (koľko som sa to ja od mami napočúvala, že mám ísť na vyšetrenie..), zahryznúť sa do toho, nechať si poradiť.

@mana85 ja mám chuť na sladké ak mám málo tukov v strave....je to veľmi individuálne. terba určite vyhľadať odborníka a pôjde to 🙂.Je to celé veľmi jednoduché ak máš správny návod ako na to.

mana85
10. apr 2015

@kamilkak áno aj ja som držala 28 dňovú očistnú kúru váha šla pekne dolu no aj naspäť neviem sa ubrzdiť v jedení
@timea7 Keď ja aj viem čo a koľko treba poznám aj stránku chudnutie ako aj od výživových poradcov mi chodí na email kurz chudnutia samé rozumné veci radia ako zmeniť životosprávu natrvalo ako cvičiť kolko piť tekutín podla bmi a pod. no ja som nepoučitelna aj v čase ke=d sa mi úpravou stravy darí krásne chudnúť a cítim sa super sa pomaličky ale isto vracam ku svojím zlozvykom 😔 som proste pažravá iná diagnóza to nieje liečim sa aj na štítnu žlazu a na vysoký testosteron a tak viem že aj od liekov nejaké tie kg pribúdajú no tá strava a veľa stravy ...

timea7
10. apr 2015

@mana85 no potom to je ťažšie,čo tak nejaké motivačné krásne šaty za nekresťanskú cenu?

vedorka
10. apr 2015

@mana85
@lusi24 baby, ja si myslim ze by ste skor mali ist za psychologom, lebo u vas to je skor psychicke. vobec to nie je hanba, velakrat sedenia preplaca poistovna, staci listok od obvodacky. mam vela znamych okolo, ktorym zmenili zivot a prestali sa tocit v kruhu 🙂