icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
mimisash
26. mar 2015

@lucky222 Ahoj tvoje brusaky nemaju chybu🙂 ak mas cas napis ako sa stravujes. dik

erikasvk
26. mar 2015

@lucky222 dakujem snad vydrzim co najdlhsie....... No mam aj trenerku takze chodim 3x do tyzdna To brucho je u mna najvacsi problem, mam 6 mesacneho chlapceka a ostalo mi dost velke... A este sa chcem opytat ako dlho cvicis kardio a co beh, bicykel?

lucky222
26. mar 2015

@erikasvk Teraz robim intervalovy beh a casovo tak 25 - 30 min 🙂 Ostatne kocky - vam som napisala sukromne spravy 🙂

erikasvk
26. mar 2015

@lucky222 super dakujem....... este jedna otazocka v akych intervaloch to robis?

yukaya
26. mar 2015

@dominikatu
@lucky222 baby tedaaa, klobuk dole... to by som chcela aj ja, ale nejak neviem ako... este kojim a ked sa riadne nenajem tak sa mi toci hlava atd... a raz som zacala cvicit a zacal ma boliet prsnik, tak som ani nepokracovala... no nieco musim s tym robit, lebo som od porodu dost pribrala... a nevyhovuje mi to. Vypadate uzasne 😵

lucky222
26. mar 2015

@erikasvk Riadim sa pocitom, ale tak cca 30 s/ 1 - 1,5 min 🙂

erikasvk
26. mar 2015

@lucky222 tak som si aj myslela super si zlata dakujem 🙂

sisa.b
26. mar 2015

@lucky222 ja vidím tie brušné svaly na všetkých troch fotkách 🙂 Cvičila si už aj pred tými tromi mesiacmi niečo, či si sa taká narodila? 😀

lucky222
27. mar 2015

@sisa.b Neviem, ci sa to da nazvat cvicenim 😀

dominikaqq
27. mar 2015

Ahojte neviete ako schudnúť ?

adawada
27. mar 2015
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.
erikasvk
27. mar 2015

@dominikaqq Cvičiť + úprava stravy 😀 😀 😀

mokuska1606
27. mar 2015

@dominikaqq Uprava stravy je 85% uspechu. Skus paleo. K tomu samozrejme aspon trochu pohybu. Staci par brusakov a drepov kazdy den a vysledky uvidis uz po 2 tyzdnoch.

19monika75
27. mar 2015

@dominikaqq veru nie neviem sa nastartovat

dominikaqq
28. mar 2015

@mokuska1606 no ja nejem sladke slane a biele pečivo mesiac i 6 dní a žiadna zmena :/

gaga12
28. mar 2015

Ahojte dievcata tak ja mám mesiac za sebou bez cukru a to ani v kave 30-40 min orbitrek zatial 3 kg dole držte palce idem dalej.Pa

mokuska1606
28. mar 2015

@dominikaqq skus vynechat sacharidy...: ryzu, zemiaky, cestoviny, pecivo a vyrobky z muky a tiez strukoviny a sladkosti. Ked toto vydrzis mesiac tak zarucujem ze vysledky uvidis...

adkat13
28. mar 2015

@mokuska1606 nechápem prečo by sa mali vynechávať strukoviny... najlepší zdroj rastlinných bielkovín napr....

dana_l
29. mar 2015

@dominikaqq zalezi od toho kolko tych inych veci zjes. takze vynechanie nejakych veci nie je ten recept na schudnutie ale kolko za cely den celkovo prijmes kalorii. a samozrejme bez pohybu to nepojde tak rychle.
uvedom si, ze ak teraz sa stravujes na diete, tak potom ked dietu prestanes drzat, kg sa lahko vratia naspat.

mokuska1606
29. mar 2015

@adkat13 To su zasady paleo stravovania. Ja len radim na zaklade vlastnych skusenosti. Je na kazdom ako sa bude stravovat...

kaja73
29. mar 2015

@adkat13 http://www.paleo.sk/problematicke-latky-v-potra... strukoviny obsahuju fytaty..antinutrienty....je to jedna zo zasad paleo....vynechat zo stravy vsetky anitnutrienty...obile,strukoviny,ryzu...

adkat13
29. mar 2015

@mokuska1606 poznám paleo diétu, mám niekoľko kamarátov, ktorí sa podľa nej stravujú, ale naozaj som si nevšimla, že by vynechávali strukoviny... skôr naopak...

adkat13
29. mar 2015

@kaja73 asi by to bolo na dlhšiu debatu, ale pokiaľ viem, najnovšie poznatky k paleo strave povoľujú isté strukoviny (cícer, červená šošovica) pokiaľ sa pred tepelnou úpravou dobre namočia, pretože to vyplavuje tebou spomínané látky

mokuska1606
29. mar 2015

@adkat13 Ako hovorim... Je na kazdom ako sa bude stravovat. Ja som len poradila to, co mam odskusane...

mokuska1606
29. mar 2015

@kaja73 Dakujem za pomoc pri ozrejmovani preco strukoviny nie 🙂

erikasvk
29. mar 2015

Baby jedzte všetko ale s mierou... raz sa k tym surovinam urcite vratite a bude to jojo efekt..... Ja mam na ranajky bielkovinovy chlebik, potom na desiatu ovocie, obed to co varim doma takze vsetko poobede nejaky jogurt a vecer zelenina, bud salatiky alebo s kuracimi prsiami. Cvicim 3x do tyzdna a krasne to ide dole. Neobmedzujte sa len vsetko s mierou a hlavne treba vediet co sa kedy moze. 🙂 vela stastia v chudnuti. O cca mesiac pridam foto z februara a potom v aprili koncom. Uvidite co sa mi podarilio nie je to extra ale aj jem co mam rada.

matulindaaa
30. mar 2015

Tak kočky dnes sa k vám pridávam ...dúfam že o mesiac sa budem môcť pochváliť dákou zmenou. V hlave som si to utriasla uvedomila som si čo chcem a ako chcem ďalej pokračovať....ako chcem vyzerať a čo chcem dosiahnuť. Dúfam že sa mi to podarí tak držte prsty idem do toho 🙂 Krásny deň

erikasvk
30. mar 2015

@matulindaaa drzim palce nie je to jednoduche a pride aj kriza len treba vydrzat..... good luck 🙂

xima
31. mar 2015

Baby viem ze toto je tema o chudnuti..chcem vam len napisat moju nedavnu skusenost. Som 4mesiace po porode,pred teh. som vazila 62-63 kil,pri vyske 171cm.Rodit som sla ako 78kilova..a teraz mam 69. Samozrejme,aj ja chcem ist spat na povodnu vahu..ale..prekvapil ma nazor MUZOV 🙂 Moj priatel mi vravi,ze nikdy som nebola viac sexi ako teraz..a ze ked sa bavil s kolegami v praci,vsetci sa zhodli,ze sa sice za chuduckou mozno pozru,ale doma by uplne vychudnutu mat nechceli. A nedavno som stretla svoj niekdajsi idol,a ten mi povedal ze som teraz velmi pritazliva..co ma dost prekvapilo,kedze si ma pamatal ako 62kilovu..Nejdem vas odradzat od chudnutia,samozrejme,aj ja davam pozor na to co jem,a snazim sa hybat(u mna je to hlavne tanec,ktory milujem)..len som vam chcela povedat,nebudte na seba prilis tvrde,co sa tyka chudnutia,myslim ze dolezite je citit sa dobre vo svojom tele,takze mozte byt krasne a sexi ci mate 50 alebo 70(teraz myslim kil,nie rokov :D). Teste sa zo zivota,stravujte sa zdravo,hybte sa sposobom aky vas tesi,a nezakladajte svoje stastie na tom ci vaha rano ukaze 5kil viac alebo menej...vsetkym pekny den!

timea7
31. mar 2015

@xima máš pravdu, aj ja mám takú skúsenosť, lebo väčšina mojich priateľov sú muži. Samozrejme, že sa každému páči niečo iné, jednému blondýna, inému bruneta, jednému superštíhle telo, iný má rád zaoblené tvary. Určite ale lepšie vyzerá žena ako má 70kg, ale telo pevné, ako tá, ktorá má síce menej kg, ale telo mľandravé, takže pohyb je vždy fajn. Ale v prvom rade sa v tom tele musí cítiť dobre žena, vtedy tú spokojnosť zo seba vyžaruje a okolie na to reaguje a môže to byť aj žena, ktorá má 90kg. Poznala som takú, muži sa za ňou otáčali, bola neuveriteľne šarmantná, ja som nechápala, že si ona zavesila na seba čokolvek a vyzerala v tom dobre. Ale naozaj je medzi mužmi viac tých, čo sa im vychrtliny nepáčia. 😉