Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@nevestienka wau to ako za taký krátky čas
DObrý deň prajem poradte mi ako schudnúť potrebujem dať dole za mesiac 10 kg
@dominikaqq ahoj, veľa robí strava asi 80% a potom 20% cvicenie. avšak zozačiatku treba pridať aj s cvičením. Ja som cvičila 5-6x denne 25min. teraz je to uz menej asi 3-4x tak ako stihnem s dvoma detickami. Ja cvicim T25 focus a sem tam zuzlu light. vyberiem si od nej nejake cvicenie, ktore mi vzhovuje podla nalady a casu.
@dominikaqq som sa pomýlila..to by som nezvládna denne ..myslela som týždenne 5-6x cvicenie teraz už menej.
@akika722 nie vobec ...,ja som zmenila stravu ,lebo som bola už prejedená všetkého 😀 vobec som z tým nepočitala že sa takto zmením a kila pojdu dole sama by som tomu neverila a samo to išlo dole ani neviem jak 🙂 dost jednoduché 🙂 prišla som na to že lepšie sa cítim pri takej strave a nieje mi nikdy zle takže budem sa stravovat aj nadalej takto 🙂
@valeri34 ja mam opačny problem,nejem...jem veeeeeeeelmi velmi malo a tak sa na mna samozrejme všetko lepi a vyzeram hrozne prehrozne..
Asi sa dam fakt na pravidelnu stravu,Bože..už 4roky sa odhodlavam že začnem jesť a 4roky revem že to nejde 😖
mesiac do bratovej svadby,och no dufam že ak budem na eba prisna a donutim sa pravidelne jesť že to pojde :(
inač,užasna zmena,fakt mi sánka padla 🙂
@babulik3 neriadila som sa podla ničoho aby som si delila stravu a jedla na čas , proste som len vysadila mastné jedla a múku ,vyprážané a biele pečivo ,na ranajky viac zrné pečivo som si dala inak viac cez den som nejdela žiadne pečivo , obed priloha stále zelenina, do týždna som si dopriala len 3 zemiaky k jedlu alebo 2 kopky rýže inak stále zelenina ,olej som použivala olivoví a viac na vode a pare varím ,sladké si dám jeden den v týždny priklad 3 lyžice nutely inak nič za celý týžden . Jem kedy som hladná aj neskoro večer ale len zeleninu a syri lahké zeleninové šaláty .
@akika722 viem jak to je taký istý problém som mala aj ja ale zistila som konečne teraz vo svojích 37 rokoch že treba jest často ale male porcie a zdravé jedla a čím viac ješ a piješ vodu rýchlo chudneš sama by som tomu neverila ja som ani nesnívala že toto sa mi podarí už som aj staršia a vyskúšala som všetko možné a jedine zmena stravy zabrala čo som ani nečakala 🙂
@akika722 na zaciatku boli fotky z letnej dovolenky, kde ani jedna nebola publikovatelna, tak som si povedala, ze stacilo! 😝 Uprava stravy, vyhodila som pecivo, muku a sladkosti. Jem sacharidy len doobehu, poobede bielkoviny, ovocie doobedu, ak sladke, tak 1-2 kocky kvalitnej horkej cokolady, 3x do tyzdna fitko, 2x do tyzdna taebo a aerobik, a tak cca 2x do tyzdna beham cca 8km. Nedrzim ziadnu dietu, jem 5x denne, pijem zeleny caj a vodu a kavu s mliekom 😉
@timea7 dakujem 😀 😀 😀 pracujem na tom 😉
este mam pred sebou -20kg, ale to dáááám 😉 🙂 😎

@nevestienka Dakujem krasne za odpoved 🙂